- 3 Ocak 2020
- 24
- 21
- 3
- 32
- Konu Sahibi Hayal Perest12
-
Duymazdan geleceksinSorum şu kızlar eğer sevmediğiniz veya sizi sürekli olumsuz etkileyen mutsuz eden olumsuz insanla aynı evde yaşamak zorunda kalsanız ve bu sizi hem psikolojik hem fiziksel olrak kötü etkilese napardınız? Ayrı eve de çıkamıyosunuz maddi durumdan dolayı..Bunu sadece eş olarak düşünmeyin anne baba kardeş olarakta düşünün lütfen.. teşekkürler
Ana babayi begenmiyorsak ayri eve cikiyoruz. Kocayi begenmiyorsak da bosuyoruz. Para yoksa hic bir sey yok maalesef, paramiz kadar konusuyoruz.
Mumkun mertebe muhatap olmuyorum.
Obur turlu ben cok yipraniyorum cunku.
Gercekten insani delirten bir durum olabiliyor cogu zaman
İşte onu nasıl yapicam öğrenemedim bi türlüDuymazdan geleceksin
Ana babayi begenmiyorsak ayri eve cikiyoruz. Kocayi begenmiyorsak da bosuyoruz. Para yoksa hic bir sey yok maalesef, paramiz kadar konusuyoruz.
Niye hastalik sahibi oluyorsunuz ki? Cozumsuz dermansiz dert degil Allah muhafaza. Para denklestirir kendi hayatinizi kurarsiniz. Herkes herkesle anlasmak/herkes herkesi begenmek zorunda da degil yani. Uzmeyin kendinizi,sartlarinizi duzeltmeye bakin bir an onceEvet sonrasında da büyük ihtimalle hastalık sahibi olup oturuyoruzbeğenmemek demeyelimde anlaşamamak diyelim*
Aslında konuşarak sorunlarınızı cozebilseniz çok iyi olurdu ama olmuyorsa evden ayrılana kadar kulaklık takın mesela, iletişimi minimuma indirin . Yani böyle de olmuyor ama çözmek için oturup konuşsanızİşte onu nasıl yapicam öğrenemedim bi türlü
Niye hastalik sahibi oluyorsunuz ki? Cozumsuz dermansiz dert degil Allah muhafaza. Para denklestirir kendi hayatinizi kurarsiniz. Herkes herkesle anlasmak/herkes herkesi begenmek zorunda da degil yani. Uzmeyin kendinizi,sartlarinizi duzeltmeye bakin bir an once
Aslında konuşarak sorunlarınızı cozebilseniz çok iyi olurdu ama olmuyorsa evden ayrılana kadar kulaklık takın mesela, iletişimi minimuma indirin . Yani böyle de olmuyor ama çözmek için oturup konuşsanız
Yurda başvurun. Devlet özele falan. Ailen yardımcı olur mu? Burs bulabilir misinAhh ahh çok denedim konuşmayı. 5 dk çok iyi oluyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama 5 dk sonra aynı. İsteğim benim alanıma işime karışılmaması ama olmuyo gene karışılıyokaç kez konustugumu ben bile hatırlamıyorum
Y
Yurda başvurun. Devlet özele falan. Ailen yardımcı olur mu? Burs bulabilir misin
ala allaBaşvurdum ama çıkmadı. Ailemde özele izin vermiyo
Yanında durmuyorum genel olarak.Kesinlikle insanı yıpratıyor. Her dk dipdibe oldugubuz biriyle nasıl muhattap olmayabilirim ki? Siz neler yapiyosunuz mesela
Evet çok karışan bi aile ondan müzdaribim bendeala alla
sen diyecektim ki..
artık ben büyüdüm.. yurda kalabilirim. felan de..
sanirim aileniz muhafazakar aile ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?