olmaz olur mu
siz kkda bu yüzden evlilikleri bitme noktasına gelmiş arkadaşlarımızı okumadınız galiba. bakın ben kapalı değilim ve askılı giyerim gerekirse şortta .
ama beni böyle görüp beğenen ve evlenin ce kapan diyen adam anın da biter. o beni bu şekilde görmiş ve beğenmiş çünkü.
baştan der. böyle istiyorum. o zaman asla kabul etmem. bu benim ben olmama kişiliğime kendime yapılan saygısızlıktır. beni istediği şekle kimse sokamaz. ailemden aldığım bir kültürle yetişmişim çünkü..
aşık olduğum insan bana saygı göstermeli. beni ben olarak görmüyorsa istediği şekle sokmaya çalışıyorsa zaten onun aşkıda şüphelendirir beni...ben bir şekil değil bir insanım. onu böyle bilmeli.
haa,böyle düşünen bir adama da asla aşık olmam oda başka tabii..
bılmıyorum kızlar bana kocam kapan dese kapanırım yanı cunku cok guzel anlasıyoruz bı tek osebepten bırakmam
2 yıldır beraber olduğum kişiyle evlenme kararı vermiş aileleri tanıştırmıştık. Fakat gelinlikte dahi kısa kollu giymemi istemiyor. Ben zaten çok açık biri değilim en kısa japone kol giyiyorum. evlenince eminim onuda istemeyecek. Çok seviyorum ve kıyafet dışında çok iyi anlaşıyoruz. Bazen evlenmek istiyorum bazen istemiyorum. Evlendikten sonra pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen yardım.
aynı konudan muzdarip biri olarak
önce sen ne istediğine karar ver
sonra karşılıklı oturup konuşun
istekleri sana şu an için mantıklı gelmese de konuştuktan sonra ikna olabilirsin,senin için geçerli sebepler sunarsa şayet
sonuç ne olur; olurda anlaşırsanız sevginden de bi anlaşmazlık uğruna vazgeçmemiş olursun
yok anlaşamadıysanızda sebep belli olur ayrlırsınız
bu konuda feministce düşüncelere kapılma derim (Kabul ettiğiniz ve verdiğiniz en ufak tavizler bile sizi siz olmaktan yani özünüzden götürür... ) gibi
her noktayı biz göremiyo olabiliriz, biz duygusal açıdan bakarken onlar mantıktan bakıyorlar..
eğer onu ben sevmişsem evlenmeyi düşünmüşssem zaten düşüncelerine değer veriyorum önemsiyorum demektir. benden yanlış birşey istemeyeceğine benim iyiliğimi düşüneceğine olan inancım tam demektir.
sokaktaki adamın isteklerinden bahsetmiyoruz burda, ayırmak lazım onları diğerlerinden...
Adam flört eder, sonunda ilişkiyi evliliğe taşımaya karar verirler ve adamın istekleri başlar, kısa giyme, mini giyme,makyaj yapma........
Bu bana kaba bir atasözünü hatırlatır: Dereyi geçene kadar ayıya dayı demek.
Yani kadını elde tutabilmek için iki yüzlü davranılır ama iş evliliğe gelince başlarlar isteklerini sıralamaya. İşte o noktada (kendim adına konuşuyorum) karşınızdakinin sizden istediği her istek, kişiliğinize, onurunuza ve özünüze vurulan darbedir. Kabul ettiğiniz ve verdiğiniz en ufak tavizler bile sizi siz olmaktan yani özünüzden götürür. Siz artık siz değil, karşınızdaki kişinin istediği olursunuz. Şahsım adına böyle bir şeyi ben asla kabul etmem, etmedim de. Beni nasıl beğendiyse öyle devam ederim, yok eğer istekleri varsa kapı açık çeker gider isteklerini yerine getirecek bir oyuncak bulur kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?