- 15 Eylül 2014
- 120
- 45
- 38
- 32
- Konu Sahibi anabelmontero
-
eline,diline hakim ol,yoksa öcüler yer seni ::) Gecen yıl,yolda avare gibi yururken (çok hararetli bir sekilde sevgilimle yazışırken),kaldırım kenarındaki ,yere dogru egilmiş oda yetmezmis gibi arkasıda bana dogru dönük bir insaat iscisine çok sert girdim,adamın felegi Saştı ,birde ayagımda topuklu ayakkabı vardı,düsmemek icin beline sarıldım,pozisyonu görmeliydiniz yalnız
Herneyse ogünden sonra,o isciyi birdaha gormedim..Bulun onu bana
Tabi, muhakkak, belkide (hicbisey anlamadimşeyini şey ederken şey olmustur belkı :d
ne yaptıgı bellı olmamıs ya ondan dedım :d hanı gercekten yapmaya calıstı mıTabi, muhakkak, belkide (hicbisey anlamadim)
yalnız ben direkt icraata geciyorumAhaha
Fordcu kiz da varmis
ne yaptıgı bellı olmamıs ya ondan dedım :d hanı gercekten yapmaya calıstı mı
yoksa sen mı yanlıs anlamıssın
onu demek ıstedım :d
yalnız ben direkt icraata geciyorum,dokundurmak falan bana gore degil
gitmezsın oraya öcünü öyle almıs olursun :d hatta gıden arkadasın varsa onalrında ayaklarını kestırısınIki turlude olsa benim psikolojim gitti artik kimseyle kesişemiyorum tiksinir oldum erkeklerden ,
Bana sıkıcı gecen otobus yokculuklarimin hesabini kim verecek simdi ?!!!
Bende başlıktan gelenlerdenim açıkçası intikam konusu bekliyodumama suratimi düştü okuyunca da kopsunnnnn köküne kibrittt bunlarinn
gitmezsın oraya öcünü öyle almıs olursun :d hatta gıden arkadasın varsa onalrında ayaklarını kestırısın
o anlar
Hadiiıı canimmm bu dahada iyiiii bakeeyoomm hemennIntikam planimiz da var olmazmi2.sayfada miydi neydi
Aklıma ne geldi ya senin olay bence çok hafif kalmis. Bizde staj çıkışı arkadaşla otobüs bekliyruz baya kalabalık durak arkadaşda bende çok cazgirizdir yani adaletsizliğe haksizliga gelemeyiz bi şey olsun ses çıkarırız asla susmayiz. Allahım otobüs beklerken adamın biri bunun poppsunu eliyle geçmiş bana dedi ki .... biri elledi bendebende şaşırdım kis çok sakin boyle bi geçmişte bibsey olmuş ondanmis döndüm arkaya adam bide dönmüş arkasına bakiyo terbiyesiz kppekk hızlı hızlı giderken SEREFSİZ diye bagirabldm sadece yoksaa ........ Yani ikisinde igrenccc ya off
yuh gerçekten mi? bu ne cesaret adama bakBenim bi tanidigima da arkadan degdirmisler zamaninda hatta oyle dokunma degil bildiginiz acmis degdiriyo otobusun içinde o da erkek fatmadir yaninda kelebekmi ne varmis bi gecirmis adamin kasigina e onu öyle pantolunu acik görenlerde anlamis onlarda dövmus atmislar otobusten oh olsuneminim bidaha yapamamistir aslinda oyle yapmak lazim
o adama dayak atıp,otobusten atmak az bile,bu yaptıgının bir cezası olmalıydı.Benim bi tanidigima da arkadan degdirmisler zamaninda hatta oyle dokunma degil bildiginiz acmis degdiriyo otobusun içinde o da erkek fatmadir yaninda kelebekmi ne varmis bi gecirmis adamin kasigina e onu öyle pantolunu acik görenlerde anlamis onlarda dövmus atmislar otobusten oh olsuneminim bidaha yapamamistir aslinda oyle yapmak lazim
Ay ben cok duydum boyle hikayeler valla , artik hic korkmuyolar cikariyolar heryerde sapık iste pislikleryuh gerçekten mi? bu ne cesaret adama bak
O bicak yerini bulaydi cok guzel ceza olacaktıo adama dayak atıp,otobusten atmak az bile,bu yaptıgının bir cezası olmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?