Sevmediğim ama benu mutlu eden biriyle evlenmeli miyim ?:(

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim... :(

Bence işler ciddiye binmeden sen bu çocuğu bırak üzüldüm valla adama mağdem begenmiyosun neden birliktesin sevmediğin insanla bir ömür geçmez

Evlilik sadece bir tarafin mutlu olmasi icin biraraya gelmek degildir ki...
Karsinizdaki insani hic dusunmuyor musunuz?
Sevmediginiz, tipini begenmediginiz, isinamadiginiz biriyle nasil evlenebilirsiniz?
Bence yol yakinken, karsinizdakinide cok uzmeden vazgecin.
ayrilmak istiyorum fakat onu üzmek istemiyorum.. kendimi üzmüs gibi hissediyorum cunkü 2 kez denedim olmadi... :(

Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim... :KK43:

Yazdıklarınızı sonuna kadar okumaya ihtiyaç bile duymadım.
Yarın öbürgün evlenince aynı yatağa gireceksin. Sevişeceksin mecbursun belki de.. Kokusunu hissedeceksin. Afedersin yanında kötü görüntülerine şahit olacaksın falan filan..
Sevmediğin biriyle ne kadar dayanabilirsin?
Dayanabilecek olsan da ne gerek var?

Yazdıklarınızı sonuna kadar okumaya ihtiyaç bile duymadım.
Yarın öbürgün evlenince aynı yatağa gireceksin. Sevişeceksin mecbursun belki de.. Kokusunu hissedeceksin. Afedersin yanında kötü görüntülerine şahit olacaksın falan filan..
Sevmediğin biriyle ne kadar dayanabilirsin?
Dayanabilecek olsan da ne gerek var?
En güzel cevap anlayabilene!!!!!!

Duygusal mısınız bilemem ama bencilsiniz.
Yahu sevmiyorsunuz tipini falan beğenmediğiniz aşikar.
Ama çok iyi çok seviyor mutlu ediyor vs vs.
Sadece sizin ne istediğiniz önemli dimi?
Bu resmen ego tatminidir.
Karşınızdaki kişiyi kandırmayın adam kendini sevmeyen biriyle evlenmesin.
birazcık empatiye davet ediyorum.
İnsanları eskisini unutmak için yarabandı olarak kullanmayın.

Bir sey sorucam neden evlenmek icin bu kadar acele ediyosun?
23 yasindasin daha gec bi yas degil ki erken bile hatta, yeter ki evleniyim de isterse camurdan olsun zihniyetindesin bence. Bu mudur yani?
Sirf evlenmek icin icine sinmeyen biriyle evlenme.

Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim... :KK43:
kuzeninle niye ayrıldınız? dönüşü yok mu?

Sevmediginiz biryle evlenmeyin sakin ne kendini nede onu mutlu edrsin yada zamana birak yada hemen bitirin simdi adam mülayim biri iyi insan belli her kizin isteyecegi bir erkek ama iste siz isinamadinz, bagzende buakdr iyi mülayim erkekleri kadinlar pek sevemiyor şöyle elini masaya vuracak kiracak dokecekya oyle erkekler hemen seviliyor nedense fazla ilgi erkeklerde olunca kadin pekte isinamiyor bence nekadar ilgi alakasiz olunca ozaman kadin ilgi duymaya başlıyor bence daha oncede bu tür hikaye cok gördüm, kadin kacar erkek kovalar sonra adam vaz gecer kadin koşar sonrada, yani iyi birisi karsiniza çıkmış zamana birakin biraz baktin olmuyor bitrin hakkinizda hayirlisi olsun insalalh

Bir sey sorucam neden evlenmek icin bu kadar acele ediyosun?
23 yasindasin daha gec bi yas degil ki erken bile hatta, yeter ki evleniyim de isterse camurdan olsun zihniyetindesin bence. Bu mudur yani?
Sirf evlenmek icin icine sinmeyen biriyle evlenme.
ne alaka yeter ki evleneyim camurdan olsun zihniyetiyle ne alakasi var?
Okursaniz yazdim orda aradigim her özellik var cocukta. hassas ve cok düsünceli iyi bir es iyi bir baba olabilecegini dusündügm icin galiba evlenecegm kisi bu dedirtiyor iste yoksa acele eden yok acele etsem 3 sene sonra dusunmem evliligi

Ona da yazık sana da.Sen sevmiyorsun,o sevildiğini zannediyor.En iyisi ayrılıp,gerçekten aşık olduğun biriyle birlikte olman.Şuan senin yaptığın bencillik oluyor kusura bakma.Kendi keyfin için çocuğun duygularıyla oynama.Evlensen de çok pişman olursun.Millet ölüp bittiği kocasına katlanamıyor yeri gelince,sen sevmediğin adamla bir ömür çok zor.

Back
X