- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi anabelmontero
-
takma demiyorum ki arkadaşım ben sana insan rahatsız olur haliyle..Ben aciklamami yaptim laf ayni yere gidiyo neyse,
Ben nasıl ki dikkat ediyosam boyle şeye 30 yasindaki bi adamda bi genc kiza yaklasirken azcik dikkatli olacak şeyini bana değdirmesinde hafifletici bi neden göremiyorum ben , kasıt olup olmamasindan değil bu tepkim sonucta adamın cinsel organi söz konusu dikkat edecek arkadasim miğde bulandirici ya farketmedi diye aa farketmedi takma mi diyim kendime
belediye otobüsüne binsen intihar edersin heralde...tamam yaptığı iğrenç birşey ama böyle andaval azmış kudurmuş çok etrafta...eziyet gibi otobüs...herkes birbiriyle akraba olacak o derecede... otobüse binince hemen merdiven boşluğuna inerim ... başka türlü bağırsan kızsanda adam yer yok ne yapayım diyor...Kizlar kuafore gitmistim adam sacimi kesti boyadi falan buarada cok sevdim adami cok cana yakin efendi duruyodu
Sıra sacimi yıkamaya geldi 3 kere yıkadık sacimi normalde 1 kere yıkıyolardi ve saçımı durularken koluma degdirdiçekmedi de belki 6 7 saniye durmustur oyle ama ben kitlendim agzimi acamiyorum bisey diyemiyorum napicagimi sasirdim şok oldum bide hic beklemiyodum dedimki yer yok adam yaklasmak zorunda kaldi sacmalama diyorum ama yaklasmasi lazimsada pozisyonunu ayarlayabilirdi ve 2 kere yapti bunu 2.sinde hemen cektim kolumu ama hic bisey diyemedim bide arkadasimla gitmistim onun akrabasiydi bu adam agzimi acip tek laf edemedim sadece kactim ordan resmen ve uyuyamiyorum ogunden beri surekli aklima geliyo tiksiniyorum herseyden duzelemedim bi turlu
Sizce bu durumda ne yapmali nasil tepki vermeli ben kitleniyorum sadece aslinda agzina geleni saymali orda rezil etmeli onu ama tacize ugradigimda arkadaslarimdan cok utandim bilselerdi suratlarina bakamazdim ben o kizada soylemedim hala
Simdi her gun dua ediyorum şeyi kopsun insallah !!!
başladığın işi bitir ha koptum kahkahalarım kurumu çınlattı
Kuaförlerin dünya kadar müşterisi var.Ve yakın temaslı çalışıyorlar.Hiçbir kuaför müşteriyi kaybetmek istemez.Hiç bir kuaför kendi adını çıkarmaz.Böyle bir harekette bulunanı bugüne kadar topa tutarlar o semtte barındırmazlar zaten.Ben kadın kuaför olan arkadaşımla da konuşuyorum.Kendisi kadın. bazen işin dalgınlığından neremiz nereye değiyor farkında bile dğiliz diyor.Bir de normalde bir kere yıkaması lazımdı 3 kez yıkadı diyorsun.Senin gittiğin başka kuaför 1 kez yıkamış olabilir.Bunun normali anormali yok.Çok eminsen sana bilerek sürttüğünden,onun akrabası bunun akranbası dinlememeli uyarmalıydın.
aha ha ha nasıl güldüm ya
avatara koptumtitanic için böyle bir caps yapmışlardı. "abi yönetmen değdirmesin diyo"
belediye otobüsüne binsen intihar edersin heralde...tamam yaptığı iğrenç birşey ama böyle andaval azmış kudurmuş çok etrafta...eziyet gibi otobüs...herkes birbiriyle akraba olacak o derecede... otobüse binince hemen merdiven boşluğuna inerim ... başka türlü bağırsan kızsanda adam yer yok ne yapayım diyor...
üniversitede fotoğraf dersimiz vardı filmi sarmak için karanlık odaya girmemiz gerekiyordu hocamozda yaşlı ton ton hiç beklemezsin...karanlıkya oda eli kolu durmazdı eli kızların memesi poposu nereye gelirse ellerdi... ben hemn çömelirdim odaya girince ... bir gün bütün kızlara dedim odaya girince çömelin diye... hoca 2. dakika sonra hepiniz nereye gittiniz diye sordu .. eli boşa çıkınca...
takma kafana bir dahada gitme o kuaföre yapacak bir şey yok çünkü...
takma demiyorum ki arkadaşım ben sana insan rahatsız olur haliyle..
fakat en başta ifaden de sanki kasıttan eminmiş gibi konuşmuşsun eminsen bana sıkıntı yok..ama adam bu durumu farketmeden yaptıysa söylediğin şey iftiraya girer..tartışma çıkarmaya çalışmıyorum kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum..sen kadın olsada rahatsız olacaktın..benim derdim kasıt mevzusu..sen farketti diyosan olay bitmiştir.
haklısın insan etkileniyor illaki..sert çıkma değil yazıyoruz burda görmüyoruz birbirimizi ..hangi düşüncelerle yazdığımız bazen anlaşılamıyor..senin etkilendiğin bariz belli zaten,anlıyorum..bende rahatsız oluyorum bu durumdan ama illaki olabiliyor..bak mesela kuaförde ağdacılar kıza sordum bi kez ben utanıyorum falan diye..ne dese beğenirsin kılların yönüne bakmaktan orana bakamıyorum rahat ol demişti..meslek meşguliyeti..yada usg ye girdiğimde görevli teknisyen adam telefonla konuşuyordu göğüslerimde aleti gezdirirken..onlar için çok sıradan bu durumlar...ha sapıkça niyetle yapanları ayrı tutuyorum mesleğini kötüye kullanan adam yok mu var tabiki..Kusura bakmayın belki ben de sert ciktim ama öyle ya da böyle samimi soyluyorum ogunden beri her erkegi gorunce aklima o olay gelir oldu tiksiniyorum erkeklerden, daha oncede bi kere böyle bi olay yasamistim onuda 2 ay atamamistim ustumden cok fazla etkileniyorum ben. Oyuzden adam farketmediysede suçsuz goremiyorum
Bi sakin olur musun sen.Ne bu hiddet.Kimi haşlıyorsun.ben rahatsız oldum bu kadar ne demek ya.Neyin ne olduğunu biliyorsan,bu senin görüşünse bizimkileri dikkate almıyorsan daha ne konu açıyorsun.NİYE UYARMADIĞINI BİRDAHA YAZMANA GEREK YOKMUŞTA,ben de zaten o yazdığın şeyer cevap verdim.Ne yani akraba tanıdığı olunca sürtmesine ses çıkarmamak mı gerekiyor.Adam madem sürtmüş orda ses çıkarmayıp burda bize efelenmek nedir.İnsanı zorla kızdırıyorsunuz ya.Kibarca uyarabilirdin.Koluma çarpıyorsunuz bile diyebilirdin.RAHATSIZ OLAN DER.Neden uyaramadigimi zaten yazdim bidaha soylememe gerek yok sanirim
Farkinda ya da degil ben rahatsiz oldum hanimefendi bu kadar, erkek bi kuaforun genc bir bayana yaklasirken ne olursa olsun dikkat etmesi lazim bence bu benim gorusum ayrica hangi kuaforun neyi abartip neyi abartmadigini anlayabiliyorum cok sukur sadece benim dikkatimi çekmemisti fazla yikamasi
Iyi gunler
ahaha çok iyi konuşmusunuz , kuaför sürter çıtını çıkarmazBi sakin olur musun sen.Ne bu hiddet.Kimi haşlıyorsun.ben rahatsız oldum bu kadar ne demek ya.Neyin ne olduğunu biliyorsan,bu senin görüşünse bizimkileri dikkate almıyorsan daha ne konu açıyorsun.NİYE UYARMADIĞINI BİRDAHA YAZMANA GEREK YOKMUŞTA,ben de zaten o yazdığın şeyer cevap verdim.Ne yani akraba tanıdığı olunca sürtmesine ses çıkarmamak mı gerekiyor.Adam madem sürtmüş orda ses çıkarmayıp burda bize efelenmek nedir.İnsanı zorla kızdırıyorsunuz ya.Kibarca uyarabilirdin.Koluma çarpıyorsunuz bile diyebilirdin.RAHATSIZ OLAN DER.
Bi sakin olur musun sen.Ne bu hiddet.Kimi haşlıyorsun.ben rahatsız oldum bu kadar ne demek ya.Neyin ne olduğunu biliyorsan,bu senin görüşünse bizimkileri dikkate almıyorsan daha ne konu açıyorsun.NİYE UYARMADIĞINI BİRDAHA YAZMANA GEREK YOKMUŞTA,ben de zaten o yazdığın şeyer cevap verdim.Ne yani akraba tanıdığı olunca sürtmesine ses çıkarmamak mı gerekiyor.Adam madem sürtmüş orda ses çıkarmayıp burda bize efelenmek nedir.İnsanı zorla kızdırıyorsunuz ya.Kibarca uyarabilirdin.Koluma çarpıyorsunuz bile diyebilirdin.RAHATSIZ OLAN DER.
ahaha çok iyi konuşmusunuz , kuaför sürter çıtını çıkarmaz, burda size efelenir, klavye delikanlılığı bu olsa gerek
Ben gerçekten anlayamıyorum insanları.Adamın sürttüğünden çok emin.O kadar morali bozulmuş ki bu olaya günlerdir psikolojisi etkilediğini söylüyor.Ben de insanım ya,hani daha fazla etkilenmesin diye belki yanlış anlamışsındır,olabilir dalgınlığına gelmiştir diyorum.Ne diyim ay nasıl sürter senden faydalanmaya çalışmış vah şöyle vah böyle mi diyeyim.Daha mı çok gaza getireyim.Bir de ne olursa olsun namusla alakalı bir durmuda kimse kimseyi tanımamalı.Haddini bildirmeli.Yoruma açık konu paylaşıyor.Yorum yazıyorum bi dövmediği kalmış ya.Sonra da banlanıyorsun.Neden konusuna önem verip yazdığın için.Neyse ya.ahaha çok iyi konuşmusunuz , kuaför sürter çıtını çıkarmaz, burda size efelenir, klavye delikanlılığı bu olsa gerek
kib...Terbiyesiz
Ben gerçekten anlayamıyorum insanları.Adamın sürttüğünden çok emin.O kadar morali bozulmuş ki bu olaya günlerdir psikolojisi etkilediğini söylüyor.Ben de insanım ya,hani daha fazla etkilenmesin diye belki yanlış anlamışsındır,olabilir dalgınlığına gelmiştir diyorum.Ne diyim ay nasıl sürter senden faydalanmaya çalışmış vah şöyle vah böyle mi diyeyim.Daha mı çok gaza getireyim.Bir de ne olursa olsun namusla alakalı bir durmuda kimse kimseyi tanımamalı.Haddini bildirmeli.Yoruma açık konu paylaşıyor.Yorum yazıyorum bi dövmediği kalmış ya.Sonra da banlanıyorsun.Neden konusuna önem verip yazdığın için.Neyse ya.
Allah ım laflara bak.Sen gerçekten hayatı abartılı yaşıyorsun sanırım.Kim kimi yaftalamış.Konuyu nerden almış nereye taşımış.Tövbe yarabbim ya.Ya canım benim git işine.Bağır çağır sonra çevir lafı üsluptan bahset.Neyin NE olduğu ortada.Şimdide suç bastırmak için ithamda bulunmuşum.Nasılda çarpıtıyorsun.Bne kimseye ithamda bulunmam varsa lafım söylerim.Rahatsız olan söyler dedim.Akrabanın ne düşündüğü sana yapılandan önde geldiyse demek ki çok büyütülecek bir rahatsızlık yok ortada.BİR İNSANA BU KADAR KOLAY MI BEDDUA ETMEK YA.BEDDUA ETMEK BU KADAR BASİT Mİ.Sen nasıl yaşıyorsun ne dediğinin farkında mısın.Benim içimi de dışımı da Allah bilir.Ama ben asla bedduana karşılık vermeyeceğim.Asil siz ne dediginizin farkindamisiniz ??? Ne demek rahatsiz olan der ne demeye çalışıyosunuz bana siz, siz kimsiniz ya laflara bak ne yaftasi yapistiriyosunuz bana ben boyle terbiyesizlik gormedim bidaha sakın yazmayin bana
Boyle düşünüp yazan sadece siz degildiniz uslup meselesi ben sizin uslubunuzdan rahatsiz oldum sinirlendim ona gore cevap verdim
Sizi allaha havale ediyorum o kadar igrenc bi ithamda bulunmussunuz ki ayni seyi hatta beterini yasarsiniz insallah
hiç muhattap olma kible arkadaşım site yöneticileri ilgilensin.Ben gerçekten anlayamıyorum insanları.Adamın sürttüğünden çok emin.O kadar morali bozulmuş ki bu olaya günlerdir psikolojisi etkilediğini söylüyor.Ben de insanım ya,hani daha fazla etkilenmesin diye belki yanlış anlamışsındır,olabilir dalgınlığına gelmiştir diyorum.Ne diyim ay nasıl sürter senden faydalanmaya çalışmış vah şöyle vah böyle mi diyeyim.Daha mı çok gaza getireyim.Bir de ne olursa olsun namusla alakalı bir durmuda kimse kimseyi tanımamalı.Haddini bildirmeli.Yoruma açık konu paylaşıyor.Yorum yazıyorum bi dövmediği kalmış ya.Sonra da banlanıyorsun.Neden konusuna önem verip yazdığın için.Neyse ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?