Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim...