Sevmediğim birine evet dedim

benim karışmaya hakkım yok ama ben sizin yerinizde olsam onunla bunu konuşurum yüz yüze içinizde olanları ona dökün şayet sizi böyle kabul ederse zamanla seversiniz o da unutulur gider tabi kendinizi biraz zorlamalısınız. dediğim gibi dürüst olmakta fayda var ha eğer bırakırsa sizi ki bu en doğal hakkı onun siz de önce aklınızdakini çıkarırsınız daha sonra kaderinizdeki kişi sizi gelip bulur zaten. Allah yardımcınız olsun.

Aklındaki kişi çok mu imkansız ? Seni mi istemiyor? Neden onla olamıyorsun bu önemli
Hiç bir oluru yoksa kendini boşa yıpratma yoluna bak
İnan yıllar sonra pişman olacaksın onu düşünüyorum diye fırsatları değerlendirmediğine
Ben oldum, sen olma..

Karsiliksiz bir ask varken kalbimde esimle arkadas ortaminda tanistim.ilk tanistigimiz gun bana karsi asiri ilgisi hatta laubali hareketlerine sinir olmustum. Ertesi gun arkadastan numarami alip aradiginda yuzunu dahi hatirlamiyodum.israri uzerine gorusmeyi kabul ettim. Gorustugumuzde hislerinden bahsetti bende kalbimdeki yaradan bahsetim.benimle yinede arkadas olmak istedigini ona bir sans vermemi bana ilk goruste asik oldugunu soyledi. Bende ona şans verdim onun bana olan askina arkadaslarim bile hayran olurdu ve hic tahmin etmedim ama bende ona aşık oldum ve evlendik dilerim seninde hersey gönlünce olur.hakkinda hayirlisi olur......

Hiç sevmediğim biri diyorsun ama gün geliyor tam tersi oluyor. Aynısını arkadaşımda yapmıştı çok kötü aşk acısı yaşıyordu sonra buna aşık biri gitti teklif etti arkadaşımda sırf unutma icin aklindakini kabul etti. Etti ama çocuğa kan kusturuyordu sevmeyince insan daha rahat davranir ya sonra nasil olduysa kiz buna aşık oldu sonra çocuk kötü davranmaya başladı kiz sürekli aglamaya arkasında koşmaya başladı en sonunda çocuk bırakıp gitti. Sen , sen ol acini yasa ağla acı çek ama kendini toparladiktan sonra birine evet de. Sonda ikinizede yazik olmasin.

Sonrasını bilemicem ama su an içn yaptığınız cok saygisizca ve iğrenc bence. Empati yapın. Siz birini severken karşınızda ki unutamadığı kız arkadasinı düşünüp bi ihtimal bunu da severim diyerj sizinle başlasa ne hissedersiniz ??,

kendni karşindakinin yerine koy sonra desinki ben aslinda enbastan sevmiyodum belki severim dedim ama sevemedim ..dedi farzet..n'aparsın ((

Peki ya karşında ki ne olacak empati kur insanın yüreği ile oynamak gibi büyük bir kötülük yok. Hakkınızda hayırlısı

Son düzenleme:
Ben de ilk başta sevmediğimi düşünüyordum. Sonra anladım ki alışma sürecinden dolayı böyle hissetmişim ve kendime kızdım sonra neden boş boş sevmiyorum galiba dedim herkese diye ama burası önemli benim aklımda hiç kimse yoktu o açıdan bir şey diyemeyeceğim ne yazık ki. O benim canım gibi hisediyorum şimdi de, maşallahhh umarım siz de böyle hissedersiniz. Yine de bana siz de alışma sürecinde olduğunuz için ve kalbinizde birisini sevmeye şartlandırdığınız için böyle düşünüyorsunuz gibi geldi. Zamanla geçecektir ama zamandan kastım en fazla 1 ay, eğer hala hissiniz onu değil de başkasını istiyorsa lütfen ayrılın. Kendinizi onun yerine koyun o bir başkasını seviyor yine de sizinle birlikte diye düşünün, çok üzücü bir durum buna hakkınız yok

Son düzenleme:
Karşındaki kişi senin kendi acını hafifletmek için , birini unutmak için ona EVET dedğini biliyor mu pekii ?

kalbindeki kişi mantığına uymuyorsa ve karşılığını asla alamayacağını düşünüyorsan yaptığında yanlış bişey yok

Aklinizda olan kisiyle beraber olabilme durumunuz yoksa, imkansizsa deneyin derim. Nedense bizler ilk goruste aska inaniriz da sonradan ask olabilecegine inanmayiz. Halbuki gayet olunur. Zaten bazi arkadaslar bunun mumkun oldugunu ornekleriyle vermisler. Cok iyi bir insansa, mantiginiza yatiyorsa sevmeniz muhtemel. Zaman verin bence.

Denemeden bilemezsin, sonuçta bu bir nevi birbirini tanıma evresi, sonunda kesin evlilik diye bir şey yok.

Çıktığın kişiye yazık olacak eğer zamanla sevemezsen.. Keşke direk evet demek yerine biraz zaman geçirelim falan deseydin o zaman sevmeye başladıgında çıkardın

Peki arkadaşınız gibi sevemezseniz ne olacak kirilmayin ama kendinizi düşünmüşsünüz karşinizdaki insanin duygulariyla oynamakla ya bu zaman icinde size iyice asik olursa ahindan korkmuyir mudunuz hakkina girmeyin derim ben sevmiyirsaniz bu ilişkiyi devam ettirmeyin ha derseniz ki sevebilirim tmm insallah hakkinizda ne hayirli ise o olsun.
NOT= eğer aklinizdaki kişi ile bir araya gelmeniz mümkün degilse unutmaya çalışın aklinizda biti varken birini sevemezsiniz...

ben de eşimle ilk başladığımızda sadece o beni sevdiği için ve ilgisi hoşuma gittiği için başlamıştım.
ama sonra deli gibi aşık oldum.
biraz şans verin, kendinizi sevmeye zorlamadan, sadece akışına bırakarak.

Seven erkekten gerisini istemem gercekten seviyorsa bu dusuncelerinizi ona anlatin. Ayni seyleri bende yasadim birebir ornek sevdigim birinden ayrildim o sirada beni sevdigini biliyordum suanki sevgilimin o da kimi sevdigimi o bana zaman verdi ve onun bana olan anlayisina sevgisine asik oldum. Sonrasinda hic pisman olmadim eski sevgilim evlendi bu arada gordugum anda iyi ki dedim icimden binlerce kez iyi ki karsima cikmis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seven erkekten gerisini istemem gercekten seviyorsa bu dusuncelerinizi ona anlatin. Ayni seyleri bende yasadim birebir ornek sevdigim birinden ayrildim o sirada beni sevdigini biliyordum suanki sevgilimin o da kimi sevdigimi o bana zaman verdi ve onun bana olan anlayisina sevgisine asik oldum. Sonrasinda hic pisman olmadim eski sevgilim evlendi bu arada gordugum anda iyi ki dedim icimden binlerce kez iyi ki karsima cikmis.

Seven erkekten gerisini istemem gercekten seviyorsa bu dusuncelerinizi ona anlatin. Ayni seyleri bende yasadim birebir ornek sevdigim birinden ayrildim o sirada beni sevdigini biliyordum suanki sevgilimin o da kimi sevdigimi o bana zaman verdi ve onun bana olan anlayisina sevgisine asik oldum. Sonrasinda hic pisman olmadim eski sevgilim evlendi bu arada esiyle birlikte gordugum anda iyi ki ondan ayrilmisim dedim cunku bana gorr biri degildi icimden sukrettim binlerce kez iyi ki karsima cikmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…