- 31 Ocak 2020
- 2.522
- 9.815
- 158
- Konu Sahibi standartfit
-
Ben sadece kendisini çok seviyorum buraya da sormak istedim gerçekten çok abartınız bu kadar büyük tepki ile karşılaşacağımı bilseydim asla sormazdım büyükler onlar akıl verir sanmıştım
Bende olmayacağımızı biliyordum buraya gelip sormak istedim24 yaşında bir adamın 16 yaşındaki kızla işi olmaz. Yaşıtlarını neden bulamamış bunu hiç düşünmüyor musun? Belli ki bir falsosu var, sen "aşık"sın diye göremiyorsun. Ayrıl.
Benim bı arkadas oyle evlendi bılıyo musun ve cok mutlu yıllardır gul gıbı cocuk bulduHe bi de telefona sapık dadanması vardı az önce anlattığım gibi rasgele numara çevirmece
O kiz için ciddi depresyon sebebi bu tabi
Kafelerde otururduk saatlerce, ortaya birşey alırdık kovmasinlar diye.birde kantinde ki sosisli sandviçi cok severdim, lise hayatım boyunca bir kere okuldan kaçma teşebbüsünde bulundum onda da müdür yardımcısına yakalanmıştım.
Konu gerçek değil bence ama lise anılarına döndük güzel oldu
gercekten bu yenı nesıl ınsanın sinirini baska zıplatıyorNe dememi bekliyorsun aşırı tepki verdiniz. Biraz anlayışlı ola bilirdin
Haklısınız bende olmayacağımızı biliyordum buraya gelip sadece sormak istedim onun istismar ettiği flan yok. Olayı çok abarttınızAkil degil yaşayacaklarının fragmanini verdik daha ne istiyorsun
Bu ciddi bir suc
Sevgilin kodese
Seni de ailenden alip cocuk esirgeme kurumuna verirler haberin olsun
Acilen o sevgilinden ayril
Adam sapik
Bu net ve tartismasiz
Sen daha 16 yasindasin dünyaya geleli 16 tane yil olmus kendine gel
Ne kendinim ne ailenin hayatini karartma
Tamam ben sadece sevmiştim kızmanın sinirlenmenin bir anlamı yok kigercekten bu yenı nesıl ınsanın sinirini baska zıplatıyor
suc ıslıyorsunuz dıyorum suc !!! ne abartması ne
neyı anlamıyorsun neyı neyı
O benim salaklığımmış baksana konu sahibi bana öyle dedi neetseydim bende mi evlenseydim öyleB
Benim bı arkadas oyle evlendi bılıyo musun ve cok mutlu yıllardır gul gıbı cocuk buldu
B
Benim bı arkadas oyle evlendi bılıyo musun ve cok mutlu yıllardır gul gıbı cocuk buldu
Yok kız kafasına göre no çevirdi sapık benim kız arkadasım cocugu o aradıSapigiyla mi evlendi ohanness
Ama zaten bir kez düğünde gördüm kendisi ile aynı şehirler de bile değiliz. Nasıl zarar vere bilir? Ben sadece kendisini sevdiğimi söyledim bu kadar biraz fazla mı abartıyorsunuz?Burda yada kendi telefonunda istediğin kadar yaz sil lafı çevir. O kayıtları polisler 10 dk da buluyor 5dk da kağıda basıyor. Hele o adak sana seviyorum evlenecez, cinsel içerikli konuşmalar yazdıysa bitti. Anında tutuklarlar. Bunlar da delil olur. Ayrıca tecavüzcülere hapishanede diğer mahkumların neler yaptığını anlatsam ban yerim.. Sen düşünmek bile istemezsin
Haklısınız bende olmayacağımızı biliyordum buraya gelip sadece sormak istedim onun istismar ettiği flan yok. Olayı çok abarttınız
Yok kız kafasına göre no çevirdi sapık benim kız arkadasım cocugu o aradı
Evet ama aynı şehirler de bile değiliz ben düğünde gördüm bir kez oda olmayacağımızı söyledi bende buraya gelip sormak istedim biraz fazla abartıldı. sadeceCok abartmadik emin ol bundan daha fazlasini yasarsin
O cocugun ailesi gelir seni bulur basina bela olur ailenin basina bela olur
Cocuk yillarini hapiste gecirir cikinca sana bela olur
Sen annenden babandan ayrilirsin goremezsin
Anan baban bile yargilanabilir
Aklini basina acilen al
Yoksa durum senin zannettiginin kat ve kati ciddi
Kızlar yapınca iyi erkekler yapınca sapık, bizim de bu iki yuzlulugumuz cinsiyet konusunda....Ha iyi o zaman
Oooo o zaman böyük aşkYok kız kafasına göre no çevirdi sapık benim kız arkadasım cocugu o aradı
İyi yapmışsın canım çünkü sen iyi niyetli olsan da karşındaki öyle gibi durmuyor. Bir an önce iletişimini kes.Bende olmayacağımızı biliyordum buraya gelip sormak istedim
Merhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim varama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim diyorum sapığım demiyorum
Konuştuğum kişinin nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum herhalde öyle birşey yapcak değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?