ayy ben geldim kaptanımla balığa çıkmıştık heyya mola da heyya mol:CüvCüv:
midem bulanıyo deniz mi tuttu acaba akannehir
kız nesrin hamilemisin yoksa :jeyyar:
ayy valla bilmiyorum arsen hanım ya deniz tuttu ya da ben bişileri tutmuştum geçen ondan böle oldu :kedi:
ayy valla bilmiyorum arsen hanım ya deniz tuttu ya da ben bişileri tutmuştum geçen ondan böle oldu :kedi:
bu topikte miyiz kızlarr dizi topiğinde mi yoksam
ooo arsen hanımlarda gelmiş buyrunn buyrunnnnnnnnnarsenn hanım bende lohusa partisi verecektim gelmezmsininiz:ecrin_bebek:
daha evlenmeden bu ne hız nesrin sizide bozdu vallahı bu bıhter kaydirigubbakcemile3
Nesrin aşmışın kendini... :jeyyar:
valla öyle bence de arsen hanım hihoyyyt
aştım firdevs hanım size de tavsiye ederim çetin beyle evlenmenin en kısa yolu :roflol:
onun doğurma yaşı geçtı nesrıncım istesede yapamaz :roflol::roflol:
size uyarım ben bence burası daha eğlenceli ama
Beşir ne anlatmak istedin bu avatarlaaklinialirimsmile
Bunu anlatmak istemiştim hihoyyytne anlatacak çiftliğe kapatılmış tavuk tıpkı beşir:roflol::roflol: ekmek elden su gölden yaşıyor a.sa.s
keyfi beylrde yok
hiçççççççççç :kedi: ben sana bakıyorum ya beşircim onu kıskanıyorlar.sen boşver onları iğnen falan varsa yapılcak ben yaparım :jeyyar:
yardım ediyorum ben ona ayy ne fesatsın bihter herkezi kendin gibi sanıyorsun:mymeka:
çok yakışmışda senin horoz olman gerekmiyormu yoksa haberım olmadan cinsiyetmi değiştirdin beşir akannehir ohaoldumsmile
ay ismimi beşirin üstünde görünce bi tuhaf oldum kaç gündür beşirim ama :roflol:Burdan seç beğen kaydirigubbakcemile3
:roflol:neyse kızlar ben peyker olayım belki bi tanede behlülden doğururum kaydirigubbakcemile3
Ben hepinizi gömerim peyker hanımpeki beşiri verelim ozaman zaten şunun şurasında ikinizin ölmesine ne kaldıkaydirigubbakcemile3
H.g niHalcim :1closedeyes:ben geldiiiiiiiiiimaklinialirimsmile
:roflol:bu arada nişanlım nerdeakannehir
akşam burda olun millet dizi zamanı.. bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?