ben de bilmiyorumeee sen niye hala onunla birliktesin o zaman,seni sürekli rencide ediyorsa?
ben de bilmiyorumklava: klava:
insan sevince hiç bişey gözü görmez cnm
veya şöle der "zayıflasan çok daha iyi görünürsün,sağlığın için diyorum" vs..
canım işte beni düşündüren nokta da ztaen her zaman öyle olmaması arda bazı şeylere takıyor böyle...özellikle zayıflığıma....bazen de öyle böyle yüceltmiyor ...durum biraz karışık yani.... ama bayağı da hakaret duydumkadına hakaret değil güzel şeyler söylenir o kadar güzelsinki sana bakmaya doyamıyorum denir bu yok elin şöyle buran böyle beyenmiyosan yol orda arkadaşım desene ne öyle şakaymış eşşek şakası sanırım ruhunu inciten kalbini kıran birine tahammül etmende gereksiz yaniiilmaz:
yardımcı olmaya çalışıyorsunuz neden hoşuma gitmesin ...devam etkardeş nereye gittin öyle...galiba yazdıklarımız hoşuna gitmedi....
neyse o kadar yazdım ,sen bilirsin...
canım işte beni düşündüren nokta da ztaen her zaman öyle olmaması arda bazı şeylere takıyor böyle...özellikle zayıflığıma....bazen de öyle böyle yüceltmiyor ...durum biraz karışık yani.... ama bayağı da hakaret duydumklava:
yardımcı olmaya çalışıyorsunuz neden hoşuma gitmesin ...devam et
büyük olduğunu bilemdim ... özür dilerimKendinden büyük bir insana emir verir tarzda devam et demen hoş olmadı gerçi..ee sen ne düşünüyorsun sevgilin konusunda sonuca gelelim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?