- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
abowwww
senden korkulur
ne medeni cesareti...Ahaha:) başlığa koptum yani.
Konuya gelince Nasıl bi cesaret ya bayan.kuaforu musteri kaybetmeyi nasıl göze alabiliyo ilk defa duydum böyle bişeyi medeni cesaret deyimiyle tanıştım suan .farkında olmadan yapmıştır diye de umut edeyim de soğumayayim erkek bayan kuaforlerinden
Ben de saç yıkanırken havlu tıkıştırıyorlar ya, sanki yakamı fazla açıp bakıyor gibi düşünüyorumama emn olamıyorum günahını da almak istemiyorum.
Hihahaha
Yok ya nerde bende o cesaret, laf var icraat yok
Yok geneli son derece ürkek oluyor bu tacizcilerin. Ya özür dilerim abla demeye başlıyorlar, ya kem küm edip ben bişey yapmadım diyorlar. Tecavüzcü ya da saldırgan adam belli eder zaten kendini. Öyle ufak ufak değdirmekle kalmaz.
bosver cnm
şu sapıgı sen bi daha gitme
Etkisiz hale getirebiliyorsan getircen, aksi halde topuklamak lazım.Oylelerinde ne yapmalı sizcekeske caydırıcı bi ceza gelse de biraz önüne gecilse bu taciz olaylarinin
Ay buarada kolum acikta degildi hee hirka vardi , tamam benim heryerim seksi olabilir ona bisey diyemiyorumama hirkali kol ya, sanki acik olsa mesrulastiricak ama kapali ya yuh
erkek kuaförlere öcü gözüyle bakmıyorum bir çok bayan kuaföründen daha iyi ilgilendiklerini düşünüyorum. ama mesleğini sapık emellerine alet edenleri de savunmuyorum şikayet etmelisiniz mutlaka. size yapan başkasına ya aynı tavrı yapar. acaba ben mi yanlış anladım yoksa iyi niyetli miydi diye düşünerek yapıyoruz hatayı
iyikide kapalıymıs kolun , bi de açık olsa neler yapardı ula sanaaa
Aynen ya ben de acaba mı dedim. Yani havluyu söyle ben tıkıştırayım sen niye yakamı açıyorsun. Herkese mi böyle bilemedim emin olamadım. Öyle şaşkoloz şaşkoloz kaldım öyleIyice paranoyak olucaz biz bence, bende bu olaydan sonra surekli kontrol ediyorum etrafimi herkesten hersey beklenir
Yahu sen sacimi yaparken nerden geldi aklina şeyin
benim gittiğim kuaförde erkek ama çok saygılı,seviyeli,çalışanmıydı size o şekilde yaklaşan..müşteri veli nimettir dimiBen hep erkek kuafore gittim simdiye kadar ilk defa boyle biseyle karsilastim
Evet aynen oyle yok yere adamin gunahini da almak istemiyorum yanlislikla mi bilerek mi derken olan oluyo zaten ama bidaha boyle bisey gelirse basima susmam heralde suan icime dert oldu cunku unutamiyorum erkeklerden tiksiniyorum
Etkisiz hale getirebiliyorsan getircen, aksi halde topuklamak lazım.
benim gittiğim kuaförde erkek ama çok saygılı,seviyeli,çalışanmıydı size o şekilde yaklaşan..müşteri veli nimettir dimi
daha neler duyucaz..dünya kötüye gidiyor..ekmek yedikleri insanada kötü gözle bakıyorlar artıkBende hep erkek kuaförlere gittim benimde basima ilk defa geldi
Aynen ya ben de acaba mı dedim. Yani havluyu söyle ben tıkıştırayım sen niye yakamı açıyorsun. Herkese mi böyle bilemedim emin olamadım. Öyle şaşkoloz şaşkoloz kaldım öyle
Dövüş sporları malesef bir işe yaramıyor normal hayatta. Ben de siya kuşak tae kwon do' cuyum ama ne işe yarıyor bilmiyorum. Hiç kullanmadım daha. Yine de kalabalıktaysak tepki verme taraftarıyım ben. Bir çığlık yeter.Sirf bu yuzden boxa yazildim ben bi kadin kendini heryerde korumali heryerde herkesin basina bisey gelebilir diye
Lisansli muay thaiciyim ama sokaktan gecen adamla kolay kolay kavgaya girmem nekadar kendini iyi savunsanda adam bi cikardimi tabancayi isin bitiyo
Cok temkinli olmak lazim
daha neler duyucaz..dünya kötüye gidiyor..ekmek yedikleri insanada kötü gözle bakıyorlar artık
Dövüş sporları malesef bir işe yaramıyor normal hayatta. Ben de siya kuşak tae kwon do' cuyum ama ne işe yarıyor bilmiyorum. Hiç kullanmadım daha. Yine de kalabalıktaysak tepki verme taraftarıyım ben. Bir çığlık yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?