Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerde kalacam nan ben daha bakmadim diziye ozet olarak baktim durun geride kaldimsempatiksalakcinni

bihter hanim ben yemek yapicam simdi firdoya uyuz cemile besirin yanina gidince mutfak bana kaldi gorusuruz sonra efem

rusların bu çalışma azmini hep takdir etmişimdir :roflol:

bizim calisma sitilimiz sizinkinden cok farklidir bihter hanim musait oldugum bir gun basin aciklamasi yapicigim.polisler takviye gucler felanda gelecek ambulance ta orada olacak tabi kameralarda gunes gozlugunuzu takmayi unutmayin efemaklinialirimsmile

nerde kalacam nan ben daha bakmadim diziye ozet olarak baktim durun geride kaldimsempatiksalakcinni

bihter hanim ben yemek yapicam simdi firdoya uyuz cemile besirin yanina gidince mutfak bana kaldi gorusuruz sonra efem

ben hamile değilim cemile de eve döndü ednana iftira attığı için küstüm akannehir
behlül hakaret etti die döwdüm mato da gitti :a015: izlemeye gerek yok
dünün özeti

hep merak etmişimdir :1closedeyes::1closedeyes:

mato tamamenmi gitti pihter hanim o zaman ortalik bana kaldi ulemiiii?sempatiksalakcinni

bu aksam izlerim ben yinede hic birsey kacirmak istemiyorum

olmez o tomuz gibi masallah ahsen gelecek hafta seni sorguya cekecege benziyor yeni fragman cikmis kizlar

behlul nihali ne guzel opuyordun oyle gercek opucugunu vermissin bihteride cildirtmissinkaydirigubbakcemile3

senden nefret ediyorum nefret ediyorum hersey senin yuzunden oldu hahaaaaa

ölmedin mi sen daha akannehirakannehir
Yok canım ölmedim
Sen ölcen yakında ama -tatlicadiarzu-
Yinemi sen Nihali görmeyemi gelion buraya Çok üzgünüm çoook
Yok Behlül bey kaçarken uğradım da :1closedeyes:
olmez o tomuz gibi masallah ahsen gelecek hafta seni sorguya cekecege benziyor yeni fragman cikmis kizlar

Sen bana asılmıyor musun artık katya?
Sait'e mi takıldın yoksa kafamçokkarıştı
Çok ayıp klava:

ben bilemicegim okadarini o sorularin cevabi sizde bihter hanim yalniz cok cirtlak sesiniz var kulagimi tirmaladiniz.ayrica cok guzel tepindiniz odadaki esyalara zarar vermissinizdir kesinlikle ednen bey kac lira odeyecek acep onlaraaklinialirimsmile

mutfak ve firdevsin odasından başka nereye gidiyorsun ki yelken açıcan :roflol::roflol:

oyle demeyin ama cetoyla isi yapsin firdo:roflol: bende oraya gidicem tabiki eeeeeee oradada baana gore biri vardir elbet cetonun soforu bahcivani felan filan iste benimde planlarim var evelallahohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…