Şeyin Kopsun İnşallah

ne medeni cesareti...
tam anlamıyla cahil cesareti....

Ben de saç yıkanırken havlu tıkıştırıyorlar ya, sanki yakamı fazla açıp bakıyor gibi düşünüyorum ama emn olamıyorum günahını da almak istemiyorum.

Iyice paranoyak olucaz biz bence, bende bu olaydan sonra surekli kontrol ediyorum etrafimi herkesten hersey beklenir
Yahu sen sacimi yaparken nerden geldi aklina şeyin

Oylelerinde ne yapmalı sizce keske caydırıcı bi ceza gelse de biraz önüne gecilse bu taciz olaylarinin

Ben hep erkek kuafore gittim simdiye kadar ilk defa boyle biseyle karsilastim

Evet aynen oyle yok yere adamin gunahini da almak istemiyorum yanlislikla mi bilerek mi derken olan oluyo zaten ama bidaha boyle bisey gelirse basima susmam heralde suan icime dert oldu cunku unutamiyorum erkeklerden tiksiniyorum

Iyice paranoyak olucaz biz bence, bende bu olaydan sonra surekli kontrol ediyorum etrafimi herkesten hersey beklenir
Yahu sen sacimi yaparken nerden geldi aklina şeyin
Aynen ya ben de acaba mı dedim. Yani havluyu söyle ben tıkıştırayım sen niye yakamı açıyorsun. Herkese mi böyle bilemedim emin olamadım. Öyle şaşkoloz şaşkoloz kaldım öyle

benim gittiğim kuaförde erkek ama çok saygılı,seviyeli,çalışanmıydı size o şekilde yaklaşan..müşteri veli nimettir dimi

Etkisiz hale getirebiliyorsan getircen, aksi halde topuklamak lazım.

Sirf bu yuzden boxa yazildim ben bi kadin kendini heryerde korumali heryerde herkesin basina bisey gelebilir diye
Lisansli muay thaiciyim ama sokaktan gecen adamla kolay kolay kavgaya girmem nekadar kendini iyi savunsanda adam bi cikardimi tabancayi isin bitiyo
Cok temkinli olmak lazim

Aynen ya ben de acaba mı dedim. Yani havluyu söyle ben tıkıştırayım sen niye yakamı açıyorsun. Herkese mi böyle bilemedim emin olamadım. Öyle şaşkoloz şaşkoloz kaldım öyle

Simdi siz desenizki okadar acmayin yakami diye adamin oyle dusuncesi yoksa manyak mi bu kadin beni neyle sucladi diycek hatta kavga bile edebilir sonucla sapiklikla suclaniyo valla nasil davranicamizi sasirdik

Dövüş sporları malesef bir işe yaramıyor normal hayatta. Ben de siya kuşak tae kwon do' cuyum ama ne işe yarıyor bilmiyorum. Hiç kullanmadım daha. Yine de kalabalıktaysak tepki verme taraftarıyım ben. Bir çığlık yeter.

Ben yaradığını dusunuyorum ya her branşın degil de belli baslilarinin mesela mma ya da krav maga gibi , hic bi ise yaramiyosa da daha sağlam tekme/yumruk atmayı biliyosunuz
Neyse bidaha olursa sanirim susmam artik susup psikolojimi bozup erkeklerden tiksinir hale gelecegime utana utana rezil ederim de hic degilse icimde kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…