Egoistlik değil sizinkisi haklısınız.
Dün akşam arkadaşlarıyla berabermiş zaten sevgiliniz, bugün yine arkadaş.
Arkadaşları geç kalmıyor ya, size zaman ayırması lazım öncelikle.
Önce sizinle buluşsun sizin gönlünüzü yapsın daha sonra gitsin arkadaşının yanına.
Ara verme olayını doğru bulmayan biriyim ben.
Hep derim sorunlar karşılıklı konuşarak halledilir diye.
Sevgilinizle paylaşmalısınız bu durumu.
Kırmana gerek yok canım, burada gayet güzel bir şekilde anlatmışsın aynısını sevgilinede dile getirmelisin.ben biraz kirici oluyorum cnm bole seyleri konusurken...onu kirmak istemiyorum ama yumusak yumusak konusmayi beceremiyorum cnmi skan biseyse:)ama bencede en dogrusu o:) yada onun yaptiklarinin aynisni ona yapicambu birden aklima geldi:)
Kırmana gerek yok canım, burada gayet güzel bir şekilde anlatmışsın aynısını sevgilinede dile getirmelisin.
Önce bir konuş bence, aynı şekilde devam ederse sende umursamama yoluna gidersin.
Biraz kendini merak ettir bakalım.
Benim erkek arkadasımda böyle :) valla ben dile getirdim aldığım tepki ben arkadaşlarımla olmayayım mı ? Hep seninle mi olmalıyım cevabını aldım bende sinir oluyorum ama artık takmıyorum istediğini yapsın. Senin erkek arkadaşın bu tepkiyi verir mi sence ?
Valla bende sıkmıyordum . Maça gider , nargileye giderdi hep gezerdi benimle haftada 2 gün zor görüşürdü:) Erkekler böyle elde ettikten sonra çabaları kalmıyoinşallah senin erkek arkadaşın seni anlar . Ne kadardır çıkıyorsunuz?
2 buçuk sene canım:)
canım sen ona ne kadar böle yapıyosun diye üstüne gidersen o da bi o kadar sıkılır ve bogulur hatta sırf sen surat yapcan trip atcan die görüşmek bile istemez o yüzden benim fikrim bu konuyu onla hiç konuşma bile tut kendini bir süre sadce onun görüşmek istediği zamanlarda görüşün sen hiç bişi yok gibi gayet sıcak ol erkekler sıcaklıı seviyolar böle sorgulayan trip atanı deil bu benim fikrim tabi canım yine sen bilirsin :)
Yaslar kac ve calısıyor musunuz ?
canım sen ona ne kadar böle yapıyosun diye üstüne gidersen o da bi o kadar sıkılır ve bogulur hatta sırf sen surat yapcan trip atcan die görüşmek bile istemez o yüzden benim fikrim bu konuyu onla hiç konuşma bile tut kendini bir süre sadce onun görüşmek istediği zamanlarda görüşün sen hiç bişi yok gibi gayet sıcak ol erkekler sıcaklıı seviyolar böle sorgulayan trip atanı deil bu benim fikrim tabi canım yine sen bilirsin :)
dediklerinden dogruluk payi var cnm :) o sevmiyor zaten ole surat asmami trip yapmami baska zmnlarda kizdigimda bole oluyordu...ilgilenmemide istemiyor cok abartyiormusumhic bisey olmamis gibi davarnanamiyorum cnm ya malesef surat asik bole ole yanii numara yapamiyorum hersey harikaymis gibi davranamiyorum cnmi skan bisey varsa susarcam cnm aciyor sonra kendi kendime diyorum hergun bole sinirlenmektense uzulmektense ayril falan en azindan beklemezsin aramasini off ne bileyim bende bilmiyorum artk napcagimi... yok yok konuscam ben ne olcaksa olsun...bak nasl sinirleniyorum kesin onlada konsuurken bole sinirlencem biraz fazla yuklencem ona bu yonumu hic sevmiyorum...ama ben kesin konuscam daha ck buyuyor sonra icimdekiler daha fena olmadan dkucem icimi:)
sen bilirsin o zaman canım hayırlısı olsun sen yinede güzel bi dille konusmayı dene :)
Canım ne yaptın konustun mu sevgilinle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?