sevmek mi sevilmek mi?

Bence ikisininde olması lazım.
Sevmek ve sevilmek çok güzel karşılıklı olunca her şey daha farklı oluyor :)

Önce sevilmek sonra sevmek,karşılıksız sevmek susuz kalmış çiçeğe benzer yıpratır insanı soldurur..

benim kadar çok sevmese de sevmeli...Sevilmiyorsam mutlu olamam ki ne kadar iyi davranabilir zaten?

Elbette sevginin karşılıklı olanı makbul ama sevmek mi sevilmek mi diye düşündüğümde sevilmek diyorum.
Sevgilimle kendimi kıyasladığımda onun bana olan sevgisi benim ona olan sevgime göre çok çok fazla. Zaten kendisi de söyler hep, sen beni benim seni sevdiğim kadar sevemezsin diye.
Sevildiğimi çok iyi biliyorum ve görüyorum. Bu da bana kendimi çok değerli hissettiriyor, bana değer veren bir adamın bana yanlış yapmayacağını düşünüyorum. Beni üzmeyeceğini, kırmayacağını, benimle beraber gülüp benimle birlikte ağlayacağını biliyorum. Hayatındaki önceliğinin ben olduğumu, bana zaman ayırmak için elinden geleni yaptığını biliyorum.
Bunlar hep yaşadığım şeyler, sevgilimin bana yaşattığı mutluluklar.

Tüm bu yazdıklarıma baktığımda sevilmek diyorum. Çünkü genel itibariyle karşılıklı bir sevgi mevcutsa çiftler arasında, erkek daha fazla sevdiğinde kadın bunun karşılığını fazlasıyla gösterir. O yüzden erkeğin sevgisi daha fazla olmalı bence.

bence ilk önce sevilmek sonra sevmek. erkek sevildiğini anlayınca harap ediyor karşı tarafı.

sevildikten sonra sevmek daha güzel bence ...
deger karşısında sadakatle büyük bir askla sende seviyorsun çünkü ;)

Malesef tek başına sevmek ya da sadece sevilmekle bir ilişki yürümüyor.
Mutluluk gelmiyor.
O yüzden hem sevmek hem sevilmek lazım.
Onu yaşayanlar çok şanslı. :31:

bir yerde şunu okumuştum" seven insan aldatmaz bu sebeple seven birisiyle olayım güzel diyorsanız aldatma riskiniz yüksek, seveyim gerisi önemli değil diyorsanız da aldatılma riskiniz yüksektir. bu sebeple sevilip sevmek en iyisidir bulana kadr bekleyin" yazıyordu. allah herkese hem sevip hem sevilmeyi nasip etsin aksi çok zor .

Back
X