Duyguların sonradan değişebilir, hemen kestirip atma derim... Biraz zaman geçsin, hala ısınamıyorsan bırak.
İnşallah değişir duygularım... Şuan mutsuzum bakalım ilerde nasıl olcak..
Ugurunda aylardir aci cektigim adami ilk 4 ay sevmemistim sonrasi anam agliyor iste sen dusun nasil sevdigimi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende ilk inat ugruna sevgili oldum şimdi nasıl da çok seviyorum hiç belli olmuyor bu işler bir dene de gör bence...
peki ya sevemezsen nolacak. bu sadece sana değil o karşındakinede acı verecek,sevilmediğini anladığında.
yaptığın şey hata yaptığını bile bile hata yapmak. hataların en kötüsü. en bahanesizi. en kabahatlisi. en suçlusu.Biliyorum en çok çekindiğim de bu..
Zaten aklımda başka biri varken onla birlikteyim, ona yeterince haksızlık yapıyorum. Bilmiyorum nolcak
sen aklında başa biri olan bi erkekle mutlu olabilir miydin ? eğer başkası varsa biraz kötü durum ama birisi olmasaydı sevmesen bile evet demen o kadar kötü olmayabilirdi çünkü zamanla sevebilirdin. Ama bir başkasını sevipte başka birine evet demek biraz kötü bence. Ama inşallah hakkında hayırlısı olur kendini de kimseyi de üzmezsin canım.
yaptığın şey hata yaptığını bile bile hata yapmak. hataların en kötüsü. en bahanesizi. en kabahatlisi. en suçlusu.
adamı kandırmış olacaksın bi yerde. en başından beri aldatıyor olacaksın. madem öyle azıcık tek başına kal, ölmezsin bence.
Düşünüyorsun sadece faaliyete geçiremiyorsun. Halbuki bi mesaj uzağında, özür dilerim sana haksızlık ettim. Ama seni sevmiyorum. Bu kadar.Sağlıklı düşünemiyorum ruh halim kötü......
İyi akşamlar arkadaşlar , ben sevmediğim birinin teklifine evet dedim. Onu sevmiyorum, aklımda başka biri var. Asla sevmediğim biriyle sevgili olmadım şu zamana kadar.Olcağım da aklımın ucundan da geçmezdi.Bana tersti çünkü. Büyük konuşmamak lazımmış. Ama o kadar aklım karışık ki. 4-5 gün öncede konu açmıştım sevmediği biriyle sevgili olup evlenen mutlu olan var mı diye...
Ben aklımdaki kişiyi seviyorum . Belki onu unuturum acım hafifler hem nereye kadar böyle sürüp gitcek deyip kabul ettim. Kötü mü yaptım sizce? Bir arkadaşım da benim gibi sevmediği kişiyle sevgili olmuş ,6 yıldır beraberler ve arkadaşım ona aşık , çokta mutlular. Belki bende öyle olurum diye düşünüyorum . Bana fikir verin. Yorum yapın , hiç sağlıklı düşünemiyorum.
Ne güzel , Allah daim etsin mutluluğunuzu...Bende severim umarım. Onu zaten bir insan olarak seviyorum, iyi biri..Ama gerçek anlamda sevmek önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?