- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ya ahahaha biliyorum o şarkıyı. Evet kesinlikle ben:))))Gulsenden bu sarki sana gelsin. Icine ata ata ne hale dustun kura kurayacaksin be adam...:) tm sana gore
Hic ummadigin anda sana acilacak bak canli anne dedi dersin:)Ya ahahaha biliyorum o şarkıyı. Evet kesinlikle ben:))))
Ayy hamilelerin duasi kabul olurmus bana dua eder misiniz?Hic ummadigin anda sana acilacak bak canli anne dedi dersin:)
Ben de saftım ne kadar şaşırdığımı tahmin edemezsiniz. Hiç anlamıyordum. Ne oluyor böyle diyordum neden bu kadar yakın rahatça sarılıyor yanımda uyuyor beni beğeniyor ama bir şey olmuyor? Sorun karakterimde mi? Beni beğenmesi için ne yapabilirim? Neden az önce öyle bir ima yaltı da bugün harakete geçmiyor?Haklısınız ben safım bu konularda ve tecrübem yok anlayamıyorum. O yüzden sizlere danisiyorum
Deyermı beÖnceden ben de o moddaydım ama adam aklıma giriyor aklımdan çıkarsam rüyama giriyor ertesi gün de canlı görüyorum zaten
Tabiki edrim balim bu cumda senin icin dua edrim:)Ayy hamilelerin duasi kabul olurmus bana dua eder misiniz?Sağlıkla doğsun bebeğiniz
Ahaaa :)buldum seniDeyermı be
Aslında çok mantıklı ama öpüşme konusu bizim için olmaz gibi. Opusmek yerine baska bişey koyabilirim. Durduk yere dudaklarinin güzel olduğunu söylemişti ben de puhahaha bi ovmedigin bu kalmıştı demiştim. Güzel derken şekil olarak vs diyor kas göz burun gibi. Ama opusmek kismini yapamam gibiBence bu çocuk seninle ilgileniyor ama kararsız. Böyle kızları gösterme bu nasıl kız sence demeler, yok vazgeçtim kızdan gibi kelimeler ile ilgini fark etmiş ama seninle böyle eğleniyor gibi. Yani bilinçli kıskandırıp seni izliyor. Bi yandan elini tam tutmuyor bi yandan da bakışıyla, sözleriyle elini de bırakmıyor. Mevzu senden hoşlanıp hoşlanmaması değil, daha çok seninle nasıl ilk adımı ayıp çıkmaya başlayacak isteği bulacak teşviki başlatmak. Bu şekilde seni elde tutarken bir taraftanda bi kızla çıkmak için adım atarsa sen zaten arkadaşımdın diyerek ima ile flörtlerişiyor seninle. Yani biraz yorucu, kararsız ve çocuksu bir erkek. Onu ikna etmen pek kolay olmayacak hemde gururunu ayaklar altına almadan ki açılma derim. Çünkü böyle bir adım atarsan komple kaçacaktır senden. Bu şekilde resmiyetsiz flörtleşmek belli ki hoşuna gidiyor. Eğer açılırsan kesinleşmemiş duygularıyla seni itecektir. Peki bu noktada ne yapabilirsin? Sana çok şaşıracağın bir önerim var. Ama yapabilir misin bilemiyorum! Bi yerde okuduğun ya da bir arkadaşının bahşettiği iyi öpüşen erkek öpüşme stilleri üzerine bir konu aç ve sen nasıl öpüşüyorsun acaba de? Sonra çok utandım saçma bir soru oldu sanki denemek istiyormuşum gibi diyerek konuyu kapat. Birkaç gün içinde seni öpmek isteyip girişimde bulunacağını düşünüyorum. İşte o zaman bir fırsatın var demektir. Sonrasında artık arkadaş değiliz sanırım der ve bi süre kendini geri çekerek görüşme. Karşı taraf derin düşüncelerle boğuşurken bir mesajla sinema ya da başka bir etkinliğe davet et. Etkinlik sonrası yemeğe gidin ve hiç beklemediği bir anda senden hoşlanıyorum çıkalım de. Benimle çıkar mısın deme, çıkalım de. Veee elini tutarak güne devam et. Artık adını koydunuz, tebrikler. Nasıl yazdım senaryoyu ama olmaz deme erkekler en çok dürtülerini harekete geçiren ama kaçan kadınları ilgi çekici bulurlar. Bu da benim gözlemlerimden bir kesit olsun.
Vallah ruyalarima bile girmeye başladıSize deger vermeyen takmayın bıle bırakın pesınızden o kossun
Hanımlar iyi akşamlar hemen gelişmelere giriyorum hoşlandığım çocukla ne umarken ne olduk. Kanka olduk.
Size bahsetmiştim daha önce birinden hoşlandığımdan. Ama gelin görün ki o beni sevmiyor, arkadaş manasında sevdiğine eminim hem de çok eminim ama başka türlü sevmiyor. Ve ben adamı unutup önüme bakacağım yerde evlilik hayalleri kurar oldum. Rüyalarıma giriyor bana sarıldığını falan görüyorum.
Her şeyimiz o kadar uyuyor ki aile-kültür olsun, fikirler olsun, mesleğimiz, hayata bakış açımız. Neden ben olma ihtimalini düşünmüyor çok mu çirkinim anlamadım ki. Laf arasında bir örnek vereceği zaman "mesela senle ben evlenmiş olsak..." diyor. Ben tam vazgeçmişken böyle şeyler konuşarak yeniden kendini aklıma sokuyor. Beğendiği kızları falan gösteriyor. Bozulduğumu da anlamıyor veya hiç o enerjiyi de mi almıyor. Tabi ki de karşı cinsle arkadaş dost vs olunabilir, ben yanlış anlıyor da olabilirim, kendi kendime gelin güvey oluyor da olabilirim ama o enerjiyi hiç mi hissettirmiyorum. Ben konuşarak çaktırmamaya çalışıyorum gururumu da düşünüyorum ama nasıl hissetmez salak saf biri değil ki. Hiç mi bakılacak bir tarafım yok. Bazen gözümün önünde kızlara bakıyor bazen de benim yüzüme uzun uzun bakıyor. Bunu ben başka tarafa bakarken yapıyor.
Delireceğim hanımlar tamam zorla güzellik olmaz ama özgüven bırakmadı bende bu adam kendimi çirkin hissetmeye başladım. Ne yapayım arkadaşlığı da mı kendi iyiliğim için bitireyim veya biraz olsun aklına girebilmek için ne yapmalıyım ben bu adamla evlenmek ister oldum vallahi fikirlerinize ihtiyacım var.
Peki sizce ne yapabilirim yani olayı anlamayı geçtim ne yapacağımı biliyorum. Benim için şu an vazgeçilmez biri çünkü ondan başka dostum arkadaşım yok bu şehirdeHem seninle ben evlenmiş olsak diyip hem beğendiği kızları sana gösteriyorsa seninle oynuyordur. Eğer sana karşı bişey hissetmediğine eminsen oynuyordur. Yok sana karşı ilgisi varsa bazen erkeklerin öyle dengesiz hareketleri olur. Sne ne diyeceksin napacaksın gibi hareketleri olur çocukvari. Ama söylediğine göre ilgisi yokmuş..
Peki sizce ne yapabilirim yani olayı anlamayı geçtim ne yapacağımı biliyorum. Benim için şu an vazgeçilmez biri çünkü ondan başka dostum arkadaşım yok bu şehirde
Kesinlikle orası doğru. Siz de akışına bırak diyorsunuzHiç kimse için üzülmeye değmez. Bir seyin olacağı varsa sen ne yaparsan yap olur. Olmayacaksa da ne yaparsan yap olmaz. Hayata o kadar sohbet ettiğimiz tanıdığımızı sandığımız kişiler ne kadar beklemedğimiz gibi çıkıyor da sonradan görüyoruz. Sen kendine okul olur kurs olur kendinle ilgili uğraşlar bul. Bunlarla uğraş.. Olacağı varsa olur zaten.
Aslında yokluğumu hiç hissetmedi, her zaman yanındaydım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Yanında yoksam da telefonla arar 1, 1.5 saat konuşuruz. Uzak durursam beni özlediğini fark eder belkiLisede cok yakin bi arkadasim vardi. O da once "misal biz evli olsak" derdi. Sonra 30 yasina kadar kimseyle evlenmezsek birbirimizle evlenelim dedi, en son dayanamadi bagira cagira ilan i ask etti ama bende gram bisey yoktu ona karsi.
Yani misal biz evlenmis olsak cumlesini bosuna kurmuyordur zannimca belki tepkini ölçüyordur. Ama hemen cok konusma ilgilenme ilgini hic belli etme baska yerlerde baska sosyal aktivitelere katil mesgul kizi oyna. O zaman aciga cikar icinde sana karsi gizledigi bisey varsa o da farkina varir, belki surekli gorustugunuz ve telefonla bile olsa ulasailabilir oldugun icin farkinda degildir.
Evet cunku arkadasimla biz de oyleydik dip dibe herseyi birlikte yapar birlikte yer icerdik telefon konusmalarimiz hergun ve uzun olurdu. Ben yavas yavas araya mesafe koydum niyetinin cok baska oldugunu anladim cunku ben hep kardesim diye konusurdum. Uzak durmaya baska insanlarla sosyallesmeye basladiktan sonra niyetini iyice belli etti. Ters de tepebilir ben uzulecegin biseye sebep olmak istemem ama sadece bende boyle oldu ve cogu kiside de boyle oldugunu gordugum icin fikir verdim sadece.Aslında yokluğumu hiç hissetmedi, her zaman yanındaydım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Yanında yoksam da telefonla arar 1, 1.5 saat konuşuruz. Uzak durursam beni özlediğini fark eder belki
Aslında yokluğumu hiç hissetmedi, her zaman yanındaydım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Yanında yoksam da telefonla arar 1, 1.5 saat konuşuruz. Uzak durursam beni özlediğini fark eder belki
Anladım çok teşekkürler:) Umarım istediğim gibi olur:))Evet cunku arkadasimla biz de oyleydik dip dibe herseyi birlikte yapar birlikte yer icerdik telefon konusmalarimiz hergun ve uzun olurdu. Ben yavas yavas araya mesafe koydum niyetinin cok baska oldugunu anladim cunku ben hep kardesim diye konusurdum. Uzak durmaya baska insanlarla sosyallesmeye basladiktan sonra niyetini iyice belli etti. Ters de tepebilir ben uzulecegin biseye sebep olmak istemem ama sadece bende boyle oldu ve cogu kiside de boyle oldugunu gordugum icin fikir verdim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?