Sevmiyor ne yapsam beni sevmiyor

Konuya azıcık alakasız gibi duracak birşey soracağım. Eski flörtün ile bu 3 yıl da hiçbir konuşmanız oldu mu ya da sosyal medyadan falan ekli niydiniz? Yani durduk yere böyle gelip yazıyor mu eski sevgili/fört falan.. merak ettim de lonely

Sosyal medyada ekli değildik çünkü instagramı 6 ay önceye kadar kullanmıyordum. Ortak arkadaşlar vardı geçen eklemiş kabul ettim ben de. Zaten saygılı iyi bir çocuktu uzlaşamamıştık sadece. Bugün merhaba nasılsın yazmış, ordan sohbet ettik hayatında neler değişti vs diye konuştuk. Olmayacağı izlenimini tekrar verdim ona, o konuda sıkıntı yok.

Merak ettim sadece ondan sordum, 3 yıl biraz uzun süre geldi bana, genelde geri dönerler mi diye merak ettim sordum ama sizde ortak arkadaş da varmış ondandır. Kalbinize göre versin Allah, lonely :)

Merak ettim sadece ondan sordum, 3 yıl biraz uzun süre geldi bana, genelde geri dönerler mi diye merak ettim sordum ama sizde ortak arkadaş da varmış ondandır. Kalbinize göre versin Allah, lonely :)
Erkekler başkasını ya da kendilerine göre daha iyisini bulamadıklarında dönüyorlar ben çok şahit oldum başkalarında da. Aminn çok teşekkür ederim

Aşkta gurur olmaz diye klişe bir laf vardır ya,yani n'olacak açıkça hoslandiginizi söyleseniz ne kaybedersiniz? İçinizi yiyip bitireginize :) farkedemiyor belki de gerçekten çocuk ne olur ki yani senden hoşlanıyorum deseniz :) belki de adamın kafasında şimşekler çakacak,oda size biseyler hissedecek,sevecek belki adam sizi bilemezsiniz ki denemekten ne çıkar sanki. Olabilitesi cookk yüksek bence ve hatta olur gibi sizden öyle hissettim gönlünüze göre versin rabbim

Hayat o kadar kısa ki aslında dün dipdibe olduğumuz insanı bugün toprağa verebiliyoruz duygularınızı bastirmayin lütfen gurur yapmadan bı cesaretle soyleyiverin.insallah dilediğiniz gibi tepki alirsiniz

Öyle sırıl siklam aşık değilim olsaydım belki. Mesaji alması için çok çabaladım. 20li yaşlarda erkeğin açılmaması için hiçbir sebep yok bence. O yüzden saldım gitti:)) Ama büyük konuşmayım yapa da bilirim

Aynen yapın bence,güzel bir ilişkiye başlarsınız umarım...

Canım sana bi tavsiyem var her gece 400 ya vedut ismi şerifini oku niyet et 71 kevser suresi oku inan çok faydasını göreceksin tecrübe edilmiştir tabiki hayırlı ise Hayırsız ise inan karşına seni çok sevecek biri çıkar..yer gök dua üzerine inşallah hakkında hayırlısı olur

Teşekkür ederim

Kendisi sporla ilgileniyor haftaya final maçı var kızlar. Muhtemelen kazanır da. Izlemeye gideyim destek için diyorum, zaten benden başka izleyecek seyiricisi olmayacak. Kutlamak için de pasta alayım mı ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…