Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seyrek saçlı olanlar;belli olmasın diye neler yapıyor?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

naarf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
113
0
116
48
İstanbul
Daha önceki mesajlarda farklı başlıklar altında yazdım ama,bir de burada başlık açmanın daha faydalı olduğunu düşündüm.bende erkek tipi saç dökülmesi var,tepe bölgem çok ama çok seyrek.oldukça açıldı.belli olmaması için bana önereceğiniz birşeyler var mı?

Kimsenin bir önerisi yok mu arkadaşlar?aynı durumda olan,kader arkadaşlarım;sizler nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?

hacı şakir yağlı saçlar için (limonlu) kullan cnm

papaz gibi olursun
ciddiyim.....

nasıl yani anlamadım ben saç dökülmesini önleyip saç mı çıkarıobenneyaptımki

saç dökülmesini önlemek için çam terebentin bakım yağı kullanabilirsin

seyrek bölgeyi kapatmak için ne önerirsiniz yazmışsın yukarıda

hacı şakir le yıkarsan daha gür görünür demek istedim benyerimseniben

Eskiden kullanmışdım Hacışakirin şampuanını.Memnundum.Sonra yenilendi ve çok sert yapmaya başladı bırakdım

hacı şakir şampuanlar silikon içermiyormuş galiba
silikonsuz saç kremiyle tamamlayabilir bence
uçlarındaki sertleşmede kaybolur kremle birlikte

benim de tepe bölgem azaldı kuaför her gitmemde söylüyor bunu saçların azalmış diye.
ben farkettim saçalrımı ıslak yada nemliyken toplarsam saçlar kafama yapışık duruyor eğer kendi halinde salar kurumaya bırakırsam daha güzel oluyor.
ön tarafı kabartıp yarım topluyorum ben saçımı baya gür görünüyor.

Hiç bişey yapamıyorum. Böyle kaderi ne yapayım ben .

Son düzenleme:
seyrek yerlerinde saç diplerin görünüyorsa toppik kullanabilirsin.saç varmış gibi görünüyor.eğer seyrek yerin az ise zaten bi kutu toppik aylarca gider sana

seyrek yerlerinde saç diplerin görünüyorsa toppik kullanabilirsin.saç varmış gibi görünüyor.eğer seyrek yerin az ise zaten bi kutu toppik aylarca gider sana

Canım bu toppik i kullandın mı? Ya da kullanan gördün mü çevrende?

canım ben kullanıyorum.resmini gördüm.Seninle aynı durumdayım bende.Sabah yataktan bile kalkmak istemiyorum bazen gardropun aynasında kendimi görüp moralim bozulduğu için.allahın her akşamı saç yıkamak zorundayım gözümden uyku damlasa o lanet saçı yıkamak zorundayım.İşe de gittiğim için çok z<orlanıyodum.ama bu toppik kurtarıcım oldu.Yakından incelenmedikçe toppik olduğu anlaşılmıyo.Öyle terle felan da akmıyo.yanlız kafan kşınırsa kaşırken tırnakların içi simsiyah oluyo.Ama günlük psikolojini iyi kurtarıyo.Gün içinde aklın kafanda kalmıyo.Ama akşam olupta saçını yıkayınca gerçekle yüzleşiyosun.

Hay Allah canım ya. Hiç bir çare olmazsa bunu kullanırım bende belki.
Ya kökten bir çare bulsak da kurtulsak demi canım ya. Aynaya bakmaya sinir oluyorum insanların başıma bakmasından da felaket nefret ediyorum. Amma zor şey bu yaa

selamlar,ben de topik kullandım,ama nedense bana belli oluyormuş gibi geliyor,siz nereden ve kaça alıyorsunuz?ben en son bir eczaneden 80 tl ye almıştım.bunun couvre diye bir de krem halinde olanı varmış galiba,onu deneyen varmı

valla bn hergün üşenmeden yıkıyorum yıkadıktan sonrada hemen krutuyorum fırçaylada tam fön sayılmaz en azndan yatıştırmak için hafif bi fön çekiyorum hacimli gözüküyolar

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

canım benim ön kısımlarım seyrek bide tepe bölgesi bende saçlarımı 2 yıldan beri önleri uzun arkası kısa saç modelni kullanıyorum beckham modeli die de geçiyo ince saç maşası ilede dalga yapıyorum daha gür gözüyo açıklar çok belli olmuyo çevremdeki herkeste alıştı benmle özdeş oldu artık bu saç modeli saçlarım kendine gelene kadar başka çarem yok öbür türlü uzatsam daha az gözüyo

ben daha önce de yazmıştım saçlarımın diplerine tost makinasıyla tost yapıyorum dipler kabarık olunca daha fazla görnüyor saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…