Sevmek ve sevdiini belli etmek, ifade etmek, neden yalakalk, yaclk olsun?

Ne münasebet ya. neden yalakalık ya da yağcılık oluyormuş.
ınsan hissettiği şeyi karşısındaki ile paylaşmıyor sadece içinde yaşıyosa ne anlamı kaldı o sevginin yani farkında olmadığım duyguların bana ne faydası var derim . ınsan her zaman sevildiğini değer verildiğini bilmek ister .ister kadın olsun ister erkek.

işte benim mehalimŞeniz

Severimde sevdiğimi belli ederimde..ister yağcılık densin ister yalakalık umrumda bile olmaz...vızz gelir trıs gider..:umursamaz:

Ki ben birini seviyorsam bir başkasının beni yağcı yada yalaka görmesi sadece ve sadece o kişiyi sevmediğim için kıskancındandır...

opuyorumnanaktan

sevdiğini belli etmekle,yalakalık yapmak aynı şey değilki.birinde saf,karşılık beklemeksizin duyulan bi sevgi sözkonusuyken,diğerinde bariz kişisel menfaatler sözkonusu:1closedeyeskuldada,iştede,akraba ilişkilerindede gerçekten seven insanları da gördüm,yalakalık peşinde olanları da.bu yalakalık genelde maddi menfaatlerden kaynaklanıyo zaten.
kendini bilen insan,'ben neysem oyum','kendi yağımla kavrulurum' diyen bi insan,neden yalakalık yapsınki diğer insanlara?bide ben ööle sahte sevgi gösterilerinden nefret ederim.karşımdaki kadın ya da adam beni düşünmeden yüzüme yüzüme konuşup konuşup durucak,dökecek içinin zehrini pat pat,bende ah canım benim,seni çok seviyorum bilmem ne diycem:dilcikar:valla bu zamanda insanlara kendini ne kadar ezdirirsen o kadar tepene çıkıyolar.kimseyi pohpohlamayacaksın.

Bihtercim katılımın için çok teşekkürlera.s.

Ki ben birini seviyorsam bir başkasının beni yağcı yada yalaka görmesi kıskancındandır...kaydirigubbakcemile5Şeniz

damlasucum katılımın için teşekkür ederima.s.

Nasıl olsa, ağzımızdan çıkan laflara gümrük vergisi koyan yok...
Bol keseden konuşması güzel...
Salla babam salla...
Kim kırılır, kim üzülür; hiç takma kafana!
Önüne kim çıkarsa, sok çomağını; durmadan eleştir...

Ne gerek var azizim; eleştirdiğin noktalarda, dönüp kendini tartmaya?

Yok canım; niye ayıp olacakmış!
İlahi sen de!

Günümüzde açıksözlülük, moda oldu artık; bilmiyor musun?
Ağzına ne gelirse " Dan Dan " söyleyeceksin ki, insanlar sana: " İçinde kötülük barındırmıyor, içi dışı bir." desinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…