Kafam karisik kritermidir nedir uymuyorsun bilmiyorum birsey eksik dedi. Seni bekleyecegim dedim. Bekleme dedi. Ama yanindan kalkmami da istemedi. Aglama dedi. Beni şimdi wp den engellemis. Tabi kizlarin yanina gidince mesaj atmiim diye. Ben ona dedim bir daha uzeveksen baslamayalim yıkma beni yeniden dedim.. yine yıktı...Fedakar taraf siz olmuşsunuz, siz düzceden manisa'ya gitmişsiniz. Bir kere de o sizin yanınıza gelseydi? Sevmiyorum diyorsa sevmiyordur, hayırlısı.
Bekleme diyen insana daha ne denilebilir? Kriter mriter bahane sevmiyor. Size böyle yapması da haksızlık madem öyle sizinle yeniden barışmasaydı. Boşverin kendi kaybeder.Kafam karisik kritermidir nedir uymuyorsun bilmiyorum birsey eksik dedi. Seni bekleyecegim dedim. Bekleme dedi. Ama yanindan kalkmami da istemedi. Aglama dedi. Beni şimdi wp den engellemis. Tabi kizlarin yanina gidince mesaj atmiim diye. Ben ona dedim bir daha uzeveksen baslamayalim yıkma beni yeniden dedim.. yine yıktı...
Ben 6Al dedi çocuklarini dedi çocuklarini istemiyosan git dedi... gibi olmuş konu..
Olaya gelcek olursak. Niye hep bişeyler yaptınki. Fazla ulaşılabilir görmüş bence seni. Seviyorsa o da bişeyler yapmalıydı ama hep sen gitmişsin.. unutmaya çalış derim..
Ben onu 4 ay bekledim o yazdi bana ilk. Ben tam jerseyi yoluna sokmusken universiteye baslamisken herseyin fitilini o atesledi...Al dedi çocuklarini dedi çocuklarini istemiyosan git dedi... gibi olmuş konu..
Olaya gelcek olursak. Niye hep bişeyler yaptınki. Fazla ulaşılabilir görmüş bence seni. Seviyorsa o da bişeyler yapmalıydı ama hep sen gitmişsin.. unutmaya çalış derim..
Bu kadar ani biriktirmeseydijk. Aklima geldikce xok uzuluyorumBekleme diyen insana daha ne denilebilir? Kriter mriter bahane sevmiyor. Size böyle yapması da haksızlık madem öyle sizinle yeniden barışmasaydı. Boşverin kendi kaybeder.
galiba oyle olduBence ne diyorsa ona inanın. Sevmiyorum diyorsa öyledir. Davranışlara anlam yüklemeyin. Erkek neticede cinsel çekimi aşk sanmış olabilir
Ben 6
Ben onu 4 ay bekledim o yazdi bana ilk. Ben tam jerseyi yoluna sokmusken universiteye baslamisken herseyin fitilini o atesledi...
Söz veriyorum geçecek, insanlar neler neler yaşıyor da unutuyorKeske
Bu kadar ani biriktirmeseydijk. Aklima geldikce xok uzuluyorum
Sevmiyor olamaz gibime geliyor. Ailesel oldgnu da dusunmuyorum. Ama birsey var. Kapilari kapatmiyor cunku. Allahn dedigi olur belki seneye bir omrumu seninle gecirecegm diyor. Ama bekleme de diyor. Kendi haline birakilmak istiyor ama sizce doner mi ? Arkadaslarim gibi hayatimi yasicam dio durmadanCanim acaba ailesel baska bi sorunu mu varda ondan dolayi geri cekildi
İçim sıkısiyo. Ben kimsede boyle olmadim. Fotograflari videolari silmeye kiyamiyorum. Arabada birlikte dinledigmz sarkilari acip acip agliyorum. Korkuyorum kendime zarar vericem diye artik :'(Söz veriyorum geçecek, insanlar neler neler yaşıyor da unutuyor
Niye asigim dedi o zaman anlamiyorum ki yaIlk onun yazmaşını fitil ateşleme olarak görüyorsun engelleyerek fitili napmış oluyo acaba? Sevdiğine inanmak istiyorsun bence tüm mesele bu. Ama erkekler daha düz mantıktır. Sevmiyosa sevmiyodur.
Ben ondan baskasina dokunabilecegmi dusunmek dahi istemiyorum. Onunla uyumak onunla uyanmak istiyorum baskasina dokunamam artik yapamam ben bunuKendi sizinle farklı şehirde ya amaan demiştir burada sürekli görüşebileceğim elimin altında bir sürü kız varken ne diye uğraşayım mesafeli bir ilişkiyle .Tabi sizi gerçekten sevmediğinden bu ilişkiye emek vermek zor gelmiştir.Sakin olun bu geçecek ama zamanla hergün acınız biraz daha azalacak ve birgün bugünkü halinize gülüp geçeceksiniz.
Zamanla bu düşüncen değişecek işin soğuyacak güvenebileceğin sadık birine daha sıcak sarılacaksın .Sürekli kendini teskin et bu geçecek zamanla daha iyi olacağım diye ,senin ilacın sensinBen ondan baskasina dokunabilecegmi dusunmek dahi istemiyorum. Onunla uyumak onunla uyanmak istiyorum baskasina dokunamam artik yapamam ben bunu
Onu unutmak istiyorum.Zamanla bu düşüncen değişecek işin soğuyacak güvenebileceğin sadık birine daha sıcak sarılacaksın .Sürekli kendini teskin et bu geçecek zamanla daha iyi olacağım diye ,senin ilacın sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?