Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hacı şakir yağlı saçlar için (limonlu) kullan cnm
papaz gibi olursun![]()
ciddiyim.....
nasıl yani anlamadım ben saç dökülmesini önleyip saç mı çıkarıobenneyaptımki
nasıl yani anlamadım ben saç dökülmesini önleyip saç mı çıkarıobenneyaptımki
hacı şakir yağlı saçlar için (limonlu) kullan cnm
papaz gibi olursun![]()
ciddiyim.....
Eskiden kullanmışdım Hacışakirin şampuanını.Memnundum.Sonra yenilendi ve çok sert yapmaya başladı bırakdım
seyrek yerlerinde saç diplerin görünüyorsa toppik kullanabilirsin.saç varmış gibi görünüyor.eğer seyrek yerin az ise zaten bi kutu toppik aylarca gider sana
canım ben kullanıyorum.resmini gördüm.Seninle aynı durumdayım bende.Sabah yataktan bile kalkmak istemiyorum bazen gardropun aynasında kendimi görüp moralim bozulduğu için.allahın her akşamı saç yıkamak zorundayım gözümden uyku damlasa o lanet saçı yıkamak zorundayım.İşe de gittiğim için çok z<orlanıyodum.ama bu toppik kurtarıcım oldu.Yakından incelenmedikçe toppik olduğu anlaşılmıyo.Öyle terle felan da akmıyo.yanlız kafan kşınırsa kaşırken tırnakların içi simsiyah oluyo.Ama günlük psikolojini iyi kurtarıyo.Gün içinde aklın kafanda kalmıyo.Ama akşam olupta saçını yıkayınca gerçekle yüzleşiyosun.
Daha önceki mesajlarda farklı başlıklar altında yazdım ama,bir de burada başlık açmanın daha faydalı olduğunu düşündüm.bende erkek tipi saç dökülmesi var,tepe bölgem çok ama çok seyrek.oldukça açıldı.belli olmaması için bana önereceğiniz birşeyler var mı?