Sevmediğim ama benu mutlu eden biriyle evlenmeli miyim ?:(

kuzeninle niye ayrıldınız? dönüşü yok mu?
maalesef yok dönüsü. ailevi problemlerini banada yansitiyordu. annesini dinleyen tiplerden birazda. Ayrilirken cok agir sözler sarf etti.. ve halada ozür dilemedi.. 1 bucuk seneye yaklasiyor hala bir tik yok.. anlicaniz hayirli degildi hakkimda... :(

Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim... :KK43:
Sevmedigim insanla mutlu olamam

ne alaka yeter ki evleneyim camurdan olsun zihniyetiyle ne alakasi var?
Okursaniz yazdim orda aradigim her özellik var cocukta. hassas ve cok düsünceli iyi bir es iyi bir baba olabilecegini dusündügm icin galiba evlenecegm kisi bu dedirtiyor iste yoksa acele eden yok acele etsem 3 sene sonra dusunmem evliligi
Gercekten evlenecegim kisi bu diye dusunsen tereddut etmezdin

Duygusal mısınız bilemem ama bencilsiniz.
Yahu sevmiyorsunuz tipini falan beğenmediğiniz aşikar.
Ama çok iyi çok seviyor mutlu ediyor vs vs.
Sadece sizin ne istediğiniz önemli dimi?
Bu resmen ego tatminidir.
Karşınızdaki kişiyi kandırmayın adam kendini sevmeyen biriyle evlenmesin.
birazcık empatiye davet ediyorum.
İnsanları eskisini unutmak için yarabandı olarak kullanmayın.
yarabandi degil yeni bir hayat acayim diye basladim zaten 3 ay oldu olacak sevgili olali. Kisiligi bana cok benziyor iyi bir es iyi bir baba olur düsüncesiyle evlilik planina positif bakiyorum. aci cektim önceden ama anladim hayirli degilmis eskisi sonucta sevmedigimiz seyler iyi oluyor bazen bizim icin dusuncesi var birazda bende cunku neyi sevdiysem neyi istediysem olmadi

Benim anlamadigim kuzenimle demişsin ya nasıl sevgili oldunuz yani ama konumuza dönecek olursak sevmediğim adam diye bahsetmişsin bide kız gibi falan demişsin senin bu adamı sewemiycen belli zaten canm on tane Mana bulmussun. Ayrıca onu üzmek istemiyorum kısmida bi Mana çünkü beni sewiyo mutlu ediyo yok sinirli değil falan derken bu ilgisi hoşuna gittiği için bencilce davraniyosun burçla falan ilgisi yok bence.
Ayrıca sevmediğin ama beni mutlu eder bu diye düşündüğün adamla illa kendini evlenmek zorunda gibi hissetcene madem çocukda 3 sene sonra gibi düşünüyor evlenmeyi bu üç senede senin onu hala sevemedigini ve onun sana daha da bağlandığını düşün.
Yani özetle evlenmeyi değil çocuğu daha çok kendine baglamamayi düşünde hakkına bari girme:KK12:

Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim... :KK43:
3 seneye kadar oooo o . Takılmayin sadece iliskinizi yaşayın baktinizi olmuyor ayrilirsiniz

Benim anlamadigim kuzenimle demişsin ya nasıl sevgili oldunuz yani ama konumuza dönecek olursak sevmediğim adam diye bahsetmişsin bide kız gibi falan demişsin senin bu adamı sewemiycen belli zaten canm on tane Mana bulmussun. Ayrıca onu üzmek istemiyorum kısmida bi Mana çünkü beni sewiyo mutlu ediyo yok sinirli değil falan derken bu ilgisi hoşuna gittiği için bencilce davraniyosun burçla falan ilgisi yok bence.
Ayrıca sevmediğin ama beni mutlu eder bu diye düşündüğün adamla illa kendini evlenmek zorunda gibi hissetcene madem çocukda 3 sene sonra gibi düşünüyor evlenmeyi bu üç senede senin onu hala sevemedigini ve onun sana daha da başlandığını düşün.
Yani özetle evlenmeyi değil çocuğu daha çok kendine baglamamayi düşünde hakkına bari girme:KK12:
kuzene gelince zaten apayri ülkelerde yasiyoruz hayatimda bir kucükken bir de ondan sonra 2 kere gördüm iste görmez olaydim

Daha çok gençsin tatlı kız.Koca diye delirmeyin.Adamla bir ömür geçirip ölene kadar aynı evde yaşicaksın.Aşk olmadan evlilik olurmu aşık olup evlenen bile ağlıyo.Bu ne saçmalık yani.

Daha çok gençsin tatlı kız.Koca diye delirmeyin.Adamla bir ömür geçirip ölene kadar aynı evde yaşicaksın.Aşk olmadan evlilik olurmu aşık olup evlenen bile ağlıyo.Bu ne saçmalık yani.
birbirini gercekten seven isteyen evleniyor mu gercekten ? cok merak ediyorum sanki hep biri digerine tamamliyor gibi geliyor bana.. buda benim apaynim.. aynam gibi resmen..koca diye ölmuyorum ölsem 3 sene sonra ya evlilik plani yapmam herneyse insan dogru kisiyi bulur muyum diye dusunuyor.. bulunca da kiymet bilmiyo iste benm gibi en iyisi ayrilmak dedignz gibi yasim cok genc

birbirini gercekten seven isteyen evleniyor mu gercekten ? cok merak ediyorum sanki hep biri digerine tamamliyor gibi geliyor bana.. buda benim apaynim.. aynam gibi resmen..koca diye ölmuyorum ölsem 3 sene sonra ya evlilik plani yapmam herneyse insan dogru kisiyi bulur muyum diye dusunuyor.. bulunca da kiymet bilmiyo iste benm gibi en iyisi ayrilmak dedignz gibi yasim cok genc

İnanki buluyo tatlım.Kimse dört dörtlük değil tabiki herkesin baska türlü huyu var ama önceliklerini belirleyerek bu öncelliklere uygun insanlarla görüşürsen mutlu son ;) sevmediğin adamla vakit kaybetme.

maalesef yok dönüsü. ailevi problemlerini banada yansitiyordu. annesini dinleyen tiplerden birazda. Ayrilirken cok agir sözler sarf etti.. ve halada ozür dilemedi.. 1 bucuk seneye yaklasiyor hala bir tik yok.. anlicaniz hayirli degildi hakkimda... :KK43:
hmmm peki bi başkasıyla çıktımı senden sonra?

Sevmedigin biriyle miiiiii???? Asla olmaz olamaz olmamalidaaa.... belki asik olmaz seversin bunu anlarimda sevmedigin biriyle bi hayat gecirmwk inan ikiniz icinde felaket olur.. daha cok gencsin. Umarim gonlune gore birini bulursun..

Sevmedigin biriyle miiiiii???? Asla olmaz olamaz olmamalidaaa.... belki asik olmaz seversin bunu anlarimda sevmedigin biriyle bi hayat gecirmwk inan ikiniz icinde felaket olur.. daha cok gencsin. Umarim gonlune gore birini bulursun..
cok tesekkür ederim..

Back
X