Sevmekten Vazgeçemiyorum

Sadece ayrıldıktan sonra dayanamadım geri barisalim seviyorum seni dedim o da tinlamadi bu kadar o günden sonra yazmadım kii

Sadece ayrıldıktan sonra dayanamadım geri barisalim seviyorum seni dedim o da tinlamadi bu kadar o günden sonra yazmadım kii

yahu o na yazmadınız ama buraya yazdınız ve düşüncelerinizi paylaştınız.
ondan yola çıkarak söylüyorum ben.
mesele karşı taraf değil ki sizin bakış şekliniz.
çaresizlikten her şeyi yapacak gibi duruyorsunuz.

Hayır bişey yapacağımdan değil yazmamam için nedenler arıyorum kendimi oyalıyorum objektif yorumlar arıyorum ümit ediyorum dönmesini bekliyorum

Askin büyüklügüne bagli. Yillarda sürebilir. Herzaman
Icinde biryerdede kalabilir.
Ama gercekten seven insanin tamamen unutucagini düsünmüyorum,
Sadece hayatina baskalariyla devam edersin.

Burdada hep eski sevgili hikayelerini okuyurouz zaten.

Unutamayacak neyi vardı ? Çok mu centilmendi ? Göklere mi çıkarıyordu seni ? Mutluluktan başını mı döndürüyordu ? Neden ayrıldınız ?

Dur dur tek yaşıyorsun değil mi ? 2.5 yıllık beraberliğin evlilik niyetinde olmadığı için bitti. Enterasan gelmiyor mu ? Neden diye sormuyor musun kendine ? Çünkü seni kullanabildiği kadar (cinsel anlamda demiyorum gezme tozma vs vs) kullandı. Ailesiyle yaşayan kızların hiçbiri ona o kadar vakit ayırmaz gel dedi geldin git dedi gittin fazla fedakarlık ettin ve sonuç bu değil mi ???

Unut gitsin güçlü dur mantığının sesini son ayar aç ve onu dinle o seni haketmiyor unut gitsin pisliği...

Aynen cinsel anlamda bişey olmadı zaten olsada sorun değil

sen onu değil acı çekmeyi seviyosun konu sahibi. ama yazık giden ömürden ah ahh karşıdaki herife bişey olmuyor vur patlasın çal oynasın onlara

Simdi sanıyorsun ki dünyada tek o vardı başka kimse olamaz çıkmaz ki tek o vardı seni seven senin sevdiğin hem kim onun yerini alabilir ki ... yok canım kimse onun kadar hoş olamaz . Hem o çocuk ların in babası olacaktı .ama sen sevdin neden gitti ki. Kimse onu sevmez ki .hem ozlem ez mi beni .acaba şimdi düşünüyor mudur özlemiş midir .. kimseyi Sevemem ki ben o nasıl sever .şimdi napiyo Nerede .tlfn u eline alıp alıp bakmalar diye dusunmeler hareketler filan filan ... hepimiz aşık olduk unuttuk unutmak zorundaydik kimse vazgeçilmez değildir göstermek için unuttuk sende acini çek güzel ce kendi icinde burada orada dagit dagitabildigin kadar sonra kendine söz ver ve unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…