Sevmediğim ama benu mutlu eden biriyle evlenmeli miyim ?:(

Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim... :KK43:
hayırrrrrrrrrrrrrrr

Tipini begenmiyorsun, kendisini sevmiyorsun ama onun seni sevmesinden vazgecemiyorsun.
Madem durum boyle, o adama yazik degil mi? Gelmis 29 yasina, yolunu aç ki artik ciddi seyler dusunecegi kisiyi bulabilsin. Kendini de baskasini da ikinizin ailesini de mutsuz etme luksun var mi saniyorsun acaba kucuk hanim?
Her sey bu kadar basit degil. Karsidaki insan zaten duygusalmiş, onun duygularini inctimek bu kadar kolay olmamali.

ne alaka yeter ki evleneyim camurdan olsun zihniyetiyle ne alakasi var?
Okursaniz yazdim orda aradigim her özellik var cocukta. hassas ve cok düsünceli iyi bir es iyi bir baba olabilecegini dusündügm icin galiba evlenecegm kisi bu dedirtiyor iste yoksa acele eden yok acele etsem 3 sene sonra dusunmem evliligi

çok bencilce bir düşünce bu.
ilki kafada bitmemiş bu kişiyi de sırf özellikleri iyi diye ömür boyu mutsuzluğa mahlkum edeceksizni kendi egonuz için.
bırakın adamı bir süre üzülür sonra kensini sevecek birini bulur elbet.

Çocukla evlenipte bu kötülüğü yapmayın. Tipini bile beğenmiyormuşsunuz. Demek ki tip önemli sizin için. Burada "eşimi beğenmiyorum başkasına aşık oldum" diye bir çok konu açıldı. Yapmam demeyin, duygular söz konusu olunca laf geçiremiyorsunuz. Bırakın da kendini seven biriyle evlensin.

O seni mutlu ediyorda sen onu mutlu edebilecek misin? Tipini begenmemissin icin isinmamis sadece sana ilgi gosteriyor seni iyi hissettiriyor diye evlilik olmaz. Ikinizinde ayni duygulara sahip olmaniz birbirinizi begenmeniz icinizin isinmasi lazim. Bence karsi tarafi oyalamadan bitirin bu iliskiyi.

bi söz var ama söylemicem söylersem cıs olur. hakediyosunuz bazen

Back
X