Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu unutmak istiyorum.
Sevgiliniz şehveti aşkla karıştırmış. Cinsel isteği artınca sizi seviyor gibi hissetmiş, o yüzden yanyanayken seviyorum aşığım diyor, uzaktayken mantıklı düşünebildiği, cinsel isteğini karıştırmadığı için bir ilişki istemediğini farkediyor. Sanırım ayrılmanız sizin için daha iyi.
Sevmiyor olamaz gibime geliyor. Ailesel oldgnu da dusunmuyorum. Ama birsey var. Kapilari kapatmiyor cunku. Allahn dedigi olur belki seneye bir omrumu seninle gecirecegm diyor. Ama bekleme de diyor. Kendi haline birakilmak istiyor ama sizce doner mi ? Arkadaslarim gibi hayatimi yasicam dio durmadan
Keske bunu erken ogrenseydim.Cok fedakarlik asik usandırır canim
Ne almis benden ? Oyle kafada biri degil o .olsaydi belirtirdim.Ne bekliyordunki? Adam senden istediğini almış zaten...
Geçmiş olsun.
Haklisin. Ama dönerse eger icimde ne varsa soyleyecegim bu sefer acımadan..Bence çok emek verdiğin için onun gözünde değersiz olmuşsun
Acını anlayabiliyorum çünkü bende aynı yollardan geçtim
Biraz erkekleri zorlucaksın yoksa kıymet bilmezler
Bırak engellesin
Açsa bile sakın yazma
Artık sessizliğe gömül
Başka erkeklerde var hayatta
Seni böyle üzen birini unut
Seni hak etmiyor
Evet. Hicbir zaman gitmeyecegimin rahatligi var onda. Istedigim zaman gelsem bile Ayşen bana döner rahatligi var .Çok da çabalama bence fedakarlığı senden bekliyor anlasilan
Böyle korkak erkeklerden kaçHaklisin. Ama dönerse eger icimde ne varsa soyleyecegim bu sefer acımadan..
Al dedi çocuklarini dedi çocuklarini istemiyosan git dedi... gibi olmuş konu..
Olaya gelcek olursak. Niye hep bişeyler yaptınki. Fazla ulaşılabilir görmüş bence seni. Seviyorsa o da bişeyler yapmalıydı ama hep sen gitmişsin.. unutmaya çalış derim..
Daha oncden iliskimiz vardi. Olmadi ayrildik. 4 ay sonra tekrar konusmaya basladik. Ben duzcede okuyorum o ise manisada memleketimzde ailesiyle yasiyor. Aralikta konusmaya basladik 6 ocakta yanina gittim gormek istiyorum seni dedim. Gorustuk ve aramizda birseyler gecti alkolluyduk. Ben seni hala seviyorum unutamadm dedim. Sonra tekrar basladik ilişkiye. Ben 3 hafta ust uste her haftasonu onu gormeye duzceden manisaya gittim yaninda kaldim. Aşıgim sana dedi. Ne olduysa 3 gundur bir soguk davraniyordu. Wp ye girmedi 5 saat falan gece 12 de nerdesjn yazdim gormedi aradim kotu konustu alkolluydu. Arkadaslariyla icmeye gitmis. Dun Gece konuştuk yapamiyorum denedim olmadi . Hatam olduysa kusura bakma affet dedi. Yarin konuscsz dedim bu sabah evine gittim. Benim icin neler yaptin dedim . Ben de cok emek verdim seviyorum dedin dedim. Neyse velhasil aglamaya basladim sessiz sessz. Yanina yatmak istiyorum dedim. Sarildi . Benim gozlerim doldu... aglama lütfen dedi. Dedim niye sariliyorsun sevmiyorsan dedim uzulme diye dedi. Kalkiyordum yataktan o oyle diyince tamam bende sarilmak istiyorum ondan dedi....
Cidden asik gibiydi anlam veremiyorum... hayatimi yasamak istiyorum allah ne yazdysa o olur dedi ama cabaladim olmuyo dedi.
Cok iyi seviyormus gibi yapti onu cok ozluyorum napicam ben. Sizce neden boyle yapiyor