Sevmiyor ne yapsam beni sevmiyor

Herkes umut yok diye konuşmuş ama ben öyle hissetmedim. Mesela dediniz ki, ben başka tarafa bakarken uzun uzun yüzüme bakıyor. Hiçbir arkadaş bunu yapmaz. Ben tam tersi sizden cesaret alamadığını düşünüyorum. Yani sizin onu arkadaş olarak gördüğünü ve bu durumu bozmaktan imtina ettiğini hissediyorum. Ne yapmalı derseniz, zamana bırakın. Mutlaka bir noktada patlama yaşayacaktır.

Ben şuna çok inanırım. Birinden hoşlansan bunu o kişiye hiç belli etmesen bile o kişi de ilerde seni sever. O kişiyle muhabbettin olmamış hatta seni tanımıyor olsa bile. Mesela birini görüp beğensen ve bu bana bakmaz desen o bir gün sana bakar. Ben bunlara çok şahit oldum. Sen yine hislerini sakla hedefe ulaşacağına inanıyorum.

Ya çok çocuk daha bu :) Kararsız ve yaşlarınız çok küçük niye bu kadar acele ediyorsunuz ki evlenmek için.

Bir arkadaşım vardı eski iş yerinde ateistti. Çok ilginç bir hikayesi vardı..

Bu kız bir gün otobüste gidiyorken bir delikanlıyı görmüş, beğenmiş ve yol boyu ona bakmış. Otobüs aşkı yani. Çocuğun indiği durakta kız da inmiş peşinden koşmuş ve omzuna dokunmuş. Çocuk buna dönünce benimle sevgili olur musun diye sormuş direkt. (hani sevgilin var mı filan diye sormak yok:) ) Çocuk da olurum demiş ve sevgili olmuşlar...
Çocuk Müslümanmış bu arada. Kız da her yerinde dövme, piercing filan olan bir kızdı. Hani farklı oldukları halde olabilir bir şey

Aradan 6 ay geçmiş ve kız bu kez sevgilisi yaptığı aşkına sormuş benimle evlenir misin diye
Çocuk da evlenirim demiş ve evliler Di o zaman 2senedir.
Şimdi 6sene olmuştur onlar evleneli...

Yani ondan bir adım beklemek zorunda değilsin, sende teklif edebilirsin

Dün fark ettim bunu, ben başka tarafa bakıyorum o da bana bakıyor. Öyle bisey ki bazen heralde benden hoşlanıyor diyorum bazen de öyle konuşuyor ki beni askerlik arkadaşı sanıyor heralde diyorum. Birlikte kız kesecek duruma geliyoruz. Benim hiç umudum yok kendimi her ihtimale hazırladım(başka sevgili yapması vs).

Etrafımızdaki herkes daha 3 aydır samimi olmamıza rağmen bizi sevgili sanıyor. Onun arkadaşları imalı konuşuyormuş "lonely ile de iyi takılıyorsunuz baya geziyorsunuz" diyorlarmış, o da "evet ya onunla iyi anlaşıyoruz" diyormuş. İnsanların öyle sanmasına hiçbir itirazı rahatsızlığı yok. Ben daha çok rahatsız oldum mesela.
İlerisi yok 1 ay sonra okul bitiyor bir daha her gün göremem onu

Yaa ne güzel mutlu olsunlar hep inşallah Ben yapamam çünkü arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum. Hiç tanımadığım birine yapabilirdim ama ona yapamam

yani şimdi geldi x kişisi. adam diyor ki biz senle çok uygunuz. hadi beni sev. sever misiniz?
Şimdi anladım. Hisler zorla olan bir şey değil ama uygun olma durumunu da göz ardı etmezdim ben biraz da mantıkçıyım sanırım. Şöyle bir alıcı gözle bakabilirdim. Ama hislerim hiç yoksa olmazdı tabi ki. Kilit nokta hislerde

Yaa ne güzel mutlu olsunlar hep inşallah Ben yapamam çünkü arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum. Hiç tanımadığım birine yapabilirdim ama ona yapamam
Ama o da sana karşı bir şey hissediyor olabilir yoksa evlilik için niye seni örnek versin ve ya sana niçin uzun uzun baksın ki..

Bir de bence yaşınız evlilik düşünülebilir bir yaş evlilik düşünmenizi yanlış bulmuyorum

Zaten öyle bisey olursa nereye hemen evleniyoruz işe gireceğiz de askere gidecek de Benim hedefim o, öncesinde sevgili olunabilirdi ama maalesef beni sevmiyor

Evlenmek benim sonraki hedefim, 3 5 yıl sevgili olabiliriz. Zaten ikimizin de işi yok öğrenciyiz

Anlıyorum ama bu arkadaş daha çok çocuk. Bak sana bir şey anlatayım; 18 yaşında bana deli gibi aşık biri vardı, lise sondaydık o zaman, adım atmıyordu çocukça dengesiz davranışlar falan ama artık herkes biliyordu durumumuzu. Sonra aynı şehirde kazandık üniversiteyi ve çıkmaya başladık, bir kaç ay sonra ayrıldı benden. Aradan tam 13 sene geçti, geçenlerde konuşmak istedi gördüm ki hiç mi hiç değişmemiş. Karakter çok önemli inan. Ve bir erkek böyle dengesiz, kararsız, çocukça davranıyorsa üzgünüm seni çok yorar. Şu an sadece arkadaş ol, sevgili gözüyle bakma,niye sevgili olmak zorunda hissediyorsun ki kendini.

Sevgili gözüyle bakıp bakmamak elimde değil ki adamı sever duruma getirdim aklımdan çıkaramıyorum. Zaten olmayacağını hissediyorum açılmak gibi bir niyetim de yok ama umut dünyası işte

Senin hoşlandığını anlamış ego tatmini yapıyor.Kurduğu cümlelerden hareketlerinden belli.Uzaklaşmanı öneririm daha fazla canın yanmadan.Sana hakettiğin değeri verecek çok erkek var.

Sevgili gözüyle bakıp bakmamak elimde değil ki adamı sever duruma getirdim aklımdan çıkaramıyorum. Zaten olmayacağını hissediyorum açılmak gibi bir niyetim de yok ama umut dünyası işte

İşte o da sendeki umudu hissediyor ve egosunu tatmin ediyor. Emin ol seninle evlensek dediği zaman senin gözlerindeki parıltıyı farkediyordur ve çok hoşuna gidiyordur. Ve bunu yapan adamdan da hayır gelmez. Üzgünüm çok açık yazıyorum belki kızıyorsun bana ama 31 yaşındayım ve tüm deneyimlerim sonrası yazıyorum bunları sana çünkü üzülmeni ve benim yaptığım hataları yapmamanı istiyorum.

Çok çok gençsin ve önünde milyonlarca seçenek olacak, sen yeter ki kendini geliştir :) Şu an kafandaki tek aşkın kendi hayatın ve hayallerin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…