- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Olabilir ama kültürel olarak vs bize olmaz işte. Wcden geldiğimde onu yerinde bulamayabilirimiyi fikirdi ama .
Birsey olmaz evlenince gülersiniz .Olabilir ama kültürel olarak vs bize olmaz işte. Wcden geldiğimde onu yerinde bulamayabilirim
Evleneceğimizi bilsem. Kaldi ki adam sevgilim bile değilBirsey olmaz evlenince gülersiniz .
Konuya azıcık alakasız gibi duracak birşey soracağım. Eski flörtün ile bu 3 yıl da hiçbir konuşmanız oldu mu ya da sosyal medyadan falan ekli niydiniz? Yani durduk yere böyle gelip yazıyor mu eski sevgili/fört falan.. merak ettim de lonelyGüncel: Kızlar bugün 3 yıl önceki eski flörtüm(sevgili olmamıştık) bana yazdı instagramdan. Ben de buna söyledim, sonra eski flörtle buluştuğumuzdaki komik anları ona anlattım baya güldük eğlendik. Eski flörtümle salep içerken üstüme döktüğümü anlattım. Bana "belki canın tekrar onunla salep içmek ister kim bilir" dedi. Ben de "canım salep içmek istese ona ne gerek var seninle içerim heheh" dedim. Yani insan şurdan bile anlardı değil mi? Cevap yazmadı daha ya da yazacak bir şey bulamadı
Sosyal medyada ekli değildik çünkü instagramı 6 ay önceye kadar kullanmıyordum. Ortak arkadaşlar vardı geçen eklemiş kabul ettim ben de. Zaten saygılı iyi bir çocuktu uzlaşamamıştık sadece. Bugün merhaba nasılsın yazmış, ordan sohbet ettik hayatında neler değişti vs diye konuştuk. Olmayacağı izlenimini tekrar verdim ona, o konuda sıkıntı yok.Konuya azıcık alakasız gibi duracak birşey soracağım. Eski flörtün ile bu 3 yıl da hiçbir konuşmanız oldu mu ya da sosyal medyadan falan ekli niydiniz? Yani durduk yere böyle gelip yazıyor mu eski sevgili/fört falan.. merak ettim de lonely
Merak ettim sadece ondan sordum, 3 yıl biraz uzun süre geldi bana, genelde geri dönerler mi diye merak ettim sordum ama sizde ortak arkadaş da varmış ondandır. Kalbinize göre versin Allah, lonely :)Sosyal medyada ekli değildik çünkü instagramı 6 ay önceye kadar kullanmıyordum. Ortak arkadaşlar vardı geçen eklemiş kabul ettim ben de. Zaten saygılı iyi bir çocuktu uzlaşamamıştık sadece. Bugün merhaba nasılsın yazmış, ordan sohbet ettik hayatında neler değişti vs diye konuştuk. Olmayacağı izlenimini tekrar verdim ona, o konuda sıkıntı yok.
Erkekler başkasını ya da kendilerine göre daha iyisini bulamadıklarında dönüyorlar ben çok şahit oldum başkalarında da. Aminn çok teşekkür ederimMerak ettim sadece ondan sordum, 3 yıl biraz uzun süre geldi bana, genelde geri dönerler mi diye merak ettim sordum ama sizde ortak arkadaş da varmış ondandır. Kalbinize göre versin Allah, lonely :)
Ikna kabiliyetim yüksek belki de ondan geri çekmiştir ama haklısınızGerçekten beğendiği biri olsaydı sizin istemenizle vazgeçmezdi.
O yüzden biraz geri çekilin bakalım.
Kesin evlenirdiniz oysaEvleneceğimizi bilsem. Kaldi ki adam sevgilim bile değilÇok umudum yok kalmadı artık
Öyle sırıl siklam aşık değilim olsaydım belki. Mesaji alması için çok çabaladım. 20li yaşlarda erkeğin açılmaması için hiçbir sebep yok bence. O yüzden saldım gitti:)) Ama büyük konuşmayım yapa da bilirimAşkta gurur olmaz diye klişe bir laf vardır ya,yani n'olacak açıkça hoslandiginizi söyleseniz ne kaybedersiniz? İçinizi yiyip bitireginize :) farkedemiyor belki de gerçekten çocuk ne olur ki yani senden hoşlanıyorum deseniz :) belki de adamın kafasında şimşekler çakacak,oda size biseyler hissedecek,sevecek belki adam sizi bilemezsiniz kidenemekten ne çıkar sanki. Olabilitesi cookk yüksek bence ve hatta olur gibi sizden öyle hissettim gönlünüze göre versin rabbim❤
Hayat o kadar kısa ki aslında dün dipdibe olduğumuz insanı bugün toprağa verebiliyoruzduygularınızı bastirmayin lütfen gurur yapmadan bı cesaretle soyleyiverin.insallah dilediğiniz gibi tepki alirsiniz
Kesin kesin
Kesin evlenirdiniz oysa
Evlilik sevgi değil ki tutku çekim aşk .Kesin kesinBiraz beni sevse ben onu oturturum nikah masasına
Aynen yapın bence,güzel bir ilişkiye başlarsınız umarım...Öyle sırıl siklam aşık değilim olsaydım belki. Mesaji alması için çok çabaladım. 20li yaşlarda erkeğin açılmaması için hiçbir sebep yok bence. O yüzden saldım gitti:)) Ama büyük konuşmayım yapa da bilirim
Bizde tek taraflı tutku var o da bende. Karşıdakinin haberi bile yok ahahahEvlilik sevgi değil ki tutku çekim aşk .
Tam da tutkulu bir aşk başlatacaktık .
Umarım teşekkürlerAynen yapın bence,güzel bir ilişkiye başlarsınız umarım...
Canım sana bi tavsiyem var her gece 400 ya vedut ismi şerifini oku niyet et 71 kevser suresi oku inan çok faydasını göreceksin tecrübe edilmiştir tabiki hayırlı ise Hayırsız ise inan karşına seni çok sevecek biri çıkar..yer gök dua üzerine inşallah hakkında hayırlısı olurHanımlar iyi akşamlar hemen gelişmelere giriyorum hoşlandığım çocukla ne umarken ne olduk. Kanka olduk.
Size bahsetmiştim daha önce birinden hoşlandığımdan. Ama gelin görün ki o beni sevmiyor, arkadaş manasında sevdiğine eminim hem de çok eminim ama başka türlü sevmiyor. Ve ben adamı unutup önüme bakacağım yerde evlilik hayalleri kurar oldum. Rüyalarıma giriyor bana sarıldığını falan görüyorum.
Her şeyimiz o kadar uyuyor ki aile-kültür olsun, fikirler olsun, mesleğimiz, hayata bakış açımız. Neden ben olma ihtimalini düşünmüyor çok mu çirkinim anlamadım ki. Laf arasında bir örnek vereceği zaman "mesela senle ben evlenmiş olsak..." diyor. Ben tam vazgeçmişken böyle şeyler konuşarak yeniden kendini aklıma sokuyor. Beğendiği kızları falan gösteriyor. Bozulduğumu da anlamıyor veya hiç o enerjiyi de mi almıyor. Tabi ki de karşı cinsle arkadaş dost vs olunabilir, ben yanlış anlıyor da olabilirim, kendi kendime gelin güvey oluyor da olabilirim ama o enerjiyi hiç mi hissettirmiyorum. Ben konuşarak çaktırmamaya çalışıyorum gururumu da düşünüyorum ama nasıl hissetmez salak saf biri değil ki. Hiç mi bakılacak bir tarafım yok. Bazen gözümün önünde kızlara bakıyor bazen de benim yüzüme uzun uzun bakıyor. Bunu ben başka tarafa bakarken yapıyor.
Delireceğim hanımlar tamam zorla güzellik olmaz ama özgüven bırakmadı bende bu adam kendimi çirkin hissetmeye başladım. Ne yapayım arkadaşlığı da mı kendi iyiliğim için bitireyim veya biraz olsun aklına girebilmek için ne yapmalıyım ben bu adamla evlenmek ister oldum vallahi fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ederimCanım sana bi tavsiyem var her gece 400 ya vedut ismi şerifini oku niyet et 71 kevser suresi oku inan çok faydasını göreceksin tecrübe edilmiştir tabiki hayırlı ise Hayırsız ise inan karşına seni çok sevecek biri çıkar..yer gök dua üzerine inşallah hakkında hayırlısı olur
Hanimlar?Kendisi sporla ilgileniyor haftaya final maçı var kızlar. Muhtemelen kazanır da. Izlemeye gideyim destek için diyorum, zaten benden başka izleyecek seyiricisi olmayacak. Kutlamak için de pasta alayım mı ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?