- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Sadece ayrıldıktan sonra dayanamadım geri barisalim seviyorum seni dedim o da tinlamadi bu kadar o günden sonra yazmadım kiisizin ilişkiniz normal bir ilişki değilmiş ki zaten.
ve normal olsa bile ayrılık sonrası sizin düşünme şekliniz normal değil.
acı çekilebilir evet ancak onun da bir haddi hududu var.
siz şantaj, tehdit, ağlama, yalvarma gibi en uç noktalarda düşünüyorsunuz.
ben sadece tavsiye verebilirim gerisi sizin bileceğiniz şey.
Sadece ayrıldıktan sonra dayanamadım geri barisalim seviyorum seni dedim o da tinlamadi bu kadar o günden sonra yazmadım kii
Hayır bişey yapacağımdan değil yazmamam için nedenler arıyorum kendimi oyalıyorum objektif yorumlar arıyorum ümit ediyorum dönmesini bekliyorumyahu o na yazmadınız ama buraya yazdınız ve düşüncelerinizi paylaştınız.
ondan yola çıkarak söylüyorum ben.
mesele karşı taraf değil ki sizin bakış şekliniz.
çaresizlikten her şeyi yapacak gibi duruyorsunuz.
Hayır bişey yapacağımdan değil yazmamam için nedenler arıyorum kendimi oyalıyorum objektif yorumlar arıyorum ümit ediyorum dönmesini bekliyorum
Öyle bir şey kalmadı bendeyazmamak için nedeniniz var "kadınlık gururu"
bu yeterli olmalı bence.
Aynen cinsel anlamda bişey olmadı zaten olsada sorun değilDur dur tek yaşıyorsun değil mi ? 2.5 yıllık beraberliğin evlilik niyetinde olmadığı için bitti. Enterasan gelmiyor mu ? Neden diye sormuyor musun kendine ? Çünkü seni kullanabildiği kadar (cinsel anlamda demiyorum gezme tozma vs vs) kullandı. Ailesiyle yaşayan kızların hiçbiri ona o kadar vakit ayırmaz gel dedi geldin git dedi gittin fazla fedakarlık ettin ve sonuç bu değil mi ???
Haketmiyor senin ki sevgi değil alışkanlık dedi banaUnut gitsin güçlü dur mantığının sesini son ayar aç ve onu dinle o seni haketmiyor unut gitsin pisliği...
Tabikidesen onu değil acı çekmeyi seviyosun konu sahibi. ama yazık giden ömürden ah ahh karşıdaki herife bişey olmuyor vur patlasın çal oynasın onlara
HiçbiriUnutamayacak neyi vardı ? Çok mu centilmendi ? Göklere mi çıkarıyordu seni ? Mutluluktan başını mı döndürüyordu ? Neden ayrıldınız ?
Ben onu istiyorumDünyada erkek kıtlığı mı var? Biri gider öbürü gelir...
Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama yaşadığın olumsuzlukları düşünürsen biraz olsun rahatlarsin benceUnutamiyorum özlüyorum Ağlıyorum uyuyamiyorum yavaş yavaş eriyorum bu acı ne kadar sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?