seviyorum diyor ama sürekli eleştiriyor ve hakaret ediyor bu nasıl bi sevgi

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
oklava:kızlar sevgilim beni güya çok seviyorum ama sürekli eleştiriyor kilomu, saçlarımı, çillerimi... bazen de tabi bu eleştiriler hakaret boyutuna ulaşıyor ... ellerim erkek eline benziyormuş,,,zayıflıktan hayalet gibi görünüyormuşum...en sonda arkadaşının sevgilisinin duyabiliceüği bişekilde bana inek gibi yemeği bırak dedi......ama sorun olunca da bunları bana şaka yapmış oluyor....

Aman yarabbim ya.
Bencede sevmiyor. Insan sevdigine bu sozleri soylermi.
Sen hic ayrilmayi dusunmedinmi?

eee sen niye hala onunla birliktesin o zaman,seni sürekli rencide ediyorsa?

böyle sevgi olurmu yaa insan sevdiğini herşeğiyle beğenir daha çok şımartmalı yatığına bak amannn kendi pekmi 4 4 lük

insan sevince hiç bişey gözü görmez cnm
veya şöle der "zayıflasan çok daha iyi görünürsün,sağlığın için diyorum" vs..

ben de bilmiyorum klava:klava:

Nasıl bilmiyorsun? Aklını kullansana canım..At tekmeyi seni rencide eden adama..Biraz gururlu ol...Böyle taviz verirsen ilerde öyle bir tepene çıkar ki istesen de engel olamazsın..haddini bilmez biriyle ne işin var..seni iyice depresyona sokacak....

nasıl bilmiyorsun?kim biliyor o zaman??
o zaman bileceksin,o kim ki sana hakaret ediyor...aklını başına topla o seni bırakmadan sen onu bırak...biraz gururlu ol lütfen...

seni rencide eden birisiyle neden berabersin o zaman?
bunun cevabi bilmiyorum olur mu?
yani daha ne yapmasini bekliyosun ki? hakarete varan elestiri cok ayip yahu.

Bütün bunlar oluyor VE SEN HALA O ADAMLA YANYAAN DURUYORUSUN....

Bide seviyorum dediğine inanıyorsun....valla bana hiiiiç inandırıcı gelmedilmaz:

kardeş nereye gittin öyle...galiba yazdıklarımız hoşuna gitmedi....
neyse o kadar yazdım ,sen bilirsin...

kadına hakaret değil güzel şeyler söylenir o kadar güzelsinki sana bakmaya doyamıyorum denir bu yok elin şöyle buran böyle beyenmiyosan yol orda arkadaşım desene ne öyle şakaymış eşşek şakası sanırım ruhunu inciten kalbini kıran birine tahammül etmende gereksiz yaniiilmaz:

canım işte beni düşündüren nokta da ztaen her zaman öyle olmaması arda bazı şeylere takıyor böyle...özellikle zayıflığıma....bazen de öyle böyle yüceltmiyor ...durum biraz karışık yani.... ama bayağı da hakaret duydumklava:

gaz veriyorum vur tekmeyi gitsindelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…