- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Bilmiyorum, hic erkek şeysim olmadi ama bi kola değse hissederdim heralde
Kizlar kuafore gitmistim adam sacimi kesti boyadi falan buarada cok sevdim adami cok cana yakin efendi duruyodu
Sıra sacimi yıkamaya geldi 3 kere yıkadık sacimi normalde 1 kere yıkıyolardi ve saçımı durularken koluma degdirdiçekmedi de belki 6 7 saniye durmustur oyle ama ben kitlendim agzimi acamiyorum bisey diyemiyorum napicagimi sasirdim şok oldum bide hic beklemiyodum dedimki yer yok adam yaklasmak zorunda kaldi sacmalama diyorum ama yaklasmasi lazimsada pozisyonunu ayarlayabilirdi ve 2 kere yapti bunu 2.sinde hemen cektim kolumu ama hic bisey diyemedim bide arkadasimla gitmistim onun akrabasiydi bu adam agzimi acip tek laf edemedim sadece kactim ordan resmen ve uyuyamiyorum ogunden beri surekli aklima geliyo tiksiniyorum herseyden duzelemedim bi turlu
Sizce bu durumda ne yapmali nasil tepki vermeli ben kitleniyorum sadece aslinda agzina geleni saymali orda rezil etmeli onu ama tacize ugradigimda arkadaslarimdan cok utandim bilselerdi suratlarina bakamazdim ben o kizada soylemedim hala
Simdi her gun dua ediyorum şeyi kopsun insallah !!!
Valla ben de çok güldüm yazdıklarınıza çok yaşayın
Benim de arkadaşıma değdirmişler metrobüste, kendisi koridor tarafında oturuyormuş tepesine dikilmiş bir adam. Başta farketmedim diyor, farkedince bi bakış attım döndü hemen dedi. Bana da bacak değdirdiler otobüste. Ben kenara kaydıkça adamın bacağı geliyor. Ben de çok safça diyorum ki adam iri olduğu için sığmadı herhalde. Kaç kiloysa sığdıramadıkları şey, pergel gibi açıyorlar bacakları otururken. Biz de hakiki tacizi ayıramıyoruz. Velhasıl Türkiye'de her kadın bir gün değdirilmeyi tadacaktır.
Şu an yine erkeklere nefret doldum ya. Feminik duygularım geldi . Kopsun inşallah bacım kopsun!
afedersin ama sert miydi,eğer öyleyse pisliğinden yapmıstır serefsiz...
s c ç vs leri doru durust cıkaramıorum. konusurken yani. herkes yabancı sanıor beni. dışarıda işim oldugu zaman konusmama takılıp hemen yabancı mısın nerelisin ? tarzında sorularıyla muhatap oluyorum. gecen de otobüse binmek iicn beklerken sen yabancısın evime temizliğe gel para kazanırsın eşimden boşandım deyip adres tutuşturdu elime.
artık nerelisin sorularıyla cevap vermıorum işimi yapıp yoluma gidiorum. hepsinin kopsunn ınsallaahhhhh.. Musluman ulkedeyıs guyaa...
bilerek yaptığından o kadar eminsin yani..kuaför kadın olsaydı kolun bacak arasına gelseydi kadını da sapık ilan edecek miydin..önce bir emin olun bakın suratına bi kasıt var mı anlamaya çalışın..belki adam farkında bile değildir ...farkındaysa ereksiyon olması gerekirdi oldu mu..eğer dersen ki evet hareketleri çok yavaştı ,ereksiyon olmuştu,ota b...ka çeşmeye gittik saç yıkamaya amenna..ama saç kesime başlanmadan yıkanmıştır boyamadan sonra yıkanmıştır kesimden sonra yıkanmıştır..bilemedim çat diye yaftalamak bana göre değil..(not:memuriyetten önce kuaförde çalışan biri olarak yazdım bunu)
Kuaförlerin dünya kadar müşterisi var.Ve yakın temaslı çalışıyorlar.Hiçbir kuaför müşteriyi kaybetmek istemez.Hiç bir kuaför kendi adını çıkarmaz.Böyle bir harekette bulunanı bugüne kadar topa tutarlar o semtte barındırmazlar zaten.Ben kadın kuaför olan arkadaşımla da konuşuyorum.Kendisi kadın. bazen işin dalgınlığından neremiz nereye değiyor farkında bile dğiliz diyor.Bir de normalde bir kere yıkaması lazımdı 3 kez yıkadı diyorsun.Senin gittiğin başka kuaför 1 kez yıkamış olabilir.Bunun normali anormali yok.Çok eminsen sana bilerek sürttüğünden,onun akrabası bunun akranbası dinlememeli uyarmalıydın.Kizlar kuafore gitmistim adam sacimi kesti boyadi falan buarada cok sevdim adami cok cana yakin efendi duruyodu
Sıra sacimi yıkamaya geldi 3 kere yıkadık sacimi normalde 1 kere yıkıyolardi ve saçımı durularken koluma degdirdiçekmedi de belki 6 7 saniye durmustur oyle ama ben kitlendim agzimi acamiyorum bisey diyemiyorum napicagimi sasirdim şok oldum bide hic beklemiyodum dedimki yer yok adam yaklasmak zorunda kaldi sacmalama diyorum ama yaklasmasi lazimsada pozisyonunu ayarlayabilirdi ve 2 kere yapti bunu 2.sinde hemen cektim kolumu ama hic bisey diyemedim bide arkadasimla gitmistim onun akrabasiydi bu adam agzimi acip tek laf edemedim sadece kactim ordan resmen ve uyuyamiyorum ogunden beri surekli aklima geliyo tiksiniyorum herseyden duzelemedim bi turlu
Sizce bu durumda ne yapmali nasil tepki vermeli ben kitleniyorum sadece aslinda agzina geleni saymali orda rezil etmeli onu ama tacize ugradigimda arkadaslarimdan cok utandim bilselerdi suratlarina bakamazdim ben o kizada soylemedim hala
size göre suçlu aslında değil bende yeri geliyor du bayanlara değmişimdir kesin..tüh bak adım sapıttığa çıkmıştır..aslında algıdaki farklılık bu..bu ihtimali düşünmediğinizden aşırı irite olmuşsunuz..kasıt olup olmaması bile önemli değil sizce..kesin suçlu..adam belki çoluk çocuk sahibi karısını da seven biri..böyle yaftalamak doğrumu..eğer ki adamda kasıt yoksa(bakın bilerek yaptıysa kopsun inşallah size sonuna kadar katılıyorum) bu sözleriniz iftiraya girer..ve helallik almazsanız kul hakkına girer..Nasilki ben bi bayan olarak hicbi sebeple bi erkege biyerlerimi degdirmiyosam hiçbir erkekte bana bunu yapamaz
Ne demek yani farketmedi ? Bu onu haklı mi yapar, ozaman dikkat edicek durusuna pozisyonuna, o rahat edecek diye ben psikolojimi mi bozucam ki cok rahatsiz oldum ben kac gundur gitmiyo aklimdan
Ayrıca farketmemeside ayri komik bence nasi bi adam farketmezki şeyinin biyerlere degdigini
Yani farkinda ya da degil(artik nasi oluyosa) iki turlude suclu benim gözümde
işte bu yüzden bu tür konularda bayan tercih edenlere "gerici yaftası" yapışmamalı dimiKizlar kuafore gitmistim adam sacimi kesti boyadi falan buarada cok sevdim adami cok cana yakin efendi duruyodu
bu değdirme olayından erkeklerde müzdripmiş, erkek kuaföre traşa giden erkekler yani
bilmiyorum, belki adam önemsemiyordur, farkında bile değildir, belki kasten yaptı bilemedim
sanırım kasten yapıyorsa yakında batar
Anlasildi erkeklerin zayıf noktasi "kollar"
Kasten yapmamis olsa bile insan bi dikkat eder yahu cok cok ozur dileyerek soyluyorum benim oturdugum koltuk az daha alcak olsaydi ....
Ozaman da farketmedi mi diycektik, farketti !
Anlasildi erkeklerin zayıf noktasi "kollar"
Kasten yapmamis olsa bile insan bi dikkat eder yahu cok cok ozur dileyerek soyluyorum benim oturdugum koltuk az daha alcak olsaydi ....
Ozaman da farketmedi mi diycektik, farketti !
size göre suçlu aslında değil bende yeri geliyor du bayanlara değmişimdir kesin..tüh bak adım sapıttığa çıkmıştır..aslında algıdaki farklılık bu..bu ihtimali düşünmediğinizden aşırı irite olmuşsunuz..kasıt olup olmaması bile önemli değil sizce..kesin suçlu..adam belki çoluk çocuk sahibi karısını da seven biri..böyle yaftalamak doğrumu..eğer ki adamda kasıt yoksa(bakın bilerek yaptıysa kopsun inşallah size sonuna kadar katılıyorum) bu sözleriniz iftiraya girer..ve helallik almazsanız kul hakkına girer..
işte bu yüzden bu tür konularda bayan tercih edenlere "gerici yaftası" yapışmamalı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?