seviyorum ama ...

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
mrb kizlar...belkide bi arkadasimiz buna benzer bi konu daha once acmistir...ben size bisey sormak istiyorum iliskinizde ara sira bole bi " beni eskisi gibi sevmiyor" " benle esksi kdr zmn gecirmiyor" vs buna benzer dusunceler giriyor mu kafaniza:) benim mesela o tarz dusuncelerle dolu kafam bu aralar cok mu egoistim acaba surekli benle olmasini istiyorum diye...calisan biri zaten her aksamda konusuruz vs zaman ayiriyor... off ama ne bileyim sanki eskisi gibi degil artk ben mi uyduruyorum bilmiyorum...bi sure konusmayalayim ayri duralim diyesim geliyor...dun mesela arkadaslariyla mac oynadilar ordan kutlamaya falan aksam gorustuk azzck yorgun oldugundan...bugunde aradim onu oglen gibi uyuyor gec saatlere kdr diye...disari cikcakmis arkadasiyla buluscakmis...hic kalkinca aklina ben gelmiyorum ama benim aklima o geliyor...off ne bileyim ben mi kavga edicek bisey ariyorum cok mu abartiyorum bilemedim bu aralar ona gicik oluyorum zaten aliniyorum o sakasina bi soz solese bile...siz bir erkegin size bagli oldugnu sizi sevdigini nasl anlarsinz?daha once bunlari dusunmuyordum ama son gunler bi sinir oluyorum ona cok seviyorum korkuyorum kaybetmeye ama yinede ona uyuz oluyorum hatta bazen guya saka niyetine laf skuyom ona sonra kusuyor tabi konusmuyorz sonra pisman oluyorum...barisiyoruz cok sukur ole uzun uzun kuskunlukler olmuyor..off bole iste anlicaniz cnm skkin? sizce bi ara verelim mi? aslinda bunu teklif etmeyede korkuyorum bidaha eskisi gibi olamicaz diye araya mesafe girerse birbrimnizden sogariz diye ? napim sizce?

Son düzenleme:
Egoistlik değil sizinkisi haklısınız.
Dün akşam arkadaşlarıyla berabermiş zaten sevgiliniz, bugün yine arkadaş.
Arkadaşları geç kalmıyor ya, size zaman ayırması lazım öncelikle.
Önce sizinle buluşsun sizin gönlünüzü yapsın daha sonra gitsin arkadaşının yanına.

Ara verme olayını doğru bulmayan biriyim ben.
Hep derim sorunlar karşılıklı konuşarak halledilir diye.
Sevgilinizle paylaşmalısınız bu durumu.

ben biraz kirici oluyorum cnm bole seyleri konusurken...onu kirmak istemiyorum ama yumusak yumusak konusmayi beceremiyorum cnmi skan biseyse:)ama bencede en dogrusu o:) yada onun yaptiklarinin aynisni ona yapicam bu birden aklima geldi:)

ben biraz kirici oluyorum cnm bole seyleri konusurken...onu kirmak istemiyorum ama yumusak yumusak konusmayi beceremiyorum cnmi skan biseyse:)ama bencede en dogrusu o:) yada onun yaptiklarinin aynisni ona yapicam bu birden aklima geldi:)
Kırmana gerek yok canım, burada gayet güzel bir şekilde anlatmışsın aynısını sevgilinede dile getirmelisin.
Önce bir konuş bence, aynı şekilde devam ederse sende umursamama yoluna gidersin.
Biraz kendini merak ettir bakalım.

sagol cnm:) evet aynen ole yapicam aksam gorusucez zaten o zmn dile getircem cnmi skan seyleri:) dedigin gibi degisklik olmazsa umursamaz moduna giricem amannnnnn inceldigi yerden kopsun:) hergun uzulmektense... bak simdi bole dedim ya yinede onla omrumu gecirmek istiyorum ins ayrilik falan olmaz aksi olur:)cok sagol cnm senin dedigini yapcamm cok mantiklica bu:)

Benim erkek arkadasımda böyle :) valla ben dile getirdim aldığım tepki ben arkadaşlarımla olmayayım mı ? Hep seninle mi olmalıyım cevabını aldım bende sinir oluyorum ama artık takmıyorum istediğini yapsın. Senin erkek arkadaşın bu tepkiyi verir mi sence ?

bilmem cnm :) hele bi versin naslda alinganim son gunler kaparim tlfon falan konusmam herhalde.) ben onu kisitlamiyorumki cnm kendisine kac kere soledim arkadaslarinlada cikcasin tabi zaten mac bisey olsa beraber izlerler vs vs ayda bir icmeye giderler vs bulusurlar...sirf benle olcaksin demiyorumki:)sonucta ailesi var arkadaslari var ama ne bileyim ya off sanki skiliyor benle o inkar ediyor yorgunum ondan diyor:) sonra benimde " arkadaslrinla gece yarilarina kdr icerken hic yorgun olmuyon ama " diyesim geliyor tutuyorum kendimiaksama konusucaz solerim ne dedigini:)

Son düzenleme:
Valla bende sıkmıyordum . Maça gider , nargileye giderdi hep gezerdi benimle haftada 2 gün zor görüşürdü:) Erkekler böyle elde ettikten sonra çabaları kalmıyo inşallah senin erkek arkadaşın seni anlar . Ne kadardır çıkıyorsunuz?

11 aydir cikiyoruz:) basladigimizda calismiyordu o zmnlar superdi ama ise basladi degisti:) yorgun oluyor tabi vs vs ben ona soledim ole odlugunu zaten:)simdi bende calisiyorum oda calisiyor ama ben yorgun olmuyorum o kdr bide daha erken kaliyorum sabahlari bizim yakisikli hem erken yatiyor hem gec kalkiyor cok gicik ediyor beni "uykum geldi" degince sizin ne kdr oldu cnm?

2 buçuk sene canım:)

masallah cnm :)biz bakalim 1 sene yapabilcekmiyiz bu gidisle cok buyuk skandallar olabilir ama yok ayrilmam ben ondan ole kolay kolay Semblante aradasimn dedigi gibi once konuscam devame derse sorunlar o zmnda onun silahiyla vurucam onu

canım sen ona ne kadar böle yapıyosun diye üstüne gidersen o da bi o kadar sıkılır ve bogulur hatta sırf sen surat yapcan trip atcan die görüşmek bile istemez o yüzden benim fikrim bu konuyu onla hiç konuşma bile tut kendini bir süre sadce onun görüşmek istediği zamanlarda görüşün sen hiç bişi yok gibi gayet sıcak ol erkekler sıcaklıı seviyolar böle sorgulayan trip atanı deil bu benim fikrim tabi canım yine sen bilirsin :)

dediklerinden dogruluk payi var cnm :) o sevmiyor zaten ole surat asmami trip yapmami baska zmnlarda kizdigimda bole oluyordu...ilgilenmemide istemiyor cok abartyiormusum hic bisey olmamis gibi davarnanamiyorum cnm ya malesef surat asik bole ole yanii numara yapamiyorum hersey harikaymis gibi davranamiyorum cnmi skan bisey varsa susarcam cnm aciyor sonra kendi kendime diyorum hergun bole sinirlenmektense uzulmektense ayril falan en azindan beklemezsin aramasini off ne bileyim bende bilmiyorum artk napcagimi... yok yok konuscam ben ne olcaksa olsun...bak nasl sinirleniyorum kesin onlada konsuurken bole sinirlencem biraz fazla yuklencem ona bu yonumu hic sevmiyorum...ama ben kesin konuscam daha ck buyuyor sonra icimdekiler daha fena olmadan dkucem icimi:)

Son düzenleme:

dogru tespit . Tamamen katılıyorum

sen bilirsin o zaman canım hayırlısı olsun sen yinede güzel bi dille konusmayı dene :)

sen bilirsin o zaman canım hayırlısı olsun sen yinede güzel bi dille konusmayı dene :)

hihi o zor biraz :) ama denicem...sagol cnm dediklerinde ck haklisin ama ben bazen konussamda bazen sustum hc bisey olmamis gibi davranmaya calistim ole cok hirpalaniyorum en iyisi konusmak oldugnu dusunuyorum...ve oyle yapicam

Canım ne yaptın konustun mu sevgilinle ?

evt :)) konustum aslinda konusma saati geleene kdr kizginligim gecmisti nerdeyse ama karar vermistim ya ille konuscam ve tabi konustum:) anlastik iste o konuda:)ama sonra nolduyse gene bana geldiler rahat batiyor bana galiba cocuklar gibiyim bi aglayip zirlamadigim kendimi yerden yere atmadiigm kaldi ille kendimi fark ettircem bisey yapicam...sonra bide ara verelim demiyomm mu o halimle bin pisman oldum...simdi kendime kiziyorum kendime gicik oluyorum...bole iste cnm oh oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…