Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar peyker boştaymış bari o kristal suratlı olayım hilmiden iyidir

ben sizi paket yapar yollarımaklinialirimsmile amor je tıme vs vs vs matmazel değil madam oluverin ne olacakkaydirigubbakcemile3 nurilere yem olmayın

Hilmi sen bana asılıyo musun:jeyyar:

ikoncanım karar ver hilmimi peykermi aklinialirimsmile
chess gelirse alır valla elinden peykeri.. kaydirigubbakcemile3

Biri ulaşsın chesse haber etsin bize..

ayyy karar veremiyorum hilmi olup bütünkadınlardan intikam almak istiyorum aslında peyker olup behlülü yeniden ele geçirmekbilmiyorumkismile

neden olmasın bulmuşum senin gibi kelepir fransız kaçırırmıyım sanıyosunaklinialirimsmile firdoya karşı elele ne dersinkaydirigubbakcemile3

Kelepir fransızakannehir

Neyse artık bende koca buldum:sm_cool:

neyse kızlar ben peyker olayım belki bi tanede behlülden doğururum kaydirigubbakcemile3

şansına küs matmazel zaten sen yaşlıydın hilmi kaçar peyker gelirkaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben peyker olayım belki bi tanede behlülden doğururum kaydirigubbakcemile3

Yok yok sen Hilmi olaklinialirimsmile
Kırkyılda bi koca buldum o da elden gidiyo:roflol:

herşey behlül için alıcam onu herkesin elindenaklinialirimsmile

Ya nesin sen şimdibilmiyorumkismile

Yok yok sen Hilmi olaklinialirimsmile
Kırkyılda bi koca buldum o da elden gidiyo:roflol:

lütfen bu kadar üstüme düşme yaşlısın diyorum zatensempatiksalakcinni sana süleyman efendiyi verelim biz lisanınızda aynı zatenkaydirigubbakcemile3 evde kimin eli kimin cebinde belli değil idare et ben behlüle yılışıcam artıkaklinialirimsmile

savulun lohusa peyker geldii sevgili kardeşim yok heralde aklinialirimsmile

Aman iyi Peyker ol:dilcikar:

süleyman efendinin nesini beğenmiyorsunkaydirigubbakcemile3

Napıyım kız sülümanı ben..Şaheste oyar beniaklinialirimsmile

peki beşiri verelim ozaman zaten şunun şurasında ikinizin ölmesine ne kaldıkaydirigubbakcemile3

değerli esli erkek arkadaşım nerelerde acaba bu son olanlardan sonra bi geçmişolsun diyeyim bariaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…