Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün sabah başkente gittim kontrol için .2 tane yumurtam vardı tek taraftan yumutlamışım.ultrasyondfan baktım bende yanında küçük küçük vardı .11.7 olmuşlar.sizce nasıl .perşembeye kadar vurulacam ondan sonra cuma gitcem bakim neolcak.bugünekadar 6 tane iğne yaptım.ilaçları raporla almama rağmen 320 tl ödedim.birde tanıdık eczane uzaktı bekle bekle ilacın gelmesi için.peki eczane tanıdık yoksa ne yapmamız gerekir .sizde mi öyle.ilaçları ala hakkım kaç bu arada?sorsam söylerlemi acaba

belirtilerin kiste benziyor.ama bilemeyiz tabi ne olduğunu.
doktora görünmende fayda var canım

areenncanım test yapsana günün geçmiş senin hiç günün geçmezdii aynı gün olurdun hep.bence hemen bir idrar testi al ve yarın yap sabah ve bizede müjdeli haberi ver.gebeliklerde nekadar erken ögrenirsen okadar i.olur.dr.un sana kanı sulandırıcı ilaçlar verir.
bence sendeki kist olamaz sen bu ay tedavi görmedinki.
ilaçta kullanmadın nasıl olacak.ayrıca bugun ben sabah kan verdim yarın ögleden sonra alacam.
benden hala aktif kanama yok.kahve rengii çamur gibi bişeyler geliyorr aama oda kesilmedii hiç bişey anlamadım açıkçası oyüzden kesinleşsin diye kan verdim.yarın ak koyun kara koyun belli olacak.
ayrıca benim adet tarihim 15 i kızlar günümdende 1 hafta erken başladı regl belirtileri.benim gögüslerimde hassasiyet yok canım.şuan hiç bir belirti hissetmiyorum kasıklarımda ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor.
haberr vermeyii unuttmaa bizeeeee

canım benim zaten ilaç kullanmasamda yumurta sayım genelde birden fazla oluyor. bekleyeceğim artık.
sen adet tarihim ayın 15 i diyorsun ama aşılamana göre bugün oluyor. çünkü çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurtanın çatladığını düşünürsen zaten çatladıktan 14 gün sonra adet tarihi oluyor canım.
inşallah güzel haberlerini alırız. ben başkentte kan verdiğimde 2 saat sonra arayıp sonuç vermişlerdi.

sen başkentte tahlil vermeye gittginde muayene ücreti ödedinmi veya tahlil için ek bi ücret?

senin adet tarihin ne zaman arenn hiç merak ettimiyormusun ben dün sabah gebelik testi aldım ama negatif çıktı dedim çarşambayı bekleyim.ama erken geldii kırmızılarr.neyse sen test yaparrsan haber ver amaa

sen başkentte tahlil vermeye gittginde muayene ücreti ödedinmi veya tahlil için ek bi ücret?

yok canım para vermedim kan testi için. muayene olmamıştım gittim hemşirelere testi yazdılar işlemi yaptım para almadılar. sonrada bir daha gitmedim.
sende erken adet oldun galiba. ben jel bitmişti ertesi gün adet olmuştum o zaman.

ben kan geldikten sonra jeli bıraktım bende 3 tane var daha.zararı olurmu bilemedigim için kestim

kızlarrr meraba .bugün doktora gittim iki tane yumurtam 18 mm olmuş.bugün bülent bey yoktu biraz kalabalıktı.kan testi yaptım biz siziararız dediler aradılar.bugünde kullancakmışım iğnemi yani gonalf fyi yarın kullanmayacakmışım yarın gece saat 12 de ovitrelle çatlatma iğnemi kullanacakmışım .pazartesi aşılama yapılacak.saat sekiz buçukta orda olun dediler.eşimle birlikte.bakalım hayırlısı artık.inşallah bülent bey yapar ama ben söyleyecem bülent beyi istiyorum diye .

hayırlı olsun aşılaman. bugünden söyleseydin bülent beyi istiyorum diye. o güne belki işlemi falan olur. benimde aşılamamı orada ne bülent bey ne tayfun bey nede esra hanım yapmıştı. tanımadığım biri yapmıştı huzursuz olmuştum.

kızzlarr ya başkentte tedavisi devam eden yokmu.ben şuan tedavime ara verdima ama başka tedavi görenlerden bilgi bekliyoruzzz

slm arkadaşlar ben daha önce diğer topicde aren ve bi arkadaşa daha yazmıştım.prof dr cüneyt evrükeye yaptırdım ben aşılamamı ve ilkinde de tuttu.ben okudum süreçlerinizi ama cüneyt hoca bana jel felan vermedi bi de günde 3 lt su iç demişti aklınızda bulunsun inşallah herşey dilediğiniz gibi olur.şimdi size yalan gibi gelecek ama unutmayın siz ve eşinize sağlık versin allah gerisi vakti zamanı gelince olacak inşallah ben inanıyorum ve dua ediyorum hepinize.

tşk. canım güzel dilekelrin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…