- Konu Sahibi generalsmoker
-
Unutmak isteyen kim deli gibi ozlerkenSimdi sanıyorsun ki dünyada tek o vardı başka kimse olamaz çıkmaz ki tek o vardı seni seven senin sevdiğin hem kim onun yerini alabilir ki ... yok canım kimse onun kadar hoş olamaz . Hem o çocuk ların in babası olacaktı .ama sen sevdin neden gitti ki. Kimse onu sevmez ki .hem ozlem ez mi beni .acaba şimdi düşünüyor mudur özlemiş midir .. kimseyi Sevemem ki ben o nasıl sever .şimdi napiyo Nerede .tlfn u eline alıp alıp bakmalar diye dusunmeler hareketler filan filan ... hepimiz aşık olduk unuttuk unutmak zorundaydik kimse vazgeçilmez değildir göstermek için unuttuk sende acini çek güzel ce kendi icinde burada orada dagit dagitabildigin kadar sonra kendine söz ver ve unut
Haklısınız ama elden birsey gelmiyorDusun dusunebildin kadar ..sonra da neden bittiğini düşün gercekden sevse onemsese gidebilirmiydi. Geçmiş işte hevesi. Adamı okadar simartmissinki zaten hep çok sevilecegini saniyo o özgüven var adam da artık ama sende ne kaldı geriye yok unutamamis özlemiş mis mis mis ..
Sanmam tüm hayatımı etkileyecekŞu dünyada ki en küçük şey olacak sonra sonra aşk acisi hayatında
Sen öyle sanSanmam tüm hayatımı etkileyecek
Denedin mi ugrastin miHaklısınız ama elden birsey gelmiyor
Unutmayip ne yapacaksin .adam gitmiş gitmiş gidip kapısında mi yatacan ee hadi onu da yap. Durma .yine red ederse napacan. Onun mutlu olmasını mi izleyeceksin bukadar mi mutsuz olmayı hak ediyorsun sen neden gerek var mı güçlü ol ne kaybetmis görsünUnutmak isteyen kim deli gibi ozlerken
Denedin mi ugrastin mi
Evet ama çıkmıyor aklımdanDenedin mi ugrastin mi
Ben terk ettm şimdi o dönmüyor bundan öncede iki kez ayrıldım ama kabul etmedi geri döndü bu sefer tam tersiUnutmayip ne yapacaksin .adam gitmiş gitmiş gidip kapısında mi yatacan ee hadi onu da yap. Durma .yine red ederse napacan. Onun mutlu olmasını mi izleyeceksin bukadar mi mutsuz olmayı hak ediyorsun sen neden gerek var mı güçlü ol ne kaybetmis görsün
Evet cikmayacak ilk başlarda herseyde o olacak attığın her adım da sonra nefesin sikisacak diyeceksin yapamıyorum .. sonra sil baştan .sonra ne olacak biliyo musun kızgınlık sana bu kadar acı çektirdi için kızacaksin oyüzden unutmaya caliscaksinEvet ama çıkmıyor aklımdan
:) inşallah dediğiniz gibi olurSen öyle san
Ben terk ettm şimdi o dönmüyor bundan öncede iki kez ayrıldım ama kabul etmedi geri döndü bu sefer tam tersi
Aşkımin nefrete dönüşmesi korkutuyor beni suan o kadar saf ve masum ki sevgimEvet cikmayacak ilk başlarda herseyde o olacak attığın her adım da sonra nefesin sikisacak diyeceksin yapamıyorum .. sonra sil baştan .sonra ne olacak biliyo musun kızgınlık sana bu kadar acı çektirdi için kızacaksin oyüzden unutmaya caliscaksin
Ben ayarsizim 3.kisilerin gazina geldim durduk yere terk ettim birde moral olarak en dipte olduğu bir dönemdeEğer ki umudun varsa tamam bekle savaş git ama yok sa hiç küçülme
Evet o haklı benim aptalliklarim bir daha yaparsan dönüşüm olmaz demişti dinlemiyor beni nasıl geri döner kiSeven insan nasıl gaza gelir ayrılır ee oyuncak mi bu ozaman şimdi pişman olmaman lazım istediğini yapmışsın nasıl olsa o geri gelir diyr düşündün ama olmadı çocuk da belki de senin tutarsız tavirlarindan siklmisdir hazır gitmiş bitmiş geri dönmek o yüzden isyemiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?