Sevmek ve sevdiini belli etmek, ifade etmek, neden yalakalk, yaclk olsun?

hiç çekinmem sevdiğimide söylerim sevilmek istediğimiide neden soyutlayimki bu kadar güzel bir şeyden kendimisengözlerimebaksanab

Sardunyacığım açtığın konuya ve sana sonuna kadar katılıyorum, kırıcılığın ve dan dun konuşmanın adı açıksözlülük ve içinde birşey barındırmamak oldu. Hatır saymak ve kalender olmak, bir fincan kahvenin bile hatrını gütmek annemler zamanında kaldı. Bence böyle açıksözlülük adı altında karşısındakini yıkıp dökenler Çiğ ve sevgisiz insanlardır, fesat fesattır, içinde güzellikler barındıranlarda testinin içinden bal sızması gibi hep güzel şeyler söylerler, gönül nedir bilene gönül veresim gelir....Ne olursa olsun sınırsızca ve cömertçe sevmeliyiz, kim ne der dememeliyiz, sevgiyle sarılan bir toplum olmalıyız, hepinizi seviyorum...

sevibadecim katılımın için teşekkürlera.s.

yüreğinden kaleminden bal damlıyor:asigim:

bende seni çok seviyorumŞeniz

o baskı banada sökmez şakkıdı
bilirsin beni ablacım sengözlerimebaksanab
hatta bazen tepkide alsak ,hucumada uğrasak
fikir ayrılığı yüzünden düşmanda bilinsek
biz aynı biziz ...tanıyanlar biliryerimseniben

zaten belli sözler kullandığım ,içimden gelerek ,laf olsun diye değil
ve bunu hak eden dostlarım, ablalarım bellidir...
onlar kendilerini bilir:1hug:
saygımdandır ve sevgimdendir
karşılığınıda görürüm nihayetinde:)zemuszemuskaydirigubbakcemile3

canım kardeşim katılımın için çok teşekkürlerŞeniz

evet kardeşim iyi bilirim ..ama keşke bilmez olaydım..
keşke herkes maddi menfaate dayanmamak üzere birbirlerine abartılı veya değil az veya çok sevgi gösterilerin de bulunsa...

ha karşımızda ki haketmedi mi sevgimizilmaz: verdiğimiz gibi geri alalım ...
haddini bilmeyen densiz dengesiz kişileri ve de hasetleri fesatları takmayalım "tın"mayalım :teytey:daima sevgi verelim insanlaraopuyorumnanaktan

SEVGı den bahsetmenin SEVGı gösterisin de bulunmanın "ayıp aşağılık" bir şey gibi gösterilmeye çalışılmasına elele vererek izin vermeyelimkaydirigubbakcemile5

ferzanin tamtamlariyla ve üstüne seninde düsüncelerinle ortaya harika bir topik cikmis harika bir konu cikmis
ferzanin yüregine seninde yorumuna saglik sardusum melegim benim
cok güzel bir konuya deyinmissin sakin bir kafayla yine bakicam simdi biryandan dedkidou derken odaklanamadim

valla kim ne derse desin............sevgili sarduş.........
ister yalaka ister ister yapmacık............
ben oldugum gibiyim......sevdigimide sevmedigimide belli ederim.........
sevdiklerimede seviyorum öpüyorum derim söylenecek sevgiyle ilgili ne varsa derim ve yaparımda.........
içimden nasıl geliyorsa........
ne birikerine hoş görünmenin telaiındayım nede göze girme telaşında olurum..........
hiç böyle şeylere kafam çalışmadı nede böyle oyunları bilirim.........

onu deme vay yalaka derler bunu deme ayıp derler ......onu hiç yapma başka şey derle diyerek kendi kendimize yasaklar koyup kendi özgürlügümüzü kısıtlamnında bir anlamıda yok....
böyle bir şeyin açıklamsıda olmaz sanırım........
insana verilmiş duygular var bunları etrafıyla paylaşamıyorsa...........
ne anlamı var......ruh gibi dolanalım ortalarda o zaman tepkisiz ve anlamsız bir şekilde.........
yok ben almayayım.........

biliyormusun.......ben seni seviyorum.......:as
igim:

................................................................

Son düzenleme:

duygucum katılımın için çok teşekkürlera.s.

seni çok iyi tanıyorum.... aynen anlattığın gibi içi dışı bir ve baskı altına girmeyecek kadar da kendine güvenin tam...

ben de seni çok seviyorum canım benimŞeniz

katılım için teşekkür ederima.s.

samimiyetten kastınız sanırım iyice tanıyıp anlayıp öyle sevmek.

yolda markette iş yerimizde vs. nerde olursak olalım evimiz haricin de etrafımız da yabancılar her daim olacaktır...

şimdi biz herkesi sevmek zorunda olmadığımız gibi herkesi sevme şansına da sahip değiliz...

fakat gülümsemek, hal hatır sormak, bir konuda yardımcı olmaya çalışmak, iltifat etmek, ikram bulunmak, yalakalık demek değildir.

Ben başkaları ne der diye asla yaşamadım.Sevdiğimi de her zaman her yerde,her durumda ve herkesin gözü önünde söylemekten çekünmedim ve çekinmem de.Bu hayat benim.Ve bunu ne şekildeyaşayacağımın kararını da ben veririm.Ama şu gerçek ki,önceleri benim çatlak olduğumu düşünen insanlar bile artık sevdiklerini söyleyebiliyorlar ve ben mutlu oluyorum...

realistçim katılımın için çok teşekkürlera.s.

harikasın:asigim: ve hep böyle kalmanı diliyorum:Saruboceq:

kimin ne düşündüğü benim için önemli değil...seversem sayarsam belli ederim,bu yalakalıkmıdır ,değildir...

eskiden öyel düşünürdüm ne yalan söyliim çekinirdim belli etmeye,
sonra değiştim,kimin ne dediği önemli değil dedim,
benim sevmem önemli olan....
3. kişiler yüzünden kendmi kısıtlayamam dedim.
şimdi seviyorsam eğer,göstere göstere seviyorum,içimden geldiince...

kimin ne düşündüğü benim için önemli değil...seversem sayarsam belli ederim,bu yalakalıkmıdır ,değildir...

gönülüm katılımın için çok teşekkürlera.s.

maddi çıkara dayanmayan sevgi gösterileri asla yalakalık değildirlmaz:

manevi çıkara dayalı olanlar ise zaten imzam da yazıyoropuyorumnanaktan

seni tanıyorum biliyorumŞeniz ve hep böyle kalmanı diliyorum:Saruboceq:

sevgili extremecim katılımın için çok teşekkürlera.s.

değişmene kendini aşmana ne kadar sevindiğimi anlatamam...maşallah darısı herkesin başına:Saruboceq:

ayrıca; açıklamasan da kaydirigubbakcemile3 beni sevdiğini hep biliyordum Şeniz

bende pek fazla sevdiğimi sözlerle belli eden biri değilim ama tavır ve davranışlarımla bunu en iyi şekilde kapatabildiğimi düşünüyorum
ama sözleriyle sevgilerini ifade eden insanlara gıpta ile bakıyorum

sevmemmi canımŞeniz
seni sevmeyen ölsüüünnzemuszemus(şaka)
ne zamandır yoktum sitede unutmuşsun dedim ama unutmamışsın kanımcaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…