- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Öyle dediği zaman hiç çaktırmıyorum olağan cevaplar veriyorum ama enerji denen bir şey var haklısınız kesinlikle biliyorİşte o da sendeki umudu hissediyor ve egosunu tatmin ediyor. Emin ol seninle evlensek dediği zaman senin gözlerindeki parıltıyı farkediyordur ve çok hoşuna gidiyordur. Ve bunu yapan adamdan da hayır gelmez. Üzgünüm çok açık yazıyorum belki kızıyorsun bana ama 31 yaşındayım ve tüm deneyimlerim sonrası yazıyorum bunları sana çünkü üzülmeni ve benim yaptığım hataları yapmamanı istiyorum.
Çok çok gençsin ve önünde milyonlarca seçenek olacak, sen yeter ki kendini geliştir :) Şu an kafandaki tek aşkın kendi hayatın ve hayallerin olsun.
Ben operdim mesela vedalasirken tokalasip operdim normalde yapmazdim.. firsatlari degerlendir bence.. geri cekerse kendini anlarsin zatenBiliyorum uzulecegimi buna da hazırladım kendimi ama bir şeyler yapmalıyım. Zaman geçiyor 1 ay sonra okul bitecek. Tamam kendimi geri cekecegim. Bazen durduk yere yanaklarindan öpesim geliyor korkuyorum kendimden
Önceden yanak tokuştururduk ama onu bıraktık bi şekilde normal tokalasmaya döndük. Ilk başta tuhafsar ama sonra alışır sanırımBen operdim mesela vedalasirken tokalasip operdim normalde yapmazdim.. firsatlari degerlendir bence.. geri cekerse kendini anlarsin zaten
Bi dene bence geri cekilirse bir daha yapmazsin niyetini de anlamis olursun.. birde bir yerde okumustum sarilirken elini yavasca sirtina vuruyorsa kibarca sarilmanin bitmesini istiyormus.. ne kadar dogru bilemem.. yapis koala gibi ay su derdim var diyerektwn teselli et beniÖnceden yanak tokuştururduk ama onu bıraktık bi şekilde normal tokalasmaya döndük. Ilk başta tuhafsar ama sonra alışır sanırım
Daha önce hiç sarılmadık ama ne bahaneyle yapabilirim bilmiyorum ki. Ağlasam gözlerim falan dolsa sarılır mı ki. Normalde bana kıyamaz ama sarilacagindan emin değilim. Flash tv oyunculuğuyla da ağlarsam daha beter olurBi dene bence geri cekilirse bir daha yapmazsin niyetini de anlamis olursun.. birde bir yerde okumustum sarilirken elini yavasca sirtina vuruyorsa kibarca sarilmanin bitmesini istiyormus.. ne kadar dogru bilemem.. yapis koala gibi ay su derdim var diyerektwn teselli et benisaka tabi cok yapisma duruma gore yapisirsin sarilirken
Ben onu aramadığımda sesim çıkmadığında arar mesaj atar nerdesin vs diyor. Kendimi çekersem ulaşmak isteyeceğine eminim ama arkadaşça sevdiği için yapar bunuBen kendimi çekerdim böyle konularda...
Eğer bana ulaşmaya çalışıyorsa ne ala çalışmıyorsa zaten hiç benim olmamıştır.
Duyguların yoğunluğuna gelip ben açılayım falan deme tek pişmanlığın bu olur seven erkek illaki ki açılıyor kırk yılda bir çıkar ölümüne utangac falanAynen öyle, bir başkası çıksa belki unuturum ama çıkmıyor ki. Ondan başka arkadaşım bile yok burda
Kesinlikle öyleDuyguların yoğunluğuna gelip ben açılayım falan deme tek pişmanlığın bu olur seven erkek illaki ki açılıyor kırk yılda bir çıkar ölümüne utangac falan
Evet bilerek yapıyor çünkü ilginizin farkında.Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyorHayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi
Yani siz de kendimi çekmem taraftarısınız. Daha önce beğendiği kızlara karşı tavrım hep vazgeçirmek oldu o da vazgeçti. Insan bundan bile anlarEvet bilerek yapıyor çünkü ilginizin farkında.
Yıllar önce beni seven bir erkek de bana yakınlaşmak için en yakın kız arkadaşlarımı beğendiğini söylerdi. Ben karışmam dediğimde onlara olan ilgisi bitiverirdi nedense :)
O yüzden kaçan kovalanır taktiğini kullanın. İşe yarar bence.
Gerçekten beğendiği biri olsaydı sizin istemenizle vazgeçmezdi.Yani siz de kendimi çekmem taraftarısınız. Daha önce beğendiği kızlara karşı tavrım hep vazgeçirmek oldu o da vazgeçti. Insan bundan bile anlar
Bizim kankalık seviyemiz aynı şişeden su içmeye vardıBen sevgilimle şöyle başladık.
Bizde kankaydık çünkü, bi akşam 4 arkadaş dışarı çıktık hepimiz bekarız 2 kız 2 erkek olarak diğer kız arkadaşım sevgilimin kuzeni. Erkekler güzel hatunlara bakıyorlar, bizde yakışıklı erkeklere bakarız diye muhabbet açıldı, sevgilim hötledi flnoolllm ben artık bekarım çapkınlık turlarına çıkarım dedim, o akşamdan sonra kankam bana sevgilimmiş gibi davranmıştı öylelikle başlamıştık :)
Ters köşe yap, Ben farkında olmadan yaptım işe yaradı
Jartiyer mi abboww mümkünatı yokBi kitapta bu arkadaşça davranan ama sizin hislandıginiz erkege nadil davranilir diye okumustum .
Soyle diyor ;Birlikte bir masada otururken "ayyyy jartiyerim koptu deyip masadan kalkıp tuvalete gidin "diyordu .
Gerisi onun hayal gücune kalmış artik o kadar odunsa da odundur .Iflah olmaz .......
Bir süre görüsmeyin kaçın .
Jartiyer mi abboww mümkünatı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?