- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok beklersiniz.Belki farkli biri yazacak size ne?
Bizde var böyle birileri, yıllardır adamın kumarı ve kumar yüzünden kapanmayan borçları var, aralarında da bir bağ kalmamış, bizim akraba kadın olan, adama iki de bir boşanacağım blöfü yapıyor, blöf yapma direkt icraate geç diyorum çocuklarını bahane ediyor, yahu adam aynı evin içinde yaşarken de çocuklarını önemsemiyor ki, çocuklar hasta oluyor adam kahvede okey dönüyor, çocukların monta çantaya ihtiyacı oluyor adam gidin anneanneniz alsın diyor, maddi manevi hiçbir şey yaptığı yok ama lafa gelince adına baba diyorlar, ben kimsenin kaç çocuk sahibi olacağına karışmam, beni ilgilendirmez ama mutlu evliliğe bile tek çocuk yaptım, sorunlu evliliğe birkaç çocuk yapıp sonra boşanmaya cesaret edemeyince çocuklarım için bahanesinin arkasına sığınmak bana bencilce geliyor.Kesinlikle oyle abla. Kendi korkularına çocugu katıyorlar bence. Bahane olarak öne sürüyorlar. Adam açıkca istemiyorum demis o evde 1 degil 10 cocukta olsa istemeyen istemiyecek ve oyle davranacak.Sanki cocuklar bu durumdan memnun olacak gibi davranıyorlar.
İste boyle dusunseler hersey cok guzel olacak :) Bende istemem . boyle bir lafın üstüne bir dakika bile düşünmem o evi ışık hızıyla terk ederim.Hic gerek yok kendmi iyice degersizlestirmeyeBeni istemeyeni ben hiç istemem, hayatımı da onun için çürütemem.
Aynen öyle, hele de çocuklu evliliklerde eşler arasındaki bağ kopmuşsa ısrarla devam ettirmeye çalışmanın hiçbir manası yok zira evlilik zedelendiğinde sevgiden çok daha önemli olan saygı sona eriyor, birbirine saygısı olmayan eşlerin tavırları davranışları değişiyor, siz istediğiniz kadar çocuk yanında kavga etmeyin, çocuklar aranızdaki sorunu anlıyor, bu sefer anne eziliyorsa ya babaya düşman oluyor veya babayla bir olup anneyi eziyor, kendine güveni olmayan, anne babasının sorunlarıyla iç içe büyümüş çocuklar yetişiyor, bu çocuklar büyüyünce ya ezilen veya ezen taraf oluyor, illa babayla büyüyecekler diye sevgisiz saygısız bir evde büyüyen çocuklara yazık değil mi?İste boyle dusunseler hersey cok guzel olacak :) Bende istemem . boyle bir lafın üstüne bir dakika bile düşünmem o evi ışık hızıyla terk ederim.Hic gerek yok kendmi iyice degersizlestirmeye
Ayri kalmayı teklif edin bi sure.neden bu kadar adama israrcisiniz. Neden sogumus sordunuz mu .Esim yuzume beni sevmedigini soyledi.benden sogumus.birdaha da asla eskisi gibi olamazmis..bir cocugum var.calisan bir kadinim.esim cocuk icin bosanmiyor ve bana bir es gibi davranmiyor bir suredir.ne yapmam lazim?
Bence boşanmaBelki farkli biri yazacak size ne?
Dese nolucak ki, ne degisecek yani hayatinda?Dürüst olalım. Siz boşanmak istemiyorsunuz. Dün açtığınız konuda çoğunluk boşanmanız yönünde telkinde bulununca tekrar konu açtınız. Birisinin çıkıp "aile kutsaldır, yuvanı yıkma, çocuğun için dayan, belki zamanla düzelir" filan yazmasını bekliyorsunuz. Diyecek bir şeyim yok. Kolay gelsin.
Çalışıyorsun en azından maddi anlamda ona ihtiyacın yok.Bosanirsan seni sevebilecek elbet birileri karşına çıkacak.Simdi sevmediğini bildiğin bir adamın karısı olarak kalmak istemezsin herhalde.Sen bilirsin ama lafı ağzına tıkıp onu kapıya koyman lazım.Adam sevmiyorum demiş ya![]()
Dese nolucak ki, ne degisecek yani hayatinda?
Cocuk icin mi acaba kendisi icin mi bosanmiyor. Cesaretimi yok cok mu seviyor eşinicocuk icin bosanmamayida hic anlamam. Cocuk sevgisiz ilgisiiz bir ailede buyuyecegine bosanmis ya anneyle ya babayla büyüse daha guzel olmazmi. Bosanacaksin yapacak bsy varmi baska??
cocuk bahane büyük ihtimal ama karsidaki beni sevmiyorsa neden ben bunu yapayim kendime neden gencecik yillarimi beni sevmeyen birine harcayayim. Kendi degerini göremiyor konu sahibi büyük ihtimalCocuk icin mi acaba kendisi icin mi bosanmiyor. Cesaretimi yok cok mu seviyor eşini
Aldatsa da kurtulamaz ki adam. Tutacak kapının önüne koyacak, anca öyle.Onun gibi düşünen birilerini arıyor. Adam aldatana veya işler iyice çirkinleşene kadar "yuvasını" koruyacak.
Biptiri çekEsim yuzume beni sevmedigini soyledi.benden sogumus.birdaha da asla eskisi gibi olamazmis..bir cocugum var.calisan bir kadinim.esim cocuk icin bosanmiyor ve bana bir es gibi davranmiyor bir suredir.ne yapmam lazim?