seviyorum ama ...

hahaha yalan soleme burnun uzucak cnm

canım sen kaç yaşındasın neyle uğraşıyorsun
ben 25 yasindayim cnm :) calisiyorum bir kac aydir univ bitirdimm simdide calisma hayatina atildimkisaca bu kdr
kız ne meraklısın çorap toplamaya evlen bakalım kimin burnu uzuycak görürüz canım benim:)
ya simdi sevdigin adamin coraplarini toplamak ayri bi zevk olsa gerek diye duusnuyorum yani ilk zmnlar yalan soleme ilk baslarda kizmiyordun kocana orya buraya cikarip atiyor diye coraplariniP hih

çok tatlısın canım maşallah senin gibi biriyle tabikide evlenilir hayat dolusun hadi seni kırmym ilk zamanlar kızmıyordum şimdi de uyarıyorum sadece. canım Allah gönlüne göre verir inş.

Aynı durumdayız diyebilirim, gercekten bende şu son 2 gün içersinde daha iyi anladımki ; biz bayanlar daha cok seviyoruz, erkekler sürekli şımartılmak istiyor böyle yapıncada sıkılıyorlar, erkekleri çözemedim daha, yani ne yapsak iki ucu pis değneek :))

çok tatlısın canım maşallah senin gibi biriyle tabikide evlenilir hayat dolusun hadi seni kırmym ilk zamanlar kızmıyordum şimdi de uyarıyorum sadece. canım Allah gönlüne göre verir inş.
o senin tatligiin cnm :) Allah herkesin gonlune gore versin cnm hihi bu arada baristik biz benim citirimla hihi

aynen cnm biz daha ck seviyoruz annelik icgudusunden mi acaba:) ben mesela askima ilk baslarda hani bole yakiskli hos cocuk olarak bakiyordum simdi bebegimmis gibi seviyorum cok sevdiklerimi ole seviyorum ben sanki cocukmuslarda bende abla anne vs vs:) hihi cok simartiyorum benim keratayi paf puf gidiyor sonra ilgi gosterince biz ise ilgi gostermiyolar diye deliye donuyoz hahaahha nasil bi sistemse artik cok zitiz erkeklerle kadinlar olsun hersey mukkemmel olcak degil ya:)onemli olan sevip sevilmek:)gerisi tadi tuzu

bazen ole bi karamsarligim tutuyorki ama askimla beraberken hep boleyim onun verdigi baska bisey var:)hayatimi dolduruyor eksiklik hissetmyiorum o hayatima gireli:)ama tabi herkesin oldugu gibi benimde kisa sureli gecici bunalimlarim oluyor ne demisler " yagmurdan sonra gunes dogar "
sahi kiz sen kac yasindasin:)

canım benim çok sevindim ben 22 yaşındayım:)mutluysan bırakma sakın böyle itişmeler olur önemli olan tekrar sahiplenmek.

canım benim çok sevindim ben 22 yaşındayım:)mutluysan bırakma sakın böyle itişmeler olur önemli olan tekrar sahiplenmek.
yaaa benden ufaksin demek:)) bundan snra bana abla ablaciiimm diye hitap etmenzsen msjlarini gormembu bir uyaridir:)) birakirmiyim benimm selvi boylumu hic:)kene gibi yapistim ona hihi

canmmm sakım ılıskıne zaarar verecek davranslar yapmaa sakın erkekerın hamrunda var benmkıde odun hemde nasıl odun bılemzsn ama sana sadık mı deger verıyr mu sen onlara bak ınan ıonlar bızım kadar ınce dusunmuyrlar sen ıcıne bunları dert ederken emn ol ona göre hıcbıse yok ılıskınz gayet normal bız dusunerek kendımıze edyrz ama sadce su önerıde bullunabılrm kendını özlet nasıl yaparsn bılmyrm ama kırıcı olmadan senı özlemesını saglaa

yaaa benden ufaksin demek:)) bundan snra bana abla ablaciiimm diye hitap etmenzsen msjlarini gormembu bir uyaridir:)) birakirmiyim benimm selvi boylumu hic:)kene gibi yapistim ona hihi

vayyy olur abla ablacımmmmm:)yapış bırakma anasını satıym y<aşasın uçukluk hi hi hi:)))))))))

mantigim bunlari soluyor banada cnm ama sorunu cikaran kalbim :)) laf dinletemiyorki aklim ona zaten en ufak bi guvensizlik olsaydi o buyur giderdi sonra biterdi zaten...ama cok sukur guven var iliskimizde...benimkisi sadece az daha ilgi istegi:)gerci anliyorum ben onu haftaici calisiyoruz ikimizde ama her aksam konusuyoruz aksatmadan bi engel cikmazsa tabi:)haftasonlarida yapmammiz geren biseyler oluyor haftaici yapmadigimzdan :) iki gun o kdr cabuk geciyorki:) oda ailesine yardim ediyor haftasonu sonra mac veya arkadaslarlada azck zaman derken ( gerci her hafta mac izlemiyor maca bagli ) sonucta bi ben yokum hayatinda oda benim hayatimda tek degil:)hepeimizn yapmasi gerekn seyleri oluyor bos zmnlarda:)mantikli dusununce bole ama gitte bunu benim kalbime anlatama senin dediginide yapicam:) ole zirt pirt aramicam msj cekmicemzaten spora baslicam isten sonra spora gidicem haftasonlari da gidicem , gezmeyede gidicem onun gibi baya yogun olcam:))ona inat olsun diye yapmicam sadece oturup beklemektense kendim icin biseyler yapim diyorum:)hem biseylerle ugrasirsam bos zmnlarimda bu kdr onu hirpalamam:)sagol cnm yazdigin icin

bittii...dun gece bitirdi iliskimizi(bende onu bidaha beni sakin arama dedim...bugun nasl ise gittim bilmiyorum sabah o kdr fenaydimki gozlerim dolu yaslar damliyor sessizce(biri dokunsa aglicam o derece sonra sakinlestimm ...suan eve geldim ve sabahki halime dondumm(onu bidaha goremicem dusuncesi ve gercegi cok cnm acitiyor...nasl hayallerim vardi hepsini alt ust etti...neden ask bole neden kotu bitiyor hic sansim yok askta hic ama ..yoruldum sevmekten sonra aglamaktan...insanin dunyasi ustune yikiliyor...ne konustugumu bilmyiorum suan icimden en geliyorsa soluyorum o kdr karmakarisigimki (hic bi ailem olmicakmis gibime geliyor hayatimi pylasacagim biri olmicak gibi...bugun gelirken eve el ele gezen sevgilileri gorunce yada tanidiklarimin uzun sureli iliskilerini gorunce o kdr kiskaniyorumki(kendimi hic iyi ifade edemiyorum suan heryerden bisey geliyor off insanin istemedigi bisey yapmasi ne kdr canini acitiyor...unutmam lazim ama unutmak istemiyorum...onu dusunmek artk benle olmicagini bile bile ck ciz ediyor icimii...dayanamicak doncek umidiyle beklemek istiyorum onu ufackta olsa umudum....o kdr istiyorumki geri donmesini...Allah sevdiginden uzak olan herkese yardimci olsun...Allah mutlu ailesi sevdigi cocugu olanlara degilde benim gibi gonullu olmek isteyenleri alsaydi keske yanina...olmek istiyorum aci cekmeye dayanamiyorum...

senin yaşadıklarını eminim tüm sevgilisi olan insanlar yaşamıştır. önce çok sıkı zaman geçtikçe gevşemeye başlarlar (erkekler) ama siz ona gün gectikçe daha cok bağlanırsınız ama eğer akıllı bir insansanız karşınızdakinin sevdiğini anlayabilirsiniz. ben adamın gözünden anlıyorum mesela. eğer erkek arkadaşınızın sizi sevdiğinden eminseniz bırakmayın.

ole mi dersin arkadasim birakmiyim mi...ben cok seviyorum onu, onunda sevdigini biliyorum...insanin kafasi dolu olunca pek nasl desem guzel seyler dusunemez ya mesela sevgi ask...oda cok yorgun oldgunu soluyor herseyden biktigini bence bole bi kotu donemde herseyden kacmak istiyor bende dahil belki sonrasinda gelir blmiyorum...sence biraz bekleyeyim mi cnm kafasini toplasin yoksa arayim mi cok vakit gecmeden? cevabin icin tsk ederim simdiden

bırakıp bırakmamak sana kalmış.. öncelikle allah yardımcın olsun ama ben derimki biraz ara ver.. bak mesela o bunu göze alabilmiş sende yapabilirsin. kimse seni bu kadar üzücek kadar önemli değil bunuda söyliyim gerisi sana kalmış arkdsm.

şu arkadaşlarla ilgilenme ve beni boşlama konusunda ben de çok dertliydim her gece ağlardım falan
neyse ki kurtuldum ayrıldım. Senin gibiydim onu göremezsem ya kaybedersem. ama ben onu değil o beni kaybetti. şuan çağırsam gelir ama ıslık çalmıyorum ben
eşek gibi ilgilenecek. taş taşısa bile ilgilenecek. çünkü ben ilgilendim. ameliyattan çıktığım an bile ben aradım. acılar içinde ağlarken bile ben ona yazardım o arkadaslarıyla pc oyunları oynardı. ama geçtiiii yok öyle bi özlem artık sen de salla takma umursama ve kararlıysan bil ki bir süre sonra aklın kalbine bal gibi hükmediyor. sen mutlu olmalısın yahu ! mutlu ediyorsun ve olamıyor musun? boşver. sonu nedir biliyomusun mutsuz geçirdiğin o kadar zaman kalır geride başka hiçbir şey değil inan bana duygunun d si kalmıyo. ne manyakmışım be ben diyip dövünüyosun. benden cok seven olmasın hayırlısı olsun bile diyemiyodum o hayatımda olmaz diye düşün artık gerisini... :13:

mrb cnm tsk cevabin icin isten yeni geldim:)isteyken giremiyorum buraya...icimden aramak gelmiyor onu ve onu rahatsz etmeyi dusunmuyorum simdilik...herseyden kacmak istiyor ondan aramak istemiyorum...zaten suan hic onunla konusasim yok...aglayasimda yok bilmiyorum belki sonradan patlarim...ileride aramak istersem onu cok, dayanamazsam ararim belki ama suan hic ama hic istemiyorum...

sonu evlilikle bitecek saniyordum ben ama olmadi...iliskimiz boyunca hic suphe etmedim ondan guven veriyordu sevdigini hissettirebiliyordu ama son zmnlar ne kdr guzel seler solesede esksii gibi o hissi alamiyordum ondan...ben kafasini toplamasini istiyorum rahatsz etmicem cnm onu...kafasini toplayinca donerse nolur bilmiyorum...ama suan gelmesini istemiyorum cok mu kirginim cok mu kizginim ona bilmiyorum...aglayamiyorumda...o cok iyi biri ama onla gecirdigim zmn icinde onu tanidigm kadariyla cok iyi biri melek gibi biri...benle olmadi ama ins baskasiyla cok mutlu olur cok guzel sirin bi aile kurar...kotulugnu istemiyorum onun...o bana bi kotuluk yapmadiki...beni hep sevmek zorundada degildi zaten zorla olmuyor bu isler...hayirlisi neyse o olsun...aci cekmek insani buyuten...insani yenileyen bisey...belki bazen ayriliklar iyi nedenlere sebep olurlar...kim bilir...eve gelirken icimden Tarkan'in "don bebegim"i soluyordum sole diyor :

"don bebegim don caresiz basim ayrilik boyle uzun surmezki..."
seviyorum , ozluyorum onu ... o kdr guzel gulusu varki o gulusunu gorunce herseyi unutuyordum, o gozlerini o bakislarini, sirin bi burnu var...elleriyse minicik boylu poslu birine hic yakismamis o eller:)ama ona daha bi sirinlilik sevimlilik katmislar:))onu unutmam hic, onsuzluga alisirim sadece...nasl opesim geldi birden onu bu satirlari yazarken off neyse kendimi burger king'e vericem:)belki o icki iciyordur belkide degil...bense yemek yicem patlayana kdr tikinicamm...iyi geliyor yemek yemek yaa zaten ac olmasam bile yiyebilirm o kdr seviyorum:)neyse hepinize cok tsk ederim iyiki varsiniz kizlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…