erkekler baba olduklarını geç farkediyor malasef kızım doğduğunda yalvarıyordumbilmiyorumkismile bi beş dakika tut ne olur wcye gitcem diye sen gidince ağlıyor bu diyordu zar zor ikna ediyordum beş dakikaya böyle geçip gidiyordu günler bi gün sordum bebeğe niye bakmıyorsun? beraber yaptık ama severken senin bakarken benim bu nasıl oluyor diye söylendim biraz bana onun için ne yapacağımı bilmiyorum sürekli yanlış bişey yapıp zarar verecekmişim gibi geliyor diye açıkladı :gitme: bende cevap bol tabi ben annemden çocuklamı doğdum bir iki kere derken içgüdülerin sana yol gösteriyor millet annesiz bebek büyütüyo sen 5dk bakamıyon pes falan dedim alsanaalsanasmilebaktım olmuyor bıraktım kendi haline şimdi kızım neredeyse 3 yaşında şimdi işten geldimi hemen kızıyla oynar, yemeği beraber yerler, alır kucağına kızına bişeyler anlatır konuşurlar çat pat anlatır kızım bişeyler o da dinleropuyorumnanaktan
yani ne yaparsak yapalım çocuk konuşmaya ve birşeyleri anlamaya başlayıncaya kadar erkekler baba olduklarını farketmiyor benceopuyorumnanaktan
yani ne yaparsak yapalım çocuk konuşmaya ve birşeyleri anlamaya başlayıncaya kadar erkekler baba olduklarını farketmiyor benceopuyorumnanaktan