Anket SEVIYORUM AMA..

Ben sadece kendisini çok seviyorum buraya da sormak istedim gerçekten çok abartınız bu kadar büyük tepki ile karşılaşacağımı bilseydim asla sormazdım büyükler onlar akıl verir sanmıştım

Akil degil yaşayacaklarının fragmanini verdik daha ne istiyorsun
Bu ciddi bir suc
Sevgilin kodese
Seni de ailenden alip cocuk esirgeme kurumuna verirler haberin olsun
Acilen o sevgilinden ayril
Adam sapik
Bu net ve tartismasiz
Sen daha 16 yasindasin dünyaya geleli 16 tane yil olmus kendine gel
Ne kendinim ne ailenin hayatini karartma

24 yaşında bir adamın 16 yaşındaki kızla işi olmaz. Yaşıtlarını neden bulamamış bunu hiç düşünmüyor musun? Belli ki bir falsosu var, sen "aşık"sın diye göremiyorsun. Ayrıl.
Bende olmayacağımızı biliyordum buraya gelip sormak istedim

Ben de sadece bir defa kaçmıştım okuldan. Okuldan kaçıp eve gelmiştim.
The end

Ne dememi bekliyorsun aşırı tepki verdiniz. Biraz anlayışlı ola bilirdin
gercekten bu yenı nesıl ınsanın sinirini baska zıplatıyor
suc ıslıyorsunuz dıyorum suc !!! ne abartması ne
neyı anlamıyorsun neyı neyı

Haklısınız bende olmayacağımızı biliyordum buraya gelip sadece sormak istedim onun istismar ettiği flan yok. Olayı çok abarttınız

Burda yada kendi telefonunda istediğin kadar yaz sil lafı çevir. O kayıtları polisler 10 dk da buluyor 5dk da kağıda basıyor. Hele o adam sana seviyorum evlenecez, cinsel içerikli konuşmalar yazdıysa bitti. Anında tutuklarlar. Bunlar da delil olur. Ayrıca tecavüzcülere hapishanede diğer mahkumların neler yaptığını anlatsam ban yerim.. Sen düşünmek bile istemezsin

Ama zaten bir kez düğünde gördüm kendisi ile aynı şehirler de bile değiliz. Nasıl zarar vere bilir? Ben sadece kendisini sevdiğimi söyledim bu kadar biraz fazla mı abartıyorsunuz?

Haklısınız bende olmayacağımızı biliyordum buraya gelip sadece sormak istedim onun istismar ettiği flan yok. Olayı çok abarttınız

Cok abartmadik emin ol bundan daha fazlasini yasarsin
O cocugun ailesi gelir seni bulur basina bela olur ailenin basina bela olur

Cocuk yillarini hapiste gecirir cikinca sana bela olur

Sen annenden babandan ayrilirsin goremezsin

Anan baban bile yargilanabilir

Aklini basina acilen al

Yoksa durum senin zannettiginin kat ve kati ciddi

Evet ama aynı şehirler de bile değiliz ben düğünde gördüm bir kez oda olmayacağımızı söyledi bende buraya gelip sormak istedim biraz fazla abartıldı. sadece

Bende olmayacağımızı biliyordum buraya gelip sormak istedim
İyi yapmışsın canım çünkü sen iyi niyetli olsan da karşındaki öyle gibi durmuyor. Bir an önce iletişimini kes.
13 yaşındayken ben de kendimden büyük birine aşık olmuştum, daha doğrusu öyle sanıyordum Görünce bacaklarım falan titrerdi ağzımı açıp konuşamazdım, deli divaneyim zannediyordum ama birkaç ay sonra ayrıldık. Bu zamana dek ara ara iletişim kurduk arkadaşça.
Geçen gün de denk geldik iki çift muhabbet ettik, o kadar çocuk ve tecrübesizmişim ki kendime gülüyorum. Hoş hala öyleyim. Sen de gençsin henüz. Yaşıtlarınla ilgilen

Sevgilim diyorum sapığım demiyorum

Konuştuğum kişinin nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum herhalde öyle birşey yapcak değilim

sevgılım,
konustugum kısı,
uzak mesafe ılıskımız var
ayrılmak ıstemıyorum

sımdı de ben oyle bırsey demedım ben hoslanıyorum o mesafelı duruyor benımle konusmuyor dıyorsun

ordan bakınca sence bız gerızekalı gıbı mı duruyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…