Merhaba kızlar önceki konularımdan beni bilirsiniz. Ben bulunduğum yere yaklaşık bir yıl önce taşındım. Türkiyenin bir ucundan resmen diğer ucuna geldim. Ailem çoook uzakta kaldı. Eşimin ailesi yakın sayılır arabayla dört beş saatlik mesafe.. Ama onlarla hiç anlaşamıyorum. Eşimle çalışma saatlerimiz uymuyor. Çoğu zaman yalnızım. İş yerindeki yaşıtlarım hemen hepsi bekar ben evli çocukluyım. O yüzden görüşmelerimiz kısıtlı hatta iş dışı yok gibi bişey. Komşum yok akrabam yok elim de yalnızca bir telefonum var aynı arkadaşlar ı arayıp duruyorum. Sağolsunlar onlar da çoğu zaman cevap bile vermiyorlar. Çocukla ilgileniyorum ev işi vs derken zaman geçiyordu şimdi malesef çok üzülmeye başladım. Benim gibi olan var mı yardım etsin akıl versin boğuluyorum resmen bugun
Hep öyle yapardım aslında ama bu aralar insan arıyorum nedenseNicin bu kadar cok insana ihtiyac duyuyorsunuz bende farkli sehre gelin olarak geldim. Burada gorustugum arkadas ve akrabalarim yok. Esimin arkadaslariyla arada hepberaber gorusuruz oda ayda yılda bi. Çok mu sıkılıyorum dunya kadar bilgisayar oyunu var. Online oyunlar var oynuyorum onlardan. Kesmedi kitaplarım var. Forumlarda dolaniyorum mesela KK ve hobilerimle ilgili. En olmadi yalnizda olsan bir yuruyus yapiyorum, bi iki turluyorum dolaniyorum, senin cocugunda varmis kisa mesafe git gel cocugunuda al iki hava aksin park gorsun. Illa birileriyle ne konusmak istiyorsun ki? Nasil bu kadar ihtiyacin olabilir ki baska bir insana?
İnsan aranmazmı bir tatlı sohbet gibisi varmı gönül muhabbet ister kahve bahane, tabiki arkadaş arar insan sen doğrusun. İnşallah gönlüne göre birileri çıkar karşına doğru,dürüst insanlar var halen daha üzülme herkes bir değil dostluğa,arkadaşlığa önem verenlerde var,sen içini ferah tut bu gün olmazsa yarın elbet olur...Hep öyle yapardım aslında ama bu aralar insan arıyorum nedense
Hep öyle yapardım aslında ama bu aralar insan arıyorum nedense
Bu mümkün değilaslında çözümü sen biliyorsun. ailenin şehrine dönmek.
Onu çok düşündüm ama çocuk küçük bakacak kimse yokArkadaslar haklı, bulunduğunuz yerde halk eğitim merkezi turu kurslar varsa yada butcenize uygun bir özel kurs varsa saatleride çalısma saatlerinize uyuyorsa en iyi sosyalleşme yeri :) hem evde de size bir uğras çıkmıs olur boş vakitleri en iyi değerlendirme yolu olarak görüyorum ben :)
Merhaba kızlar önceki konularımdan beni bilirsiniz. Ben bulunduğum yere yaklaşık bir yıl önce taşındım. Türkiyenin bir ucundan resmen diğer ucuna geldim. Ailem çoook uzakta kaldı. Eşimin ailesi yakın sayılır arabayla dört beş saatlik mesafe.. Ama onlarla hiç anlaşamıyorum. Eşimle çalışma saatlerimiz uymuyor. Çoğu zaman yalnızım. İş yerindeki yaşıtlarım hemen hepsi bekar ben evli çocukluyım. O yüzden görüşmelerimiz kısıtlı hatta iş dışı yok gibi bişey. Komşum yok akrabam yok elim de yalnızca bir telefonum var aynı arkadaşlar ı arayıp duruyorum. Sağolsunlar onlar da çoğu zaman cevap bile vermiyorlar. Çocukla ilgileniyorum ev işi vs derken zaman geçiyordu şimdi malesef çok üzülmeye başladım. Benim gibi olan var mı yardım etsin akıl versin boğuluyorum resmen bugun
canım seneye yurtdışına taşınmak gibi bir planımız var, uzun çalışma hayatımdan sonra bir süre ev hanımı olarak takılacağım.
sana kendi planımdan bahsedeyim, belki kendin için olabilir dediğin şeyler çıkar;
- öncelikle aktif sosyal medya kullanacağım, facebookta oturduğum ile ait anne gruplarına katılacağım, etkinliklere katılmaya çalışacağım.
-İngilizcemi geliştirmeye çalışacağımi
ama aynı zamanda youtube kanalıyla İspanyolca veya İtalyanca öğrenmeye çalışacağım.
Yeni bir dil öğrenmek çok çok zevkli, başka bir şeyden bu kadar keyif alacağımı düşünmüyorum.
-çocuklarla hava güzel olduğunca park bahçe yapacağım.
amacım onlara yaşıt arkadaşlar bulmak, belki ben de ebeveynleri ile yakınlaşırım :))))
-uzaktaki ailemle görüşmek için de görüntülü konuşma seçeneklerini deneyeceğim.
skype ile interneti olan herkesle görüşebilirim.
maddi durumum iyi olursa eşimin ailesine ve kendi aileme tablet almayı düşünüyorum sırf bunun için.
bence kendini salma, iletişim çağındayız, muhakkak sevdiklerinle iletişimde olacağın yöntemler vardır,
ve muhakkak sevdiğin bir hobiyi sürekli yapmaya çalış, kendini geliştir.
Face ya da KK dan oturduğun ile ait forumları da takip etmeni öneririm. Buluşma falan olursa da katılmaya çalış.
En makul oneriler.
Çalışıyor musunsenın konunu okurken aynı ben dedım canımmalesef bende senınle aynı durumdayım memleketın bır ucundan bır ucuna geldım esım asker haftada ıkı kere eve gelıyor vee ben hamıleyım butun gunn evde tek basımayım... senın en azından bebegın varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?