- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
- Konu Sahibi Halikarnas
-
Hoş, biz de ağaç kovuğundan çıkmadık azizim!
Tamam anladık; sen insansın da, biz neyin nesi oluyoruz?
Nasıl olsa, ağzımızdan çıkan laflara gümrük vergisi koyan yok...
Bol keseden konuşması güzel...
Salla babam salla...
Kim kırılır, kim üzülür; hiç takma kafana!
Önüne kim çıkarsa, sok çomağını; durmadan eleştir...
Ne gerek var azizim; eleştirdiğin noktalarda, dönüp kendini tartmaya?
Yok canım; niye ayıp olacakmış!
İlahi sen de!
Günümüzde açıksözlülük, moda oldu artık; bilmiyor musun?
Ağzına ne gelirse " Dan Dan " söyleyeceksin ki, insanlar sana: " İçinde kötülük barındırmıyor, içi dışı bir." desinler...
Ferza'nın Tamtamları'n dan alıntı...
http://www.kadinlarkulubu.com/hayat-bilgisi/267799-ferzanin-tamtamlari-15.html
Arkadaşlar kalp kırmanın adı "AÇIK SÖZLÜLÜK" olduğu gibi SEVMEK ve bunu ifade etmenin belli etmenin adı da "YALAKALIK YAĞCILIK" oldu...
bu kanaatim yılların tecrübeleri ile elde edildi buna kesin ve net olarak inanıyorum....sırf bize yalaka ezik denmesin diye sevmek ve sevdiğini belli etmekten korkar hale geldik... ...
gerçi bana baskılar sökmez sökmedilmaz:ama hissediyorum ki bu tip psikolojik baskılar altında sevdiğini ifade etmeye korkan çok kişi var ...
işte bu topiği bu yüzden açmak istedim...istedim ki sevgisini haykırmaktan kimse korkmasın çekinmesin SEVGİ baskıcıları yenilsinler...SEVGİ KAZANSIN:lepi:
bu konuda fikir ve görüşlerinizi bekliyoruma.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeniz
hiç çekinmem sevdiğimide söylerim sevilmek istediğimiide neden soyutlayimki bu kadar güzel bir şeyden kendimisengözlerimebaksanab
Sardunyacığım açtığın konuya ve sana sonuna kadar katılıyorum, kırıcılığın ve dan dun konuşmanın adı açıksözlülük ve içinde birşey barındırmamak oldu. Hatır saymak ve kalender olmak, bir fincan kahvenin bile hatrını gütmek annemler zamanında kaldı. Bence böyle açıksözlülük adı altında karşısındakini yıkıp dökenler Çiğ ve sevgisiz insanlardır, fesat fesattır, içinde güzellikler barındıranlarda testinin içinden bal sızması gibi hep güzel şeyler söylerler, gönül nedir bilene gönül veresim gelir....Ne olursa olsun sınırsızca ve cömertçe sevmeliyiz, kim ne der dememeliyiz, sevgiyle sarılan bir toplum olmalıyız, hepinizi seviyorum...
o baskı banada sökmez şakkıdı
bilirsin beni ablacım sengözlerimebaksanab
hatta bazen tepkide alsak ,hucumada uğrasak
fikir ayrılığı yüzünden düşmanda bilinsek
biz aynı biziz ...tanıyanlar biliryerimseniben
zaten belli sözler kullandığım ,içimden gelerek ,laf olsun diye değil
ve bunu hak eden dostlarım, ablalarım bellidir...
onlar kendilerini bilir:1hug:
saygımdandır ve sevgimdendir
karşılığınıda görürüm nihayetinde:)zemuszemuskaydirigubbakcemile3
valla kim ne derse desin............sevgili sarduş.........
ister yalaka ister ister yapmacık............
ben oldugum gibiyim......sevdigimide sevmedigimide belli ederim.........
sevdiklerimede seviyorum öpüyorum derim söylenecek sevgiyle ilgili ne varsa derim ve yaparımda.........
içimden nasıl geliyorsa........
ne birikerine hoş görünmenin telaiındayım nede göze girme telaşında olurum..........
hiç böyle şeylere kafam çalışmadı nede böyle oyunları bilirim.........
onu deme vay yalaka derler bunu deme ayıp derler ......onu hiç yapma başka şey derle diyerek kendi kendimize yasaklar koyup kendi özgürlügümüzü kısıtlamnında bir anlamıda yok....
böyle bir şeyin açıklamsıda olmaz sanırım........
insana verilmiş duygular var bunları etrafıyla paylaşamıyorsa...........
ne anlamı var......ruh gibi dolanalım ortalarda o zaman tepkisiz ve anlamsız bir şekilde.........
yok ben almayayım.........
biliyormusun.......ben seni seviyorum.......:asigim:
Samiyetsiz olandır yalakalık... Sevmek yada sevgiyle birine yaklaşmak nezamandan beri yalakalık olmuş ben anlamadım kikafamçokkarıştı
Ayrıca açık sözlülükle kalp kırmanın bağlantısınıda çözemedim.. Burdaki ince çizgileri birbirine karıştırmamak lazım. Patavatsızlık kalp kırar herzaman, densizlik ben böyle bilirim yoksa yanlış olan bumu.:uhm:
Herkez özünde neyse öyle dir sanrım ben reelde bile herkeze canım bidenem derim özellikle sevdğiim olan herkeze..
Sevmediklerime zorla bile olsa gülümsemem:1closedeyes:
Ben başkaları ne der diye asla yaşamadım.Sevdiğimi de her zaman her yerde,her durumda ve herkesin gözü önünde söylemekten çekünmedim ve çekinmem de.Bu hayat benim.Ve bunu ne şekildeyaşayacağımın kararını da ben veririm.Ama şu gerçek ki,önceleri benim çatlak olduğumu düşünen insanlar bile artık sevdiklerini söyleyebiliyorlar ve ben mutlu oluyorum...
kimin ne düşündüğü benim için önemli değil...seversem sayarsam belli ederim,bu yalakalıkmıdır ,değildir...
eskiden öyel düşünürdüm ne yalan söyliim çekinirdim belli etmeye,
sonra değiştim,kimin ne dediği önemli değil dedim,
benim sevmem önemli olan....
3. kişiler yüzünden kendmi kısıtlayamam dedim.
şimdi seviyorsam eğer,göstere göstere seviyorum,içimden geldiince...
sevgili extremecim katılımın için çok teşekkürlera.s.
değişmene kendini aşmana ne kadar sevindiğimi anlatamam...maşallahdarısı herkesin başına:Saruboceq:
ayrıca; açıklamasan da kaydirigubbakcemile3 beni sevdiğini hep biliyordum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?