Büyü? Konu buysa yasakMerhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir
Gerçekten bunu kast ettiyse, çok iyi anlamışsınız. Ben de saf saf stres kaynaklı diye düşünüyorum.Büyü? Konu buysa yasak
Bende de hep uçuk çıkar tamamen psikolojik benceBenimde ucuk cıkar gerilirsem. Psikolojik olabilir. Büyü diyen arkadaş ne alaka konuyla
Valla çıkarmı çıkar. eltiyi görünce ciddi ciddi midem bulanırdıMerhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir
Bence öyle. Konunun gidişi o yönde çünküGerçekten bunu kast ettiyse, çok iyi anlamışsınız. Ben de saf saf stres kaynaklı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?