kıyafet yuzunden sevdıgın ınsandan vazgecme bence kapalı olmak kotu bişi degıl cunku sadece bu konudaysa anlasmazlıgınız devam et ilişkine daha sonra aklında kalır bu ınsan
Aklında kalmasın diye evlensin,sonra eşi kıyafete karışmasına hayır demeyen eşini her konuda baskı altında tutmayı müstehak görsün,sonra anlaşamayıp ayrılsınlar.Ama olsun,en azından aklında kalmamış olur,haklısınkıyafet yuzunden sevdıgın ınsandan vazgecme bence kapalı olmak kotu bişi degıl cunku sadece bu konudaysa anlasmazlıgınız devam et ilişkine daha sonra aklında kalır bu ınsan
yanlıs anlıyosunuz kızlar kız sadece kıyafet konusunda anlasamıyoruz dıger konularda anlasıyoruz dıyor asık oldugunuz ınsandan sırf kıyafet yuzunden vazgecersenız bu ask olmas benım fıkrım bu
olmaz olur mu
siz kkda bu yüzden evlilikleri bitme noktasına gelmiş arkadaşlarımızı okumadınız galiba. bakın ben kapalı değilim ve askılı giyerim gerekirse şortta .
ama beni böyle görüp beğenen ve evlenin ce kapan diyen adam anın da biter. o beni bu şekilde görmiş ve beğenmiş çünkü.
baştan der. böyle istiyorum. o zaman asla kabul etmem. bu benim ben olmama kişiliğime kendime yapılan saygısızlıktır. beni istediği şekle kimse sokamaz. ailemden aldığım bir kültürle yetişmişim çünkü..
aşık olduğum insan bana saygı göstermeli. beni ben olarak görmüyorsa istediği şekle sokmaya çalışıyorsa zaten onun aşkıda şüphelendirir beni...ben bir şekil değil bir insanım. onu böyle bilmeli.
haa,böyle düşünen bir adama da asla aşık olmam oda başka tabii..
bılmıyorum kızlar bana kocam kapan dese kapanırım yanı cunku cok guzel anlasıyoruz bı tek osebepten bırakmam
yanlıs anlıyosunuz kızlar kız sadece kıyafet konusunda anlasamıyoruz dıger konularda anlasıyoruz dıyor asık oldugunuz ınsandan sırf kıyafet yuzunden vazgecersenız bu ask olmas benım fıkrım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?