Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leoparlı tayt ve gırgır gibi tavsiyeler bekliyo benceDünden bugüne farklı nasıl fikirler gelsin istiyorsunuz? İstemeyen adama nasıl tavsiye verilir ki
Nedense banlamış, değiştir de diyemiyoruz.Başlık dünden beri gözümü tırmalıyor, açmamak için direndim ama...
Niye bu kadar rahatsız oldum diye kendimi de sorguladım ama neyse.Nedense banlamış, değiştir de diyemiyoruz.![]()
erkeklerden nefret ediyorum net. başka biri vardır boşanma davası aç madem sevmiyormuş.Esim yuzume beni sevmedigini soyledi.benden sogumus.birdaha da asla eskisi gibi olamazmis..bir cocugum var.calisan bir kadinim.esim cocuk icin bosanmiyor ve bana bir es gibi davranmiyor bir suredir.ne yapmam lazim?
eşinizin boş ol boş ol demesini beklemeyin, sizde kendi kurallarınızı koyun illa yüz yüze konuşmanıza gerek yok o sizinle konuşmuyorsa sizde onunla konuşmayın.yollayın gitsin, evde sizi eşi gibi görmüyorsa siz o zaman hizmetçisimisiniz.Esim yuzume beni sevmedigini soyledi.benden sogumus.birdaha da asla eskisi gibi olamazmis..bir cocugum var.calisan bir kadinim.esim cocuk icin bosanmiyor ve bana bir es gibi davranmiyor bir suredir.ne yapmam lazim?
bunda iki taraflı bi çıkar ilişkisi var.Bu cocuk icin sürdürelim tayfanin asil amaci:
Düzen bozulmasin, ekstradan nafaka tazminat felan ödemeyim, ama kendime baska insanlar icin kapi aciyim, cünkü baskasiyla yatsam bile söz etme hakki yok, cünkü evliligi sadece cocuk icin sürdürüyoruz. Eslerin arasindaki sadakat yok, hatir yok, sevgi, saygi, baglilik yok. Eh ben bu isten ne anladim? Kagit üstünde cocugun önünde sahte bir birliktelik oynamak mi? Cocuklar da düsündügümüz kadar salak degil bu konuda. Siz direnebilirsiniz, ama baska bir kadin buldugu anda o bosanma davasini acacak. Yasayin ve görün isterseniz. Sahsen böyle biri ile beraber olmayi sürdürmezdim
bunda iki taraflı bi çıkar ilişkisi var.
yurdum erkeğinin ince ruhlu profilini tasvir etmeme bile gerek yok. "önüme bi tas sıcak yemeğim konuyor. dönum çorabım yıkanıyor. çocukla zaten kendisi ilgileniyor. çok da dır dır etmesin. başımı ağrıtırsa iki höt zöt yaparım, oturur k.çının üstüne" onlar her daim evlilik bağından mutfakta aşçı, evde gündelikçi, çocuk odasında dadı, yatakta da fa..şe varmışcasına yararlanır. elbette ki bu konfor alanından çıkmak istemeyecektir.
kadınlar da sosyoekonomik sebeplerden ötürü bu bağın dışına çıkmamak için bahaneler türetip dururlar.
açık olmak gerekirse ben, burada da bu durumu görüyorum. e be güzel kardeşim, sen bütün hayatına bedel olarak böyle bir evliliği mi biçtin gerçekten?