sevmek mi sevilmek mi?

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
herkesin ilişkisinde hep bir taraf ağır basar sevgi ,fedakarlık konusunda .peki sizce sevmek mi daha önemli sevilmek mi bir ilişkide?

erkeğin daha fazla sevmesi makbuldür. ama sıf seviliyorum diyip sevmeden biriyle birlikte olmak, yarın birgün başka birine karşı birşeyler hissedersek o insana yapacağımız en büyük kötülük olur. sevip sevilebileceğimiz bir birliktelik en doğrusu. sadece sevip bir ilişkiyi sürdürmek acıdan başka birşey getirmez insana.

erkeğin daha fazla sevmesi makbuldür. ama sıf seviliyorum diyip sevmeden biriyle birlikte olmak, yarın birgün başka birine karşı birşeyler hissedersek o insana yapacağımız en büyük kötülük olur. sevip sevilebileceğimiz bir birliktelik en doğrusu. sadece sevip bir ilişkiyi sürdürmek acıdan başka birşey getirmez insana.

bencede erkekğin sevmesi .mesela kadın çok fedakar olunca çok sevince erkek bunu anlarsa bunu çok iyi kullanıyor o kadına değer vermiyor galiba erkekler hep peşinden sürüklenmek istiyolar kadınların .

bana göre de sevilmek önemli çünkü başımdna geçen bir duruma göre söylüyorum bunu sen ne kadar çok seversen o kadar da kendisindne nefret etiiriyor ama akrşı taraf seni seviyorsa durumalr farklıdır bence en makbulü de o tabi bu da denk gelirse ne ala :)

bana göre de sevilmek önemli çünkü başımdna geçen bir duruma göre söylüyorum bunu sen ne kadar çok seversen o kadar da kendisindne nefret etiiriyor ama akrşı taraf seni seviyorsa durumalr farklıdır bence en makbulü de o tabi bu da denk gelirse ne ala :)

kadın dediğim gibi çok seviyor belli ediyorsa erkek bunu sanırım kullanıyor şımarıyor yani.diğer türlüsü olunca daha ulaşılmaz geliyor gibime geliyor .o yüzden dengeyi tutturmak lazım .

iki tarafında sevmesi lazım ama erkek daha çok sevmeli üstüne düşmeli..
kadın daha çok sevince erkek kaç yaşında olursa olsun şımarıyor zaten çocuk gibiler bide çok sevince saçmalıyolar iyice..

sevilmek..Kadınlara en çok sevilmek yakışır ama (çoğu)bir kadın da kolay kolay sevmeden beraber olamaz o yüzden kadının hoşlanması:34:

Son düzenleme:
iki tarafında sevmesi lazım ama erkek daha çok sevmeli üstüne düşmeli..
kadın daha çok sevince erkek kaç yaşında olursa olsun şımarıyor zaten çocuk gibiler bide çok sevince saçmalıyolar iyice..

evet nedense böle .kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar sevilince ve bunu belli edince .ne garip dünya .

oda var tabi ama sana karşı tutumundan anlayabilirsin tabi uzun bir süre olunca birliktelik.

anlarsın tabı hıssedersın belkıde ama emın olamazsın :34:
bılmıyorum ben böyle düşünüyorum :7:
hem sevmek en güzelı, çünkü kendınden emın olabılırsın hayal kırıklığına uğramazsın, üzülmezsın..

hanı şaır bıle demış ya,

Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni, senin o’nu sevdiğinden .
Çok sevmessen ,çok acımazsın.
:34:

anlarsın tabı hıssedersın belkıde ama emın olamazsın :34:
bılmıyorum ben böyle düşünüyorum :7:
hem sevmek en güzelı, çünkü kendınden emın olabılırsın hayal kırıklığına uğramazsın, üzülmezsın..

hanı şaır bıle demış ya,

Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni, senin o’nu sevdiğinden .
Çok sevmessen ,çok acımazsın.
:34:

ama çok sevince çok kırlıyorsun ki.çünkü o şiirdeki gibi işte sen çok sevince o çok sevmiyor sana göre daha az oluyor .off bu ne ya valla ne zor hayat .

baslarda deli divane olup da sevgisi bitip,sIkIlan erkek modeli cok. biraz nasip kismet aslinda. erkekler mutlaka daha fazla sevmeli zaten. diger turlu her an gitmeye hazirlar.
ama sevmeden de yurumuyor,baskasindan hoslanabilme ihtimali olur. kisi kendi sevgisinden emin olursa en guzeli odur bence.
kisacasi sevmek ve sevdiginden fazla sevilmek diyorum..

İkisi de birbiri olmadan anlamsız.
Bende önceden sevilmek derdim ama ne yazık ki ikisininde olması gerekiyor.
Sevmediğin birine katlanman imkansız sırf seviyor diye , seni sevmeyen biride seni yaralar.
Soru kim daha çok sevmeli olsaydı da erkek demezdim , aşk da sevgide eşit olmalı herkesde.
Şu da var demiş bir arkadaşımız başta deli divane olup bir anda bitiren dolu erkek var.
Sevilmeden kimse uzun vadede sevmez.
Kimse enayi olmaz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de birbiri olmadan anlamsız.
Bende önceden sevilmek derdim ama ne yazık ki ikisininde olması gerekiyor.
Sevmediğin birine katlanman imkansız sırf seviyor diye , seni sevmeyen biride seni yaralar.
Soru kim daha çok sevmeli olsaydı da erkek demezdim , aşk da sevgide eşit olmalı herkesde.
Şu da var demiş bir arkadaşımız başta deli divane olup bir anda bitiren dolu erkek var.
Sevilmeden kimse uzun vadede sevmez.
Kimse enayi olmaz :)
arkadasa katılıyorumm sevmek ve sevilmek ikiside cok önemlii sevmediğin bi adamın yanında bile durmak istemezsın yaa gözlerinin gülüşünün bi anlamı olmazz ama sevınce öyle miii karşılıklı aşk bambaşkaa :16:

Back
X