Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bilemicegim okadarini o sorularin cevabi sizde bihter hanim yalniz cok cirtlak sesiniz var kulagimi tirmaladiniz.ayrica cok guzel tepindiniz odadaki esyalara zarar vermissinizdir kesinlikle ednen bey kac lira odeyecek acep onlaraaklinialirimsmile

ödesin artık bukadar parası var verdiğim emeklere saysın:1closedeyes
tepinirken donum görünmemiş ona sewindim:roflol:

oh my goddd... akannehir
katya fragmanı görünce tansiyonum çıktı ilacımı getir..

kızım ne hallere düşmüşsün..:1shok:
fragmanı görünce şok oldum..hiç yakıştıramadım.. lmaz:

getiriyorum efendim hemen bu arada bir gol daha yedik derken neyi kastetti pihter hanim firdevs hanimsempatiksalakcinni

o zaman bebek varsa gercekten pihter hanimda hangisindanki ikiside olabulurmuuuuuuuuuuuu boggggggggggkafamçokkarıştı

Firdevss hanım kızınızıda aynı kendine benzetmişsiniz :umursamaz:

Behlül o nasıl öpücüktü öyle Nihale sengözlerimebaksanab
Matmazelinde son çırpınışları sanırım,yazık kadıncağız derdini anlatmaya çalışıyo benneyaptımki

Ben geldim nihal hariç herkese iyi akşamlar:1closedeyes:

Ben sanırım beşir daha fazla şey biliyo diyerek bihterin ipliğini pazara çıkarıyorumaklinialirimsmile

bakin yine cemkiriyorsunuz boyle giderseniz melih bey takimi cok gol yiyip ligi terk edicegiz.sahalar onallara kalacaakkkkkklaelaelaelaelae

Bihter hanım siz hamilesiniz galibaakannehir

Behlül o nasıl öpücüktü öyle Nihale sengözlerimebaksanab
Matmazelinde son çırpınışları sanırım,yazık kadıncağız derdini anlatmaya çalışıyo benneyaptımki
yazık kadıncağıza ha onu kışkırtırken öyle demiyordun ama
Bihter hanım siz hamilesiniz galibaakannehir

ne anlayışsızsınız ishalim ben :sinifsinif::sinifsinif:

Son düzenleme:
madam denos azcuh gururunuz varsa cekip gidin bu onursuz evden evinizin sefasini surun ortalik bana kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…