Sevmediğiniz insanla aynı evde yaşamak??

Hayal Perest12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
24
21
3
32
Sorum şu kızlar eğer sevmediğiniz veya sizi sürekli olumsuz etkileyen mutsuz eden olumsuz insanla aynı evde yaşamak zorunda kalsanız ve bu sizi hem psikolojik hem fiziksel olrak kötü etkilese napardınız? Ayrı eve de çıkamıyosunuz maddi durumdan dolayı..Bunu sadece eş olarak düşünmeyin anne baba kardeş olarakta düşünün lütfen.. teşekkürler

Ev arkadaşıııı üniversitede vardı böyle arkadaşlarım. Hep mutluyum havasında gezer hiçbir sorunumu anlatmazdım. yardım istemezdim hep güclüydüm eleştirecek bir şey vermezdim ellerine yani haa o mutsuz ve cok negatifse kendime uyduruyordum gezip tozuyorduk

Valla tam 6 sene olmaz olasıca hala kızı ile aynı evde yaşadım hiç anlaşamayız kendisiyle hep kavga gürültü karşılıklı sevmeyizde birbirimizi çok zordu benim için farklı sebeplerden annesi babası istemedi onu babamda aldı bizim eve getirdi benim yanımda kalsın diye sahip çıktı bi nevi ama görseydiniz o yaşadığım 6 yılı kendi evimde bana sığıntı muamelesi yapıyodu bak aklıma geldikçe yine sinirlendim haysiyetsiz şey.. kaç sene geçti hala konuşmam sildim onu.. velhasılı kelam konuşmaz yüzüne dahi bakmaz yokmuş gibi davranırdım mecbursun biyerde işin sonunda evlenip gittide kurtuldum ondan.. sende sonradan kurtulma gibi bi durum olurmu bilmiyorum ama varsa nasılsa bigün gidicem yada bigün gidicek diyebiliyosan sabredip yokmuş gibi davranıcaksın başka çare yok..

Sorum şu kızlar eğer sevmediğiniz veya sizi sürekli olumsuz etkileyen mutsuz eden olumsuz insanla aynı evde yaşamak zorunda kalsanız ve bu sizi hem psikolojik hem fiziksel olrak kötü etkilese napardınız? Ayrı eve de çıkamıyosunuz maddi durumdan dolayı..Bunu sadece eş olarak düşünmeyin anne baba kardeş olarakta düşünün lütfen.. teşekkürler
Duymazdan geleceksin

Ana babayi begenmiyorsak ayri eve cikiyoruz. Kocayi begenmiyorsak da bosuyoruz. Para yoksa hic bir sey yok maalesef, paramiz kadar konusuyoruz.

İmzamı atayım bari.
Benzer sözcükleri kurmaya gelmiştim ama sağolun aynısını siz söylemişsiniz.
Ya bu deve güdülür yada bu diyardan gidilir.

Evet sonrasında da büyük ihtimalle hastalık sahibi olup oturuyoruz :KK43: beğenmemek demeyelimde anlaşamamak diyelim*
Niye hastalik sahibi oluyorsunuz ki? Cozumsuz dermansiz dert degil Allah muhafaza. Para denklestirir kendi hayatinizi kurarsiniz. Herkes herkesle anlasmak/herkes herkesi begenmek zorunda da degil yani. Uzmeyin kendinizi,sartlarinizi duzeltmeye bakin bir an once

İşte onu nasıl yapicam öğrenemedim bi türlü 😕
Aslında konuşarak sorunlarınızı cozebilseniz çok iyi olurdu ama olmuyorsa evden ayrılana kadar kulaklık takın mesela, iletişimi minimuma indirin . Yani böyle de olmuyor ama çözmek için oturup konuşsanız

Niye hastalik sahibi oluyorsunuz ki? Cozumsuz dermansiz dert degil Allah muhafaza. Para denklestirir kendi hayatinizi kurarsiniz. Herkes herkesle anlasmak/herkes herkesi begenmek zorunda da degil yani. Uzmeyin kendinizi,sartlarinizi duzeltmeye bakin bir an once

Stres hastalığa götürüyor maalesef. Gene bu stresler yüzünden hasta olmustum ama çok şükür atlattım. Şuan tekrar bu sorunlar başlayınca hastalık tekrarlar diye çok korkuyorum sağlık herşeyden önemli sizde bilirsiniz ama stres sonucuda olacağı o gibime geliyo :( öğrenciyim üniyi bitirdikten sonra hayatımı değiştirmek istiyorum. İşte o zmna kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum

Aslında konuşarak sorunlarınızı cozebilseniz çok iyi olurdu ama olmuyorsa evden ayrılana kadar kulaklık takın mesela, iletişimi minimuma indirin . Yani böyle de olmuyor ama çözmek için oturup konuşsanız

Ahh ahh çok denedim konuşmayı. 5 dk çok iyi oluyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama 5 dk sonra aynı. İsteğim benim alanıma işime karışılmaması ama olmuyo gene karışılıyo :( kaç kez konustugumu ben bile hatırlamıyorum

Y
Ahh ahh çok denedim konuşmayı. 5 dk çok iyi oluyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama 5 dk sonra aynı. İsteğim benim alanıma işime karışılmaması ama olmuyo gene karışılıyo :KK43: kaç kez konustugumu ben bile hatırlamıyorum
Yurda başvurun. Devlet özele falan. Ailen yardımcı olur mu? Burs bulabilir misin

Back
X