2 yıldır beraber olduğum kişiyle evlenme kararı vermiş aileleri tanıştırmıştık. Fakat gelinlikte dahi kısa kollu giymemi istemiyor. Ben zaten çok açık biri değilim en kısa japone kol giyiyorum. evlenince eminim onuda istemeyecek. Çok seviyorum ve kıyafet dışında çok iyi anlaşıyoruz. Bazen evlenmek istiyorum bazen istemiyorum. Evlendikten sonra pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen yardım.
bence bi giyimn yuzunden sevdiyinden ayrilma tabi sende istersin istediyin gibi giyinmek bence simdlik kiskaniyor belki sonra duzelir bence konus boyle boyle de beni rahatsiz ediyor ama hemende ayrilmak istemek bence sacma sonucta ikisene beraberlik var neden ayrildin kisa kollu gidirmiyordu bence mantikli degil okadar buyuk soruun degil seni sevdiyi icin kiskaniyor bence
tabiki karsindakinin agzinin icine bakmayacaksin sonucta ergen bi insansin kararlarini kendin verebilecek durumdasin elbette oda fikirlerini söyleyecek ama seni cok sikmadigi takdirde bence sen bi oturp iyice dusun derim evlilik bu cunku sen simdiden sadece acik giyinmeni istemiyo diye sevgin hakkinda ona duydugun ask hakkinda acabalari düsnüyorsun acaba pisman olurmuyum acaba evlensemmi bence gercekten seviyosan giyim kusamida o kdar takmassin kafana bende cok acik bir bayandim esim cok isterdi kapanmami aksine bende cok acik giyinirdim suan tamamen kendi istegimle kapandim kimse bisey demeden tamamen kendi hür irademle yani bence dedigim gibi bu konuyu iyice tartisin sende akli basinda bir insansin cok asiriya kacmadikca kendi fikrine göre hayatini yasayabilirsinnn.....
Mantıklı bir açıklaması var mı???
Yada tanıştığınızda kısa kollu giyiyordun, neden o zaman karışmıyordu da şimdi karışmaya başladı...
Bence beni böyle tanıdın böyle beğendin, şimdi neden değiştirmeye çalışıyorsun diye sorardım...
O zaman sende saçı uzunsa kestirt, kısaysa uzun saçlı istediğini söyle ne bileyim kot giymesini istemediğini falan söyle bir şekilde onu kısıtlama yönünde şeyler söyle bakalım ne tepki verecek...
tatlım sormadımmmı sanıyorsun defalarca sordum. E benim sen açıksın die sevmeye hakkım yokmu diyor bu seferde. Ben onu hangi yönde kısıtlamaya kalkarsam yapar ki. kot giyme deyim ömür boyu giymez ben istersem. Ben kolumu uzun giyeyim saçını 0 a bile vurdurur yani.....
Sorun sadece kıyafet sorunu değil ki...
Kıyafetine karışmasının altında yatan nedenler, yada karışma sebebi....
Sen biriyle tanışıyorsun 2 sene çıkıyorsun bu arada kız kısa kollu falan giyiyor hiçbir yorumda bulunmuyorsun, ama iş evliliğe gelince kısa kollu giyme diyorsun...
Bu karşındaki adamın ikkiyüzlülüğünü karaktersizliğini gösterir... Madem adamın hayat görüşü kısa kollu giyilmemesi yönünde neden bu kızla çıkmış ve evlenmeye karar vermiş....
Karşısındaki kızın neyi nerede giyineceğini bilemeyecek kadar cahil mi sanıyor, öyleyse demekki karşısındaki kıza saygısı yok....
Ayrıca evlenince adamın kadını değiştirmeye kısıtlamaya hakkı olduğunu düşünen bir adam... Öyle olmasa 2 senedir giydiğine karışmayıp şimdi karışmazdı...
Adam bunu kendinde bir hak olarak görüyorsa sadece kıyafet konusunda değil yarın öbürgün başka konularda da karışacak ve kısıtlayacaktır...
Daha nişanlıyken gelinliğini kısa kollu istemeyen adam evlendikten sonra evden dışarı yanlız çıkma, yolda yürürken neden oraya baktın birimi var, o adam niye sana baktı, falan gibi kısıtlamalara da gidecektir...
Karşısındakine saygısı olmayan, olduğu gibi kabullenmeyen, evliliğin kocaya karısını istediği gibi kısıtlama ve değiştirme hakkı vereceğini düşünen bir adamla ciddi olarak konuşmnın vakti gelmiştir....
Tamam senin kısa kollu giymeni istemiyor peki sen onun yapmasını istemediğin bir şeyi ona söylesen bundan vazgeçecekmi??? Eğer evetse tamam derim, karşılıklı fedakarlık duygusu gelişmiş biri.... Ama yoook hem bana hep banacıysa yani hep ben isterim sen uyarsın mantığındaysa çoook zor...
Denemen lazım....
Onun hoşlanmadığın bir huyunu değiştirmesini iste bakalım ne tepki verecek...
Buna göre karar ver....
Yani sizin düşündüğünüz gibi sorun sadece kıyafet sorunu gibi basit değil...
2 yıldır beraber olduğum kişiyle evlenme kararı vermiş aileleri tanıştırmıştık. Fakat gelinlikte dahi kısa kollu giymemi istemiyor. Ben zaten çok açık biri değilim en kısa japone kol giyiyorum. evlenince eminim onuda istemeyecek. Çok seviyorum ve kıyafet dışında çok iyi anlaşıyoruz. Bazen evlenmek istiyorum bazen istemiyorum. Evlendikten sonra pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen yardım.
seni anliyorum ayni seyler benim icin de gecerliydi ip aski dekolte super mini giydirmezdi biri sana bakinca aci cekiyorum derdi derdim bu benim kisiligini ezmek degil fln filan.. feminist olsak da bi yandan onlari anlamak lazim bazen hak verdigim yerler olmadi degil.. eger siz bu fedakarlikta bulunacaksaniz onunda fedakarlikta bulundugu bir durum sozkonusu olmali ki bu baskici tavir karsilikli anlayisa dayansin..sizde ondan briseyler talep edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?