Sevmekten Vazgeçemiyorum

Hayırsız biri ise sevinmen gerek, ilerki donemde yaşanılan ayrılıklar daha ağır oluyor

hep aynı konuyu açmaya devam ettiğiniz sürece geçmeyecek.
ne kadar takıntılı hale gelmiş bu adam sizde.

Daha çok yeni ayrılmışsın. Anormal bi durum değil yani geçmemesi. Kendini en kolay oyalayabileceğin aktivitelere yönel. Sevdiğin dizi, film, oyun gibi. Çok konuşan bi arkadaşınla buluş ve konuşmasına izin ver o arada beynin uyuşur zaten istesen de düşünemezsin. Çok yeni olduğu için üzülme ağlama demiyorum. Bunları şimdi yap ki unutma süren uzamasın. Ama şunu da unutma başına gelen her şeyde senin için bi hayır var aslında

Ama dönmedi bana.. bilmiyor ne halde olduğumu neler çektiğimi bilmiyor ki yazmamak için çok zorluyorm kendimi teselli arıyorum burda

yahu sevgili konu sahibesi.
adamdan ayrılan siz değil misiniz?
forumda herhangi bir cinsel işlevi yok zaten o nu benden başkası almaz diyen siz değil misiniz?
eğer bana geri dönmezse herkese rezil ederim o nu diyen siz değil misiniz?
bu sağlıklı bir ruh hali mi?
neden profesyonel destek almıyorsunuz?
dünya bu adamın üzerine mi kurulu?

Ama dönmedi bana.. bilmiyor ne halde olduğumu neler çektiğimi bilmiyor ki yazmamak için çok zorluyorm kendimi teselli arıyorum burda
Aa hatirladim simdi sizi. Diger konuda soylenilenleru yap bence. Ne kadar kendini geri cekersen, o kdr kiymetli olursun. Kendine soz ver ve yazma BENCE.

Yok etrafımda öyle bir insan ..biktılar beni dinlemekten o olsn hayatımda başkasına gerek yok tu ki

Ya anlamıyorsunz ben onsuz mutlu değilim yediğim yemekten tat alamıyorum bana psikoloj yardimci olamaz.

Neyi normal değil anılar var yaşanmisliklar var psikiyatrist ne yapacak bana

sizin ilişkiniz normal bir ilişki değilmiş ki zaten.
ve normal olsa bile ayrılık sonrası sizin düşünme şekliniz normal değil.
acı çekilebilir evet ancak onun da bir haddi hududu var.
siz şantaj, tehdit, ağlama, yalvarma gibi en uç noktalarda düşünüyorsunuz.
ben sadece tavsiye verebilirim gerisi sizin bileceğiniz şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…