Seviyorum dedi aşığım dedi. Denedim olmadi dedi . bugun ayrildik dayanamiyorum...

Böyle korkak erkeklerden kaç
Seni hak etmiyor
Benimde vardı böyle biri
Sonra evlendi
Evlendiği kadınıda gördük yani
İçimden dedim demek ki beni kaldıramamış
Beni o kadar üzen kıran kıymetimi bilmeyen adam gitmiş sıradan bir kadınla evlenmiş kıskandığım için söylemiyorum
Güzele güzel derim
Şaşırmıştım insan daha değişik birsey bekliyor
Bi yalvarmadığım kalmıştı ya
Çok kötü günlerdi hepsi geldi geçti
Başka aşklarda yaşadım üstüne
Hayat böyle kırıla kırıla öğreniyorsun
O evlenince ne hissettin

O sırada boş kalmıştır senin de hemen cevap vereceğini biliyordur oltada balık görmüştür seni. Şimdi de başkasını bulmuştur, senden daha çok beğendiği\sevdiği\ulaşılmaz gördüğü...Canım bak daha çok gençsin, biz de bu yollardan geçtik, erkekler düz ve basit bu kadar. Hiç uzun uzun düşünüp kendini yorma, ben de yaptım çünkü niyeydi böyleydi şöyleydi hayır düşünme bu kadar basit işte.

Bu yaşlarda önce kendi gelişimine kariyerine vs odaklan, zaten karşına bir sürü erkek çıkacak. Önceliğin kendin olsun tamam mı...
Tamam...

Ayrılıyor ertesi gün yanına gidiyorsunuz ya sonrası bende koptu. Aynen size aşık,süründürün her şeyinizi yerlerde aman kazara kendinize saygı duyasınız falan gelir yapmayın çünkü aşık
Insan aşık olunca gormek istedgni goruyor.
Aşık oldugum ilk adam. Ben durmadan bordeylerle ugrassam dahi kafamdan kalbimden cikmiyor. Onu gormek istiyorum.. ozluyorum... icim almiyor ilerde onun başkasıyla evlenip o davetiyeyi gormeye yuregim dayanmiyor. Cocuk muhabbeti evlilik muhabbeti hayaller... bunlarin hepsinin bir yalandan ibaret oldgnu kabullenmek kolay olmuyor.

Hissettiklerinizi anlamak mümkün ama birkaç hafta sonu üst üste sevgilinizin bulunduğu yere gitmeniz olmamış. Şunu asla unutmayın: Fazla fedakarlık vefasızlık getiriyor.

Üzülmeyin. Geçer, bu da geçer.
Yuzumde daha fazla sivilce cikmadan,ben daha fazla zayiflamadan gecse iyi olacak.

Bir musibet bin nasihatten iyidir canım öğrenmiş oldun. Hayatta her gun birsey öğreniyoruz bu olayda hayattan öğrenmiş olduğuna dair bir centik at ve yoluna bak

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-18-02-11-35.webp
    Screenshot_2018-01-18-02-11-35.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
Üç kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verirseniz olacağı bu.
Geçer elbet ! daha öncekiler gibi bu da geçer.
Dönse de sende kalmaz bu insan bir kere de olsa kapıyı açmış. O kapı kilit tutmaz daha. Gider ,gelir ve tekrar gider.
Olan da sana olur..

Back
X