seviyorum diyor ama sürekli eleştiriyor ve hakaret ediyor bu nasıl bi sevgi

Bak şimdi hayatım.Hemmen bi sepet ediniyorsun,yeri geldiğinde iki türlü kullanıyorsun.Tersini çevirip darbuka niyetine kullanırsan buna sepet havası diyoruz,bi de alıp bunu o sevgilim dediğin dananın koluna takarsan da sepeti koluna herkes kendi yoluna diyoruz cümleten.:1closedeyes:
Hadi canım,hayırlı sepetlemeler

yatiştiriliş tarzına bağlıyorum ben... belkide kendi eksiklerini beni eleştirerk dindirmeye çalışıyor

yetiştiriliş tarzı sevgilisine inek gibi yemeyi bırak demeyi mi gerektiriyor?
sevgiliniz hayvanat bahçesinde mi yetişti?

bence kendisindeki tek eksiklik fazladan iki ayakla bir de kuyruk..

ineğin sevgilisi öküz yada camızdı değil mi.
bu durumda beyefendi bunlardan biri. ama hangisiCADIARZU.delikafaduldendelikafadulden.

bence sevgiline bezden bi heybe yap. mümkünse keten olsun kumaşı. rutubet yapmaz keten.
sap boyunu çok uzun tutma ama 35-40 cm yeterli sanırsam.
sonra içini samanla doldurup gidip boynuna as.
bu ne derse sana hediye veriyorum, ellerimle hazırladığım; kişiliğini çok yansıtıyor dersin..

insan sevdiğine kötü söz söylemeye bile kıyamaz benim bildiğim....

ve hala sen bu adamla neden birliktesin anlam veremedim?

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Aman Allahım bu adam senin eline düşmeliydi,yeminle tiksinirdi kendinden nihayetinde.
Kız adamı evirir çevirir kalbura döndürür,sonunda da aklını alır salardın çayıra :roflol:

ışte su katılmamış bir hanzo daha ve onu eğitmeye çalışan hanım evladımız.:1shok:

sabrınıza ve kendinizi bu kadar umursamamanıza inanılmaz şaşırdım..

bunlar şaka değil terbiyesizliğin bile ötesine geçmiş...

hakaret işitiyosunuz yani gönüllü gönüllü...

Onunla gözgöze gel yüzünde hafif bir gülümseme olsun. Sonra ona şunu söyle;
YAR SAÇLARIN LÜLE, HAYDİ SANA GÜLE GÜLE :sm_cool:

Nasssı bi şakaki bunlar.
Benim kızım bile hiç sevmez eşşek şakalarını ve hemen bozar karşısındaki kişiyi bana bir daha şaka yapma diye.
Koy kapının önüne diyorum kısaca. Bak azıcık etrafına elini sallasan ellisi hesabı by by de kısaca.
Seven insan sevdiğini hiçbir ortamda küçük düşürmez.

bayıldım bunaa sepet havası aman yol ver gitsin aramıcak sen arıcan bi de üstüne şaka yapıcak ohkk ne ala alkisalkisalkis önce sende buna bi şaka yap bakalım nası oluyomuş aynı şekilde davran sonra da yol ver seviyosundur anlarım ama karşına

kıymet bilen biri çıkar onu seversin böle hödükle uğraşıp vakit kaybetme derim ben :uhm:

Açıkçası yadırgamadım.Çünkü,bizim saygı-değer medyamız''Recep İvedik'' tarzı karakterleri,filmleri süsleyip süsleyip gündeme getirmeye devam ettikçe,biz daha çok onlara özenir,kendimizi güldüreceğiz diye işin dozunu fazlasıyla kaçırmaya devam ederiz.Yeter ki dikkat çekelim,nasıl çekersek çekelim olayına dönüyor bir müddet sonra.Zaten şuan bir sürü şovmen insanları güldürebilmek için,etkileyebilmek için aşağılama yolunu seçmiyor mu?
Size gelince,çok zor bir durum,ne diyeceğimi şaşırdım.Öfkeyle kalkmayın derim ben.Önce karşısına geçin,uzunca konuşun.Ciddi bir şekilde,bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu anlatın.Bir sözlük hediye edin,Empati kelimesinin kelime anlamına bir baksın orada...
Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim.Arkadaş sorununu yazmış,dolaylı yoldan da olsa arkadaşımızı yargılamamalıyız diye düşünüyorum.Hayatta doğruları sadece biz bilmiyoruz,her doğruyu da sadece biz uygulamıyoruz,hatta bazen yanlış olduğunu bile bile yaptığımız şeyler olabiliyor hanımlar.Bence hemen olayı gurursuzluk yapıyorsuna getirmeyelim,biz gurur mercii değiliz.Onunda bizden daha iyi yaptığı,belki bizim de ona göre gurursuz kabul edilebilecek davranışlarımız vardır,kimbilir

yargılmak kolay tabi durmu yaşayan biliyor ben de burumun çok iyi farkındayım aslında

ben ortada bi sevgi göremediğim için .. 'bu nasıl sevgi'ye cevap veremiyorum :umursamaz:

arkadaşlara katılıyorum..Sygı bir ilişkide sevgidende önce gelir bence,kimki o şahıs senle bu şekilde konuşabiliyo???lütfen gururlu ol ve biran önce ayrıl o kişidenlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…