- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
O zaman gitme de sasirsinEvet. Hicbir zaman gitmeyecegimin rahatligi var onda. Istedigim zaman gelsem bile Ayşen bana döner rahatligi var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman gitme de sasirsinEvet. Hicbir zaman gitmeyecegimin rahatligi var onda. Istedigim zaman gelsem bile Ayşen bana döner rahatligi var .
Güzelim seven insan ne olursa olsun sever.Sevdiğinden ayrı durmaz.Kendine bu kötülüğü yapma.İleride bu yaptıklarının pişmanlığını yaşayacaksın.Kapıları kapatmaz tabi.Peşinden koşan,gelen ağlayan seviyorum diyen kız,onun egosunu okşuyor.Sevmiyor olamaz gibime geliyor. Ailesel oldgnu da dusunmuyorum. Ama birsey var. Kapilari kapatmiyor cunku. Allahn dedigi olur belki seneye bir omrumu seninle gecirecegm diyor. Ama bekleme de diyor. Kendi haline birakilmak istiyor ama sizce doner mi ? Arkadaslarim gibi hayatimi yasicam dio durmadan
Neden hemcinslerim böyle saf anlamıyorum. Arkadasim sen orada okuyorsun ne işin var zırt pırt te düzceden manisaya adam görmeye gidiyorsun. Belli ki beyfendi bi tarafını doğrultup seni görmeye gelmiyor sana ne oluyor. Ayrıca erkekler sürekli bu romantık serseri rolünü yapiyor kadinlar da habire yiyor. Bir adamin sana sarilmasi icin asik olmasina gerek yok. Seviyorum diyen herkes de dogru soylemiyor. Buyuk ihtimal orda baska birini buldu ama seni de garantide bu sekilde tutuyor.Daha oncden iliskimiz vardi. Olmadi ayrildik. 4 ay sonra tekrar konusmaya basladik. Ben duzcede okuyorum o ise manisada memleketimzde ailesiyle yasiyor. Aralikta konusmaya basladik 6 ocakta yanina gittim gormek istiyorum seni dedim. Gorustuk ve aramizda birseyler gecti alkolluyduk. Ben seni hala seviyorum unutamadm dedim. Sonra tekrar basladik ilişkiye. Ben 3 hafta ust uste her haftasonu onu gormeye duzceden manisaya gittim yaninda kaldim. Aşıgim sana dedi. Ne olduysa 3 gundur bir soguk davraniyordu. Wp ye girmedi 5 saat falan gece 12 de nerdesjn yazdim gormedi aradim kotu konustu alkolluydu. Arkadaslariyla icmeye gitmis. Dun Gece konuştuk yapamiyorum denedim olmadi . Hatam olduysa kusura bakma affet dedi. Yarin konuscsz dedim bu sabah evine gittim. Benim icin neler yaptin dedim . Ben de cok emek verdim seviyorum dedin dedim. Neyse velhasil aglamaya basladim sessiz sessz. Yanina yatmak istiyorum dedim. Sarildi . Benim gozlerim doldu... aglama lütfen dedi. Dedim niye sariliyorsun sevmiyorsan dedim uzulme diye dedi. Kalkiyordum yataktan o oyle diyince tamam bende sarilmak istiyorum ondan dedi....
Cidden asik gibiydi anlam veremiyorum... hayatimi yasamak istiyorum allah ne yazdysa o olur dedi ama cabaladim olmuyo dedi.
Cok iyi seviyormus gibi yapti onu cok ozluyorum napicam ben. Sizce neden boyle yapiyor
Ben 6
Ben onu 4 ay bekledim o yazdi bana ilk. Ben tam jerseyi yoluna sokmusken universiteye baslamisken herseyin fitilini o atesledi...
Çok benzer bir hikaye yaşadım ahahahaha :) Vay benim salak kafam...
Aynı laflar...
Aynı tavırlar..
Aynı evine gidip sarılarak uyuma çabam, neden sarılmıyorsun demem, zorla sarılması...
Ahahahah komik geliyor şimdi :)
Sonradan öğrendim ki başka biriyle flörtleşiyormuş, sonra da çıkmaya başladılar :)
Malesef seninki de yakınlarında bir kız ile flörtleşmeye başlamış ve yan yana olmanın zevkine varmış.
Buraya yazıyorum :)
Boşuna kendini ezikleme bu adama karşı.
Keske
Bu kadar ani biriktirmeseydijk. Aklima geldikce xok uzuluyorum![]()
Ohooo sen hala dönerse kafasındasın. Canım her erkek döner zaten ama donduğu yerde kalmaz. Iki oynaşırsınız ve tekrar gider. Yalnız kalır döner, başka kimseyi bulamaz döner, işi düşer döner... Ama inan bana sevdiği için dönmez çünkü seven zaten böyle ipindirik nedenden gitmez. Hatta adamın nedeni bile yok. Sadece seni heybede tutuyor o kadar. Kendine azıcık saygın varsa engelle her yerden onunla ilgili ne varsa da sil. Hikayesi senin gibi olup da o adamla mutlu olan hiç görmedim ben. En güzel yıllarını saçma sapan romantizmle harcama. Bak arkadaşların ne güzel geziyor tozuyordur. Azıcık okuldaki çevrene bak. Yoksa emin ol çok pişman olursun.Haklisin. Ama dönerse eger icimde ne varsa soyleyecegim bu sefer acımadan..
Neden hemcinslerim böyle saf anlamıyorum. Arkadasim sen orada okuyorsun ne işin var zırt pırt te düzceden manisaya adam görmeye gidiyorsun. Belli ki beyfendi bi tarafını doğrultup seni görmeye gelmiyor sana ne oluyor. Ayrıca erkekler sürekli bu romantık serseri rolünü yapiyor kadinlar da habire yiyor. Bir adamin sana sarilmasi icin asik olmasina gerek yok. Seviyorum diyen herkes de dogru soylemiyor. Buyuk ihtimal orda baska birini buldu ama seni de garantide bu sekilde tutuyor.
Sevmiyor olamaz gibime geliyor. Ailesel oldgnu da dusunmuyorum. Ama birsey var. Kapilari kapatmiyor cunku. Allahn dedigi olur belki seneye bir omrumu seninle gecirecegm diyor. Ama bekleme de diyor. Kendi haline birakilmak istiyor ama sizce doner mi ? Arkadaslarim gibi hayatimi yasicam dio durmadan
Al dedi çocuklarini dedi çocuklarini istemiyosan git dedi... gibi olmuş konu..
:)))
daha çok küçüksün ağlayacak birşey yokDaha oncden iliskimiz vardi. Olmadi ayrildik. 4 ay sonra tekrar konusmaya basladik. Ben duzcede okuyorum o ise manisada memleketimzde ailesiyle yasiyor. Aralikta konusmaya basladik 6 ocakta yanina gittim gormek istiyorum seni dedim. Gorustuk ve aramizda birseyler gecti alkolluyduk. Ben seni hala seviyorum unutamadm dedim. Sonra tekrar basladik ilişkiye. Ben 3 hafta ust uste her haftasonu onu gormeye duzceden manisaya gittim yaninda kaldim. Aşıgim sana dedi. Ne olduysa 3 gundur bir soguk davraniyordu. Wp ye girmedi 5 saat falan gece 12 de nerdesjn yazdim gormedi aradim kotu konustu alkolluydu. Arkadaslariyla icmeye gitmis. Dun Gece konuştuk yapamiyorum denedim olmadi . Hatam olduysa kusura bakma affet dedi. Yarin konuscsz dedim bu sabah evine gittim. Benim icin neler yaptin dedim . Ben de cok emek verdim seviyorum dedin dedim. Neyse velhasil aglamaya basladim sessiz sessz. Yanina yatmak istiyorum dedim. Sarildi . Benim gozlerim doldu... aglama lütfen dedi. Dedim niye sariliyorsun sevmiyorsan dedim uzulme diye dedi. Kalkiyordum yataktan o oyle diyince tamam bende sarilmak istiyorum ondan dedi....
Cidden asik gibiydi anlam veremiyorum... hayatimi yasamak istiyorum allah ne yazdysa o olur dedi ama cabaladim olmuyo dedi.
Cok iyi seviyormus gibi yapti onu cok ozluyorum napicam ben. Sizce neden boyle yapiyor
İnsan kendine hem gülüyor hem kızıyor değil mi? Üç kuruşluk adamlara ne değer biçmişiz? Olsun bunlar da deneyim :)
Bir musibet bin nasihatten iyidir canım öğrenmiş oldun. Hayatta her gun birsey öğreniyoruz bu olayda hayattan öğrenmiş olduğuna dair bir centik at ve yoluna bakKeske bunu erken ogrenseydim.