Sevmiyor ne yapsam beni sevmiyor

Öyle dediği zaman hiç çaktırmıyorum olağan cevaplar veriyorum ama enerji denen bir şey var haklısınız kesinlikle biliyor

Biliyorum uzulecegimi buna da hazırladım kendimi ama bir şeyler yapmalıyım. Zaman geçiyor 1 ay sonra okul bitecek. Tamam kendimi geri cekecegim. Bazen durduk yere yanaklarindan öpesim geliyor korkuyorum kendimden
Ben operdim mesela vedalasirken tokalasip operdim normalde yapmazdim.. firsatlari degerlendir bence.. geri cekerse kendini anlarsin zaten

Ben operdim mesela vedalasirken tokalasip operdim normalde yapmazdim.. firsatlari degerlendir bence.. geri cekerse kendini anlarsin zaten
Önceden yanak tokuştururduk ama onu bıraktık bi şekilde normal tokalasmaya döndük. Ilk başta tuhafsar ama sonra alışır sanırım

Önceden yanak tokuştururduk ama onu bıraktık bi şekilde normal tokalasmaya döndük. Ilk başta tuhafsar ama sonra alışır sanırım
Bi dene bence geri cekilirse bir daha yapmazsin niyetini de anlamis olursun.. birde bir yerde okumustum sarilirken elini yavasca sirtina vuruyorsa kibarca sarilmanin bitmesini istiyormus.. ne kadar dogru bilemem.. yapis koala gibi ay su derdim var diyerektwn teselli et beni saka tabi cok yapisma duruma gore yapisirsin sarilirken

Daha önce hiç sarılmadık ama ne bahaneyle yapabilirim bilmiyorum ki. Ağlasam gözlerim falan dolsa sarılır mı ki. Normalde bana kıyamaz ama sarilacagindan emin değilim. Flash tv oyunculuğuyla da ağlarsam daha beter olur Yanaktan öpmeyi deneyebilirim vedalasirken. Kendime inanamıyorum

Ben kendimi çekerdim böyle konularda...
Eğer bana ulaşmaya çalışıyorsa ne ala çalışmıyorsa zaten hiç benim olmamıştır.
Ben onu aramadığımda sesim çıkmadığında arar mesaj atar nerdesin vs diyor. Kendimi çekersem ulaşmak isteyeceğine eminim ama arkadaşça sevdiği için yapar bunu

Aynen öyle, bir başkası çıksa belki unuturum ama çıkmıyor ki. Ondan başka arkadaşım bile yok burda
Duyguların yoğunluğuna gelip ben açılayım falan deme tek pişmanlığın bu olur seven erkek illaki ki açılıyor kırk yılda bir çıkar ölümüne utangac falan

Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyor Hayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi
Evet bilerek yapıyor çünkü ilginizin farkında.
Yıllar önce beni seven bir erkek de bana yakınlaşmak için en yakın kız arkadaşlarımı beğendiğini söylerdi. Ben karışmam dediğimde onlara olan ilgisi bitiverirdi nedense :)

O yüzden kaçan kovalanır taktiğini kullanın. İşe yarar bence.

Yani siz de kendimi çekmem taraftarısınız. Daha önce beğendiği kızlara karşı tavrım hep vazgeçirmek oldu o da vazgeçti. Insan bundan bile anlar

Seni tartıyor gibi geldi bana.
Minnoş minnoş gülücüklü gülücüklü mesajlarla biraz ilgi göster yakınlaş, yap bişeyler.
Belli et bariz. Dene bakalım, baktın anlamıyor açık açık olmasa da bi şekilde söyle ima et.

Yani siz de kendimi çekmem taraftarısınız. Daha önce beğendiği kızlara karşı tavrım hep vazgeçirmek oldu o da vazgeçti. Insan bundan bile anlar
Gerçekten beğendiği biri olsaydı sizin istemenizle vazgeçmezdi.
O yüzden biraz geri çekilin bakalım.

Ben sevgilimle şöyle başladık.

Bizde kankaydık çünkü, bi akşam 4 arkadaş dışarı çıktık hepimiz bekarız 2 kız 2 erkek olarak diğer kız arkadaşım sevgilimin kuzeni. Erkekler güzel hatunlara bakıyorlar, bizde yakışıklı erkeklere bakarız diye muhabbet açıldı, sevgilim hötledi fln oolllm ben artık bekarım çapkınlık turlarına çıkarım dedim, o akşamdan sonra kankam bana sevgilimmiş gibi davranmıştı öylelikle başlamıştık :)

Ters köşe yap, Ben farkında olmadan yaptım işe yaradı

Bizim kankalık seviyemiz aynı şişeden su içmeye vardı Aslında taktik çok da o kadar zor biri ki. Mutluluklar size

Güncel: Kızlar bugün 3 yıl önceki eski flörtüm(sevgili olmamıştık) bana yazdı instagramdan. Ben de buna söyledim, sonra eski flörtle buluştuğumuzdaki komik anları ona anlattım baya güldük eğlendik. Eski flörtümle salep içerken üstüme döktüğümü anlattım. Bana "belki canın tekrar onunla salep içmek ister kim bilir" dedi. Ben de "canım salep içmek istese ona ne gerek var seninle içerim heheh" dedim. Yani insan şurdan bile anlardı değil mi? Cevap yazmadı daha ya da yazacak bir şey bulamadı

Son düzenleme:
Bi kitapta bu arkadaşça davranan ama sizin hislandıginiz erkege nadil davranilir diye okumustum .
Soyle diyor ;Birlikte bir masada otururken "ayyyy jartiyerim koptu deyip masadan kalkıp tuvalete gidin "diyordu .
Gerisi onun hayal gücune kalmış artik o kadar odunsa da odundur .Iflah olmaz .......
Bir süre görüsmeyin kaçın .

Jartiyer mi abboww mümkünatı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…