Nihalcm yok bişey Bihter beni eve bırakcaktıda bırakma dedm aklinialirimsmile
bu ewde annemin parasıyla değil benim paramla kalıyorsun katya :1closedeyes:
hatırlatayım benimle iyi geçin mutfakta neler oluyor dedikoduları bana yetiştir :teselli:
:mymeka::mymeka:
dayak yaramamış sarı çocuk alsanaalsanasmile
sen nerdesinki nişanlım yoksa yoksa riva akannehir
sen nerdesinki nişanlım yoksa yoksa riva akannehir
ufak atta cicivler yesin(belki behlul yer sari sari) bihter hanim akannehirsizin paraniz dami vardi sakina ednen beyin paraciklari olmasin bunlar
ama yinede size laf yetistiricigim fakat resitansa gelecek param kalmadi.firdev hamida bosladi beni cetoyla isi garantiye aliyor.delikafadulden
ben rivaya neden gittim sanıyorsun behlül seni kötü yollara düşürmesin die hep senin için çalışıp durdum sonuç ne oldu senağlamasenağlama
namuszlukla ihanetle suçlandım nihal senağlama
bir daha o eve de dönmem oysa seni bülenti nekadar çok severdim :a015:
Seni artık tanıyamıyorum sempatiksalakcinni
ortak para bu cahil ednanala ortak :mymeka:
ben ednanı kara kaşı kara gözü salıncak bıyığı için bayılmıyorum :1closedeyes:
ama ben sizi duydum bihter hanim peyker hanimla bu knu hakkinda konusmustunuz ben asla yanlis duymam bu konuda diplomam varohaoldumsmile
küsüm ama yatmak istersen bir oda altındayım sengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:
küsüm ama yatmak istersen bir oda altındayım sengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:
yanlış anladınakannehir peyker bir hata yapmasın evliğini riske atmasın die akıl verdim :jeyyar:
ben rivaya neden gittim sanıyorsun behlül seni kötü yollara düşürmesin die hep senin için çalışıp durdum sonuç ne oldu senağlamasenağlama
namuszlukla ihanetle suçlandım nihal senağlama
bir daha o eve de dönmem oysa seni bülenti nekadar çok severdim :a015:
ohaoldumsmilelmaz:firdevse soylucugum
:jeyyar: :jeyyar: (nihal var çaktırma gece 2de hazır ol) :roflol:
bihter lütfen gel tekrar dön eve nişanlım ben bülent babam seni cok özledikboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?