evlilik gerçekten çok güzel eşim polis iki günde bir gece çalışıyor sabah gelip bana sımsıkı sarılınca herşeyi unutturuyor bana onunla uyanmak mükemmel. ama çorap kısmı öyle çokda güzel değil canım evlen anlarsın ne demek istediğimi :)
sagol cnm benim sizin mutlulugunzda daim olsun:) evlilik konusu aciliyor ama ohoooo sanki yakin tarihte olmicak gibikismet gorcez bi bakmisisn yarin basiyoz nikahi
hahahayalan soleme burnun uzucak cnm
ben 25 yasindayim cnm :) calisiyorum bir kac aydircanım sen kaç yaşındasın neyle uğraşıyorsun
ya simdi sevdigin adamin coraplarini toplamak ayri bi zevk olsa gerek diye duusnuyorumkız ne meraklısın çorap toplamaya evlen bakalım kimin burnu uzuycak görürüz canım benim:)
ben 25 yasindayim cnm :) calisiyorum bir kac aydiruniv bitirdimm simdide calisma hayatina atildim kisaca bu kdr
ya simdi sevdigin adamin coraplarini toplamak ayri bi zevk olsa gerek diye duusnuyorumyani ilk zmnlar yalan soleme ilk baslarda kizmiyordun kocana orya buraya cikarip atiyor diye coraplarini P hih
o senin tatligiin cnm :) Allah herkesin gonlune gore versin cnm hihi bu arada baristik biz benim citirimlaçok tatlısın canım maşallah senin gibi biriyle tabikide evlenilir hayat dolusun hadi seni kırmym ilk zamanlar kızmıyordum şimdi de uyarıyorum sadece. canım Allah gönlüne göre verir inş.
Aynı durumdayız diyebilirim, gercekten bende şu son 2 gün içersinde daha iyi anladımki ; biz bayanlar daha cok seviyoruz, erkekler sürekli şımartılmak istiyor böyle yapıncada sıkılıyorlar, erkekleri çözemedim daha, yani ne yapsak iki ucu pis değneek :))
bazen ole bi karamsarligim tutuyorkiçok tatlısın canım maşallah senin gibi biriyle tabikide evlenilir hayat dolusun hadi seni kırmym ilk zamanlar kızmıyordum şimdi de uyarıyorum sadece. canım Allah gönlüne göre verir inş.
bazen ole bi karamsarligim tutuyorkiama askimla beraberken hep boleyim onun verdigi baska bisey var:)hayatimi dolduruyor eksiklik hissetmyiorum o hayatima gireli:)ama tabi herkesin oldugu gibi benimde kisa sureli gecici bunalimlarim oluyor ne demisler " yagmurdan sonra gunes dogar "
sahi kiz sen kac yasindasin:)
yaaa benden ufaksin demek:)) bundan snra bana abla ablaciiimm diye hitap etmenzsen msjlarini gormemcanım benim çok sevindim ben 22 yaşındayım:)mutluysan bırakma sakın böyle itişmeler olur önemli olan tekrar sahiplenmek.
yaaa benden ufaksin demek:)) bundan snra bana abla ablaciiimm diye hitap etmenzsen msjlarini gormembu bir uyaridir:)) birakirmiyim benimm selvi boylumu hic:)kene gibi yapistim ona hihi
canmmm sakım ılıskıne zaarar verecek davranslar yapmaa sakın erkekerın hamrunda var benmkıde odun hemde nasıl odun bılemzsn ama sana sadık mı deger verıyr mu sen onlara bak ınan ıonlar bızım kadar ınce dusunmuyrlar sen ıcıne bunları dert ederken emn ol ona göre hıcbıse yok ılıskınz gayet normal bız dusunerek kendımıze edyrz ama sadce su önerıde bullunabılrm kendını özlet nasıl yaparsn bılmyrm ama kırıcı olmadan senı özlemesını saglaa
senin yaşadıklarını eminim tüm sevgilisi olan insanlar yaşamıştır. önce çok sıkı zaman geçtikçe gevşemeye başlarlar (erkekler) ama siz ona gün gectikçe daha cok bağlanırsınızama eğer akıllı bir insansanız karşınızdakinin sevdiğini anlayabilirsiniz. ben adamın gözünden anlıyorum mesela. eğer erkek arkadaşınızın sizi sevdiğinden eminseniz bırakmayın.
ole mi dersin arkadasim birakmiyim mi...ben cok seviyorum onu, onunda sevdigini biliyorum...insanin kafasi dolu olunca pek nasl desem guzel seyler dusunemez ya mesela sevgi ask...oda cok yorgun oldgunu soluyor herseyden biktigini bence bole bi kotu donemde herseyden kacmak istiyor bende dahil belki sonrasinda gelir blmiyorum...sence biraz bekleyeyim mi cnm kafasini toplasin yoksa arayim mi cok vakit gecmeden? cevabin icin tsk ederim simdiden
bırakıp bırakmamak sana kalmış.. öncelikle allah yardımcın olsun ama ben derimki biraz ara ver.. bak mesela o bunu göze alabilmiş sende yapabilirsin. kimse seni bu kadar üzücek kadar önemli değil bunuda söyliyim gerisi sana kalmış arkdsm.
şu arkadaşlarla ilgilenme ve beni boşlama konusunda ben de çok dertliydim her gece ağlardım falan
neyse ki kurtuldum ayrıldım. Senin gibiydim onu göremezsem ya kaybedersem. ama ben onu değil o beni kaybetti. şuan çağırsam gelir ama ıslık çalmıyorum ben
eşek gibi ilgilenecek. taş taşısa bile ilgilenecek. çünkü ben ilgilendim. ameliyattan çıktığım an bile ben aradım. acılar içinde ağlarken bile ben ona yazardım o arkadaslarıyla pc oyunları oynardı. ama geçtiiii yok öyle bi özlem artık sen de salla takma umursama ve kararlıysan bil ki bir süre sonra aklın kalbine bal gibi hükmediyor. sen mutlu olmalısın yahu ! mutlu ediyorsun ve olamıyor musun? boşver. sonu nedir biliyomusun mutsuz geçirdiğin o kadar zaman kalır geride başka hiçbir şey değil inan bana duygunun d si kalmıyo. ne manyakmışım be ben diyip dövünüyosun. benden cok seven olmasın hayırlısı olsun bile diyemiyodum o hayatımda olmaz diye düşün artık gerisini...:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?