Kendini sevmeyi dene ilk basta hepsi ardina gelicektir.Kimseyi sevemiyorum, biriyle taniştiğimda konuşurken bir süre sonra geriliyorum, uzun zaman geçmeden gelecekten korkup ayrılmaya çalışıyorum. Başarıyorum da. Kendimi çok değersiz hissediyorum kimseye yakışmadığımı hissediyorum. Acaba hayatım boyunca hep böyle mı olacak? Bu hisler geçer mi?
Zaten benim bu zamana kadar konuştuğum hepsi sanal oldu gerçek hayatta sevilmedim hiç görüşmedim de. aslında sevileceğimi de sanmıyorum çok değişik biriyim herkes niye böylesin diyor. Belki de kendimi değersiz hissettiğim için.Sırf sevgilim olsun diye tensel çekim hissetmediğini insanlardan uzak dur.bu yeterli olur
Zaten benim bu zamana kadar konuştuğum hepsi sanal oldu gerçek hayatta sevilmedim hiç görüşmedim de. aslında sevileceğimi de sanmıyorum çok değişik biriyim herkes niye böylesin diyor. Belki de kendimi değersiz hissettiğim için.
24 olacamYaş kaç
Asosyal, sessiz tipler olur ya öyleNasıl değişiksin mesela?biraz anlatır mısın
Kimseyi sevemiyorum, biriyle taniştiğimda konuşurken bir süre sonra geriliyorum, uzun zaman geçmeden gelecekten korkup ayrılmaya çalışıyorum. Başarıyorum da. Kendimi çok değersiz hissediyorum kimseye yakışmadığımı hissediyorum. Acaba hayatım boyunca hep böyle mı olacak? Bu hisler geçer mi?
Zaten benim bu zamana kadar konuştuğum hepsi sanal oldu gerçek hayatta sevilmedim hiç görüşmedim de. aslında sevileceğimi de sanmıyorum çok değişik biriyim herkes niye böylesin diyor. Belki de kendimi değersiz hissettiğim için.
daha cok gencsin. Sanaldan kastin nedir tam olarak ? Hic gormedigin birini sevmemende anormal bir durum.yok24 olacam
Neyse sağolun.daha cok gencsin. Sanaldan kastin nedir tam olarak ? Hic gormedigin birini sevmemende anormal bir durum.yok
Sanalda niye aşık olasın sevesin ki zaten. O şekilde gerçek aşk mucize oluyor. Mucizeyi arama git gerçekte tanış buluş birileriyle.Zaten benim bu zamana kadar konuştuğum hepsi sanal oldu gerçek hayatta sevilmedim hiç görüşmedim de. aslında sevileceğimi de sanmıyorum çok değişik biriyim herkes niye böylesin diyor. Belki de kendimi değersiz hissettiğim için.
Bı doktora gitsen canisi senin için iyi olur bence önce kendine sev herşey onunla başlar dünyanın en güzel kadını değilim ama eşim için öyleyim ben ve beni çok mutlu ediyor bu bence kendini sev ondan sonra çorap sogukugu gibi gelir canisi kendini sev kendini beğen vs.Kimseyi sevemiyorum, biriyle taniştiğimda konuşurken bir süre sonra geriliyorum, uzun zaman geçmeden gelecekten korkup ayrılmaya çalışıyorum. Başarıyorum da. Kendimi çok değersiz hissediyorum kimseye yakışmadığımı hissediyorum. Acaba hayatım boyunca hep böyle mı olacak? Bu hisler geçer mi?
Evet beklemediğim şekilde sevildiğimde gerilmeye başlıyorum ben yanına yakişmam ben mutlu edemem diye. Bu yanına yakişmam duygusu fiziksel güzellik olarak değil sadece karakter, kişilik vs. olarak daha çok. Bir de gelecekte hep felaket bir şey olacak gibi hissediyorum gelecekten korkuyorum yaşamayı beceremiyorum hep depresif yorgun bir ruh halim var.Kendine güvenemiyosun,kendini değersiz hissettiğin için sevilmeyi kendine yakıstıramıyosun bu psikoloji durumdur,yaş erkenliğine bakmaz 24 yasta az değil ergenliği bitirmişsin yani.destek almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?