Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ewde annemin parasıyla değil benim paramla kalıyorsun katya :1closedeyes:
hatırlatayım benimle iyi geçin mutfakta neler oluyor dedikoduları bana yetiştir :teselli:

ufak atta cicivler yesin(belki behlul yer sari sari) bihter hanim akannehirsizin paraniz dami vardi sakina ednen beyin paraciklari olmasin bunlar

ama yinede size laf yetistiricigim fakat resitansa gelecek param kalmadi.firdev hamida bosladi beni cetoyla isi garantiye aliyor.delikafadulden

sen nerdesinki nişanlım yoksa yoksa riva akannehir

ben rivaya neden gittim sanıyorsun behlül seni kötü yollara düşürmesin die hep senin için çalışıp durdum sonuç ne oldu senağlamasenağlama
namuszlukla ihanetle suçlandım nihal senağlama
bir daha o eve de dönmem oysa seni bülenti nekadar çok severdim :a015:

ortak para bu cahil ednanala ortak :mymeka:
ben ednanı kara kaşı kara gözü salıncak bıyığı için bayılmıyorum :1closedeyes:

Amcam amcacım nerdeee

ama ben sizi duydum bihter hanim peyker hanimla bu knu hakkinda konusmustunuz ben asla yanlis duymam bu konuda diplomam varohaoldumsmile

ortak para bu cahil ednanala ortak :mymeka:
ben ednanı kara kaşı kara gözü salıncak bıyığı için bayılmıyorum :1closedeyes:

anlmistimben zaten bihter hanim miamideki evi aldinizmi?naniknanik

hani behlul beyle gidicektiniz oraya ne oldu gidemiyormusunuzsempatiksalakcinni

ama ben sizi duydum bihter hanim peyker hanimla bu knu hakkinda konusmustunuz ben asla yanlis duymam bu konuda diplomam varohaoldumsmile

yanlış anladınakannehir peyker bir hata yapmasın evliğini riske atmasın die akıl verdim :jeyyar:

bihter lütfen gel tekrar dön eve nişanlım ben bülent babam seni cok özledikboshayallersmile

sutu ben iciririm bihter hanim siz merak etmeyin aldigim paralarin karsiligini odemem lazimkaydirigubbakcemile3

bihter lütfen gel tekrar dön eve nişanlım ben bülent babam seni cok özledikboshayallersmile

olmaz cnm bizm ilişkimiz babanla ciddi sizin ilşki gibi değil :1closedeyes:
dönemem çok büyük olaylar oldu tabi sen transformers gibi gezdiğinden itirak edemedin
:1closedeyes::1closedeyes:
mal paylaşımı bile yaptık arabalar şirket bende
firdevs katya ve siz orda kalacaksınız
sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…