Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beşir yüz vermiyo bana ben de dedim ona evlenelim diye ama reddedildimaklinialirimsmile

değerli esli erkek arkadaşım nerelerde acaba bu son olanlardan sonra bi geçmişolsun diyeyim bariaklinialirimsmile

Behlülcan hiç uğramıyo bu aralar..Yakında yeni birini bulmak zorunda kalcazaklinialirimsmile

ne şanssızım yaaa hazır nihat yokken neler yapıcaktım halbukikaydirigubbakcemile3

bende geldımmmmmmm denız hanım gec buldun erken kaybetmıssın kocanı :roflol::roflol::roflol:

Nihal ne işler karıştırdın Behlül'le :jeyyar:

ne şanssızım yaaa hazır nihat yokken neler yapıcaktım halbukikaydirigubbakcemile3

nihatı kurutup bir deri bir kemik ettin :1closedeyes: behlülü rahat bırak 2 kadın arasında kaldı uğramıyorda buralara :a015::a015:

bende geldımmmmmmm denız hanım gec buldun erken kaybetmıssın kocanı :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
ahsen espride mi yapıyorsun sen :1shok::1shok:
demodeliğinden de sıyrıl söz kocayı ben bulacam sana :roflol:

feridun değil oo behlüll kaydirigubbakcemile3ben hep içimden behlül derim ona siz bilemezsiniz:sinifsinif :

bilmiorum çakma mı değil mi
hamilelikte bu bölümden sonra belli olacak bilmiyorumkismile

Bihter son kozunu oynuyor

Behlül’ü kaybetmemek uğruna son kozunu oynayan Bihter’i büyük bir hayal kırıklığı bekliyor. Bihter’in hamile olduğunu söylemesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Behlül, hiç beklemediği bir anda Adnan Bey’i de karşısında görünce, çareyi yine Nihal’e sığınmakta bulur.
Adnan Bey ve Bihter’in karşılaşması Nihal’in beklediği yakınlaşmayı sağlamaz. Adnan Bey’in sessizliği, aralarındaki gerilimin daha da artacağını işaret etmektedir. Nihal hastaneden taburcu olurken, Bihter, Behlül’le konuşma fırsatı bulmak için kısa süreliğine eve döner. Bihter’in geri adım atmayacağını anlayan Firdevs Hanım olaylara müdahale etme gereği duyar. Bihter’in bebeği doğurmaya kararlı olduğunu öğrenen Behlül kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmektedir. Firdevs Hanım’ın telkinlerine kulak veren Nihal, yaşananlarda Matmazel’in payının büyük olduğuna inanmaktadır. Matmazel, Nihal’in suçlamaları karşısında paramparça olurken Firdevs Hanım yeni bir zafer daha kazanmış olur. Durumun giderek içinden çıkılmaz bir hal aldığını gören Behlül olayların akışını değiştirmek için harekete geçer. Adnan Bey ve Bihter, Firdevs Hanım’ın yardımıyla bir kez daha karşı karşıya gelirler. Adnan Bey sorularına cevap ararken, Bihter, katı tutumunu sürdürmektedir. Behlül’ü kaybetmemek uğruna son kozunu oynayan Bihter’i büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir

akşam burdamısınız diğer topictemi sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…