- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ben 22 o 23 yaşında. Dimi kesinlikle gereksiz bir cümle.
Mesela ikimizin de hedefi devlette çalışmak. Geçinmekten maaştan tayinden falan konuştuk. "Ya eşin de memur olursa mesela senle ben evlenmiş olsak nasıl olacak" dedi. Öyle diyeceğine "eşin de memur olsa nasıl olacak" dese yeterdi kendini niye katıyosun be adam
Bir arkadaşım vardı eski iş yerinde ateistti. Çok ilginç bir hikayesi vardı..Hanımlar iyi akşamlar hemen gelişmelere giriyorum hoşlandığım çocukla ne umarken ne olduk. Kanka olduk.
Size bahsetmiştim daha önce birinden hoşlandığımdan. Ama gelin görün ki o beni sevmiyor, arkadaş manasında sevdiğine eminim hem de çok eminim ama başka türlü sevmiyor. Ve ben adamı unutup önüme bakacağım yerde evlilik hayalleri kurar oldum. Rüyalarıma giriyor bana sarıldığını falan görüyorum.
Her şeyimiz o kadar uyuyor ki aile-kültür olsun, fikirler olsun, mesleğimiz, hayata bakış açımız. Neden ben olma ihtimalini düşünmüyor çok mu çirkinim anlamadım ki. Laf arasında bir örnek vereceği zaman "mesela senle ben evlenmiş olsak..." diyor. Ben tam vazgeçmişken böyle şeyler konuşarak yeniden kendini aklıma sokuyor. Beğendiği kızları falan gösteriyor. Bozulduğumu da anlamıyor veya hiç o enerjiyi de mi almıyor. Tabi ki de karşı cinsle arkadaş dost vs olunabilir, ben yanlış anlıyor da olabilirim, kendi kendime gelin güvey oluyor da olabilirim ama o enerjiyi hiç mi hissettirmiyorum. Ben konuşarak çaktırmamaya çalışıyorum gururumu da düşünüyorum ama nasıl hissetmez salak saf biri değil ki. Hiç mi bakılacak bir tarafım yok. Bazen gözümün önünde kızlara bakıyor bazen de benim yüzüme uzun uzun bakıyor. Bunu ben başka tarafa bakarken yapıyor.
Delireceğim hanımlar tamam zorla güzellik olmaz ama özgüven bırakmadı bende bu adam kendimi çirkin hissetmeye başladım. Ne yapayım arkadaşlığı da mı kendi iyiliğim için bitireyim veya biraz olsun aklına girebilmek için ne yapmalıyım ben bu adamla evlenmek ister oldum vallahi fikirlerinize ihtiyacım var.
Dün fark ettim bunu, ben başka tarafa bakıyorum o da bana bakıyor. Öyle bisey ki bazen heralde benden hoşlanıyor diyorum bazen de öyle konuşuyor ki beni askerlik arkadaşı sanıyor heralde diyorum. Birlikte kız kesecek duruma geliyoruz. Benim hiç umudum yok kendimi her ihtimale hazırladım(başka sevgili yapması vs).Herkes umut yok diye konuşmuş ama ben öyle hissetmedim. Mesela dediniz ki, ben başka tarafa bakarken uzun uzun yüzüme bakıyor. Hiçbir arkadaş bunu yapmaz. Ben tam tersi sizden cesaret alamadığını düşünüyorum. Yani sizin onu arkadaş olarak gördüğünü ve bu durumu bozmaktan imtina ettiğini hissediyorum. Ne yapmalı derseniz, zamana bırakın. Mutlaka bir noktada patlama yaşayacaktır.
Aynen öyle, bir başkası çıksa belki unuturum ama çıkmıyor ki. Ondan başka arkadaşım bile yok burdaNe desek boş kendin de ne kadar kafanda bitirmeye çalışsan boş aklın başkasına kayana kadar onu dusunursun
Etrafımızdaki herkes daha 3 aydır samimi olmamıza rağmen bizi sevgili sanıyor. Onun arkadaşları imalı konuşuyormuş "lonely ile de iyi takılıyorsunuz baya geziyorsunuz" diyorlarmış, o da "evet ya onunla iyi anlaşıyoruz" diyormuş. İnsanların öyle sanmasına hiçbir itirazı rahatsızlığı yok. Ben daha çok rahatsız oldum mesela.Ben şuna çok inanırım. Birinden hoşlansan bunu o kişiye hiç belli etmesen bile o kişi de ilerde seni sever. O kişiyle muhabbettin olmamış hatta seni tanımıyor olsa bile. Mesela birini görüp beğensen ve bu bana bakmaz desen o bir gün sana bakar. Ben bunlara çok şahit oldum. Sen yine hislerini sakla hedefe ulaşacağına inanıyorum.
Evlenmek benim sonraki hedefim, 3 5 yıl sevgili olabiliriz. Zaten ikimizin de işi yok öğrenciyizYa çok çocuk daha bu :) Kararsız ve yaşlarınız çok küçük niye bu kadar acele ediyorsunuz ki evlenmek için.
Nasıl yani anlamadım?siz neden x kişisini sevmiyorsunuz?
yani şimdi geldi x kişisi. adam diyor ki biz senle çok uygunuz. hadi beni sev. sever misiniz?Nasıl yani anlamadım?
Yaa ne güzel mutlu olsunlar hep inşallahBir arkadaşım vardı eski iş yerinde ateistti. Çok ilginç bir hikayesi vardı..
Bu kız bir gün otobüste gidiyorken bir delikanlıyı görmüş, beğenmiş ve yol boyu ona bakmış. Otobüs aşkı yani. Çocuğun indiği durakta kız da inmiş peşinden koşmuş ve omzuna dokunmuş. Çocuk buna dönünce benimle sevgili olur musun diye sormuş direkt. (hani sevgilin var mı filan diye sormak yok:) ) Çocuk da olurum demiş ve sevgili olmuşlar...
Çocuk Müslümanmış bu arada. Kız da her yerinde dövme, piercing filan olan bir kızdı. Hani farklı oldukları halde olabilir bir şey
Aradan 6 ay geçmiş ve kız bu kez sevgilisi yaptığı aşkına sormuş benimle evlenir misin diye
Çocuk da evlenirim demiş ve evliler Di o zaman 2senedir.
Şimdi 6sene olmuştur onlar evleneli...
Yani ondan bir adım beklemek zorunda değilsin, sende teklif edebilirsin
Şimdi anladım. Hisler zorla olan bir şey değil ama uygun olma durumunu da göz ardı etmezdim ben biraz da mantıkçıyım sanırım. Şöyle bir alıcı gözle bakabilirdim. Ama hislerim hiç yoksa olmazdı tabi ki. Kilit nokta hislerdeyani şimdi geldi x kişisi. adam diyor ki biz senle çok uygunuz. hadi beni sev. sever misiniz?
Ama o da sana karşı bir şey hissediyor olabilir yoksa evlilik için niye seni örnek versin ve ya sana niçin uzun uzun baksın ki..Yaa ne güzel mutlu olsunlar hep inşallahBen yapamam çünkü arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum. Hiç tanımadığım birine yapabilirdim ama ona yapamam
Zaten öyle bisey olursa nereye hemen evleniyoruz işe gireceğiz de askere gidecek deAma o da sana karşı bir şey hissediyor olabilir yoksa evlilik için niye seni örnek versin ve ya sana niçin uzun uzun baksın ki..
Bir de bence yaşınız evlilik düşünülebilir bir yaşevlilik düşünmenizi yanlış bulmuyorum
Evlenmek benim sonraki hedefim, 3 5 yıl sevgili olabiliriz. Zaten ikimizin de işi yok öğrenciyiz
Sevgili gözüyle bakıp bakmamak elimde değil ki adamı sever duruma getirdim aklımdan çıkaramıyorum. Zaten olmayacağını hissediyorum açılmak gibi bir niyetim de yok ama umut dünyası işteAnlıyorum ama bu arkadaş daha çok çocuk. Bak sana bir şey anlatayım; 18 yaşında bana deli gibi aşık biri vardı, lise sondaydık o zaman, adım atmıyordu çocukça dengesiz davranışlar falan ama artık herkes biliyordu durumumuzu. Sonra aynı şehirde kazandık üniversiteyi ve çıkmaya başladık, bir kaç ay sonra ayrıldı benden. Aradan tam 13 sene geçti, geçenlerde konuşmak istedi gördüm ki hiç mi hiç değişmemiş. Karakter çok önemli inan. Ve bir erkek böyle dengesiz, kararsız, çocukça davranıyorsa üzgünüm seni çok yorar. Şu an sadece arkadaş ol, sevgili gözüyle bakma,niye sevgili olmak zorunda hissediyorsun ki kendini.
Sevgili gözüyle bakıp bakmamak elimde değil ki adamı sever duruma getirdim aklımdan çıkaramıyorum. Zaten olmayacağını hissediyorum açılmak gibi bir niyetim de yok ama umut dünyası işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?