Sevmediğim birine evet dedim

Ben olsam kalbimde bir adam varken , o adamın yerini alır mı düşüncesiyle hareket edip hayatıma istemediğim bir adamı almazdım..
Böyle bir şeyin kendime de yapılmasını istemezdim..

Karşında ki insana değil , kendine zaman tanımalısın bence..

Aklının karışık olduğunu düşünüyorsan , biraz kendine zaman ver ve bu karışıklığı en aza indirgediği de yeni bir ilişkiye başla derim..

aklınızda başka biri varken karşınızdakine umut vermeniz o kişi için haksızlık bence.ama yine de deneyin, belki de mutlu olursunuz.ama şimdiden ciddi düşünmeyin derim, önce hislerinizden emin olun.

Aferin birinin duygulariyla oynamissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aklımdaki adamı unutmak için kimseyi yaklaştırmadım yanıma unutmak içinde yıllarımı verdim .
Tamamen aklımdan çıkmış değil ama şuan beni çok güzel seven bir insan var .
Ona şans vermek isterim bende bunca yalnızlıktan sonra hem o beni taa eskilerden tanıyor sadece ona güvenebilirim gibi geliyor.
Aklındaki kişi imkansızsa eninde sonunda biri olacak ve tamamen unutmak için yeni biri Şart .

Aslinda bu senden cok karsi tarafa haksizlik aklinda biri varken onla olman. Ama gel gor ki hayat maalesef bazi şeylere kapilmadan unutturmuyor. Bende platonik bi asiktim hemde cok salakca aklımda o varken baska biriyle tanistim ama sonuçta onu aldatmadimki sadece birbirimize sans verdik ve 6 yil gecti cok mutluyum. Kisacasi swn o adami imkansız sa zaten unutacaksin ama bu şimdiki kisiyle mi olacak baska birimiylemi bubu zaman gosterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…